ahahahaa
benim osmanın yanında çişimi yapmış olmam da ayrı bir konu tabiama napıyım altıma işiyim rezilmi olsaydım millete
ümrancım sende anlat hadi hikayelşerimizi anlatıyoruz bilmeyenlereahahahaa
benim osmanın yanında çişimi yapmış olmam da ayrı bir konu tabiama napıyım altıma işiyim rezilmi olsaydım millete
HahahahahaAyhh kızz koptummmmmmm
ümrancım sende anlat hadi hikayelşerimizi anlatıyoruz bilmeyenleresenin hikayene karışamam
sende anlat kız elbet vardır trazı komik hikayelerin
Nasıllll yanneeee?? :44:
şöyleki uzun uzun zaman önce
aşkoşumda büyük adaya pikniğe gitmiştik biz neyse hamaklar börekler çörekler manzaramızdada 3 beyaz attı çok güzel bir gündü taki aşkım hamak kurana kadar neyse oturduk sallanıyoruz hoppp bir baktım yıldızları görüyorum gündüzün bir vakti hamak kopmuş biz yerdesonra bizim artist birda yaptı hamağı oturcam ama tırsıyorum ya koparsa yok aşkım bu sefer çok sıkı bağladım otur sen demesine kalmadan hoppppp birda düşüyordumki allahtan tetikteydim sonra piknik alanına gitmemiştik uzakdı yürümekten sıkıldığımız için çimene serilmiştik öyle derken benim çişim geldi sorma ama vapurada var daha tut tutt tak dedi en sonunda dedim benim tuvaletim geldii napcamm çok sıkıştım aşkımıda sardı bu dert nolcak şmidi napcan derken örtüyü sardı bana girdimcalıların arasına bakmaaaaaaaa sakın bakmaaa diyee diyeeee yapıverdimmmm
ohbe dünya varmış
HahahahahaAyyhhh kıızzzz neee alemsinizzz yaa kopardınızzz benii vallaaaa
Bakmıştırr aradannn
Bi günde bayram süslenmişim püslenmişim yeni kıyafetlerimi almışım giyinip hop çıkmışım dışarı tabi hava soğuk kurban bayramı montumda kalçamın hizasında ben yolda gidiyorum kardeşimle anneme bayramlaşmaya herkz bana bakıyor bende sabah sabah millet bana bakıyor diye totoşum kalkıyor havalandım yani meğerse bi fark ettim gerçekten totoşum havalanmış montum bütün elbiseyi toplamış kase meydandasonra ne hava kaldı ne bişey balon söndü derler ya bende sönmedi direk patladı o balon gümmm diye
ahaha arkasına döndü kızz hiçde birda konusunu açmadı çok utanmıştımm amaa yaa rezillikaşkım birtane benim valla
Puhahahahahahahahahaha
Ayhhh Allah iyilni versinn e mi
Görenlerin gözü gönlü açılmıştırr valla
Anlattın mı bunu sevdiceğinee kasenii kırar valllaaaa
Kızlarr o değildee canımm tavukk pilavv çektiii yaaa
bişey demez ama baya bi bozulur sonuçta benim elimde olan bişey değil bide 2 yıl önce olmuş bi olaybigünde metrodan geçicem aklım o kadar havadaki jetonu attım geçicem metroya işte baktım geçmiyor zorluyorum ama jeton attığında kabul etmezse aşağıya veriyor ya bende baktım yok adamı çağırdım bana yardım edin jetonumu yuttu diye adam olur mu hanfendi bi yanlışlık olmuştur falan amirini çağrıyor ediyor hanfendi yeni yapıldı yutma gibi bi şansı yok ben hala inat ediyorum yok jetonumu aldı makine diye sonra bi bakarsın jetonu ben aklı bi bi karış havda olan ben işte o ben sıkı sıkı elimde tutmuşum atmadan geçmeye çalışıyorum rezil olmuştum adamlara ne küfür etmişlerdir arkamdan bidaha istanbuldan karttan başka bişey kullanmıyorum
ama mevlüt plavından dimiböyle kara biberli falan off ya yemede yanında yat
ben de anlatayım barimbuuu izzet totoşu var ya yeni çıkmaya başlamıştık bayramda buluşcaktık hava da kararmıştı artıkın geldim ben nerdesin dedi tam ona bakayım derken bana doğru gelen bi adama üstüme mi çıkacaksın itoğlu it diye çantayı kafasına geçirdim ama o benim öküz sevgilim çıkmıştı o zaman anlamıştı benimle olamayacağını
ben de anlatayım barimbuuu izzet totoşu var ya yeni çıkmaya başlamıştık bayramda buluşcaktık hava da kararmıştı artıkın geldim ben nerdesin dedi tam ona bakayım derken bana doğru gelen bi adama üstüme mi çıkacaksın itoğlu it diye çantayı kafasına geçirdim ama o benim öküz sevgilim çıkmıştı o zaman anlamıştı benimle olamayacağını
bir kaçak gördüm sankiiiiii bizleri arada hatırlayıp diyet topiklerinde cirit atan biriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?