İyi akşamlarr.Güzel topiğimin güzel insanlarıı
Futbol kardeşliktirrr
Futbol kardeşliktirrr
Hoşgeldin canımcım
Öyledirr tabiki canım kardeşimm
Görüyorsunuz hep galatasaray heppGS'li futbolcu yapıştı hakemin yakasınaçok kardeşçeydi hakkaten
Hoşbuldum tatlım, nasılsın?
Ah bende maç kurbanıyım arıyorum arıyorum açmıyo kesin maç izliyodurr
İnşallah canım inşallahh..Neysekı 2-2 suanda atıcaz bı tane İnşallah
Görüyorsunuz hep galatasaray hepp
İdare ediyoruz işte tatlım ya sen nasılsın?
Aynen tatlım ya 2 dk da ekiyorlarr insan önceden haber verir yok anacımm hiç tınlamıyorlarr saolsunlarr
Nese izlesinler bağırsınlar çağırsınlarda kendilerine gelsinler biraz
İnşallah canım inşallahh..
Sarı Kırmızıyla,
Alnımızın akıylaaa !!
Sanırım sesim kısıldııı.. Tüm renkdaşlarımı tebrik ediyorummm !
Ah şu futbol keşke biraz ilgimi çekseydii
O zaman birlikte izleyebilirdik
Ah şu futbol keşke biraz ilgimi çekseydii
O zaman birlikte izleyebilirdik
Gerçekten miiBende bayanların futbolla ilgilenmemesini anlam verememişimdir hiç bir zaman..
Sanırım Tv karşısında başka hiç birşey beni bu kadar heyecanlandırıp, mutlu edemez..
Hele birde aşık olduğun adamla keyfi bambaşka
Oy oy benim de ilgimi çekmiyor hiç, allahtan şanslıyım eşim de hazzetmez futboldan, bu arada Galatasaray olmasına da sevindim
Futbol kardeşliktir, bu arada televizyonda maç, ülkede iç savaş var, bu ne yaman çelişki böyle
Canım benimki bayılır oynamaya da izlemeye de.
Üstelik maç izlerken sınırsız servis (patlamış mısır,meyve,içecek) falan bekliyor.
Bende evde maç yasağı koydum
Ama mühim maçları dışarda izliyor
sorma canım ya başka zaman hayatta öyle değil ama maç izleyeceği zaman kimse onu koltuktan kaldıramazHaha yazık sana, bir de servis bekliyor he
Ben şanslıyım o zaman, tencere kapak olmuşuz biz
sorma canım ya başka zaman hayatta öyle değil ama maç izleyeceği zaman kimse onu koltuktan kaldıramazwcye falan devre arasında gidiyor
kızlarr ben elbise aldım ama kararsızımm değiştirsemmi diye terziye bile verdim ama dönme şansım var elbise diye aldım aynı öyle duruyo ama tulum çıktı yeşim ve büş gördü bidee siz görün nasıl :26:
Eki Görüntüle 487340 Eki Görüntüle 487341
Haha Allahtan lazımlık istemiyorişte oluyor bazen öyle durumlar, insan birkaç saatliğine de olsa stresini atacak bir şeyler arıyor, ben de tenis maçlarının hastasıyımdır mesela, o maçlar da futbol gibi 90 dk. da değil 5 saat kalkmadan izlerdim önceleri, artık o kadar abartmıyorum.
kızlarr ben elbise aldım ama kararsızımm değiştirsemmi diye terziye bile verdim ama dönme şansım var elbise diye aldım aynı öyle duruyo ama tulum çıktı yeşim ve büş gördü bidee siz görün nasıl :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?