Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GS'li futbolcu yapıştı hakemin yakasına çok kardeşçeydi hakkaten
Görüyorsunuz hep galatasaray hepp
Hoşbuldum tatlım, nasılsın?
Ah bende maç kurbanıyım arıyorum arıyorum açmıyo kesin maç izliyodurr

İdare ediyoruz işte tatlım ya sen nasılsın?
Aynen tatlım ya 2 dk da ekiyorlarr insan önceden haber verir yok anacımm hiç tınlamıyorlarr saolsunlarr
Nese izlesinler bağırsınlar çağırsınlarda kendilerine gelsinler biraz
Neysekı 2-2 suanda atıcaz bı tane İnşallah
İnşallah canım inşallahh..

Kızlar eşimle konuşuyordum katılamadım muhabbete, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

Benim de eşim maç izliyordu, bir yandan da konuştuk, gıcıklık yaptım ona biraz Galatasaray kazanacak diye, pek futbol sevmez eşim ama yine de tutar Fenerbahçeyi, sözde fenerli

Neyse biraz moralimizi düzelttik, konuştuk, keyiflendirdim bitanemi O da beni mutlu etti canım eşek sıpam

İyiyim canım sağol,iftarda yediklerimi hazmetmeye çalışıyoruum:44:
Ben şimdi neden haber vermedin desem.Sen anlarsın aşkım maç izliyodur dersin diye söyleme gereği duymadım der bide
Aynen çok sıkılıyodu bu hafta çarşımız da yoktu.ARkadaşının ailesi ziyarete gitmişler dolmalar,börekler midemiz bayram etti diyodu

Sarı Kırmızıyla,
Alnımızın akıylaaa !!

Sanırım sesim kısıldııı.. Tüm renkdaşlarımı tebrik ediyorummm !

Ah şu futbol keşke biraz ilgimi çekseydii
O zaman birlikte izleyebilirdik

Gerçekten mii Bende bayanların futbolla ilgilenmemesini anlam verememişimdir hiç bir zaman..
Sanırım Tv karşısında başka hiç birşey beni bu kadar heyecanlandırıp, mutlu edemez..
Hele birde aşık olduğun adamla keyfi bambaşka

Ah şu futbol keşke biraz ilgimi çekseydii
O zaman birlikte izleyebilirdik

Oy oy benim de ilgimi çekmiyor hiç, allahtan şanslıyım eşim de hazzetmez futboldan, bu arada Galatasaray olmasına da sevindim

Futbol kardeşliktir, bu arada televizyonda maç, ülkede iç savaş var, bu ne yaman çelişki böyle

Valla hiç bilmiyorum sebebini.Ama maç özetlerine bile tahammülüm yok

Allahtan eşim evde izlemiyor.bende isterdim birlikte izlemek ama yok çok denedim olmuyorr

Canım benimki bayılır oynamaya da izlemeye de.
Üstelik maç izlerken sınırsız servis (patlamış mısır,meyve,içecek) falan bekliyor.
Bende evde maç yasağı koydum

Ama mühim maçları dışarda izliyor

Haha yazık sana, bir de servis bekliyor he

Ben şanslıyım o zaman, tencere kapak olmuşuz biz

sorma canım ya başka zaman hayatta öyle değil ama maç izleyeceği zaman kimse onu koltuktan kaldıramaz
wcye falan devre arasında gidiyor

Haha Allahtan lazımlık istemiyor işte oluyor bazen öyle durumlar, insan birkaç saatliğine de olsa stresini atacak bir şeyler arıyor, ben de tenis maçlarının hastasıyımdır mesela, o maçlar da futbol gibi 90 dk. da değil 5 saat kalkmadan izlerdim önceleri, artık o kadar abartmıyorum.

Son düzenleme:
kızlarr ben elbise aldım ama kararsızımm değiştirsemmi diye terziye bile verdim ama dönme şansım var elbise diye aldım aynı öyle duruyo ama tulum çıktı yeşim ve büş gördü bidee siz görün nasıl :26:

hahha belki aklından geçiriyodur da teklif etmeye cesareti yoktur
bende severim tenis mçlarını ama arada skorları kontrol ederim sadece.Yok ya ben öyle uzun soluklu şeylere gelemiyorum
En çok cakit harcadığım yer burası valla

Tortocum bende az önce üye olup elbiselere baktım hepsi tükenmiş ya.
Bence değiştirme çok hoşuma gitti benim.Bide torto deneyip foto çekde bi üstünde görelim hadiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…