Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahahahaa

benim osmanın yanında çişimi yapmış olmam da ayrı bir konu tabi ama napıyım altıma işiyim rezilmi olsaydım millete
ümrancım sende anlat hadi hikayelşerimizi anlatıyoruz bilmeyenlere senin hikayene karışamam
Hahahahaha Ayhh kızz koptummmmmmm

sende anlat kız elbet vardır trazı komik hikayelerin

Nasıllll yanneeee?? :44:

şöyleki uzun uzun zaman önce

aşkoşumda büyük adaya pikniğe gitmiştik biz neyse hamaklar börekler çörekler manzaramızdada 3 beyaz attı çok güzel bir gündü taki aşkım hamak kurana kadar neyse oturduk sallanıyoruz hoppp bir baktım yıldızları görüyorum gündüzün bir vakti hamak kopmuş biz yerde sonra bizim artist birda yaptı hamağı oturcam ama tırsıyorum ya koparsa yok aşkım bu sefer çok sıkı bağladım otur sen demesine kalmadan hoppppp birda düşüyordumki allahtan tetikteydim sonra piknik alanına gitmemiştik uzakdı yürümekten sıkıldığımız için çimene serilmiştik öyle derken benim çişim geldi sorma ama vapurada var daha tut tutt tak dedi en sonunda dedim benim tuvaletim geldii napcamm çok sıkıştım aşkımıda sardı bu dert nolcak şmidi napcan derken örtüyü sardı bana girdimcalıların arasına bakmaaaaaaaa sakın bakmaaa diyee diyeeee yapıverdimmmm

ohbe dünya varmış

Bi günde bayram süslenmişim püslenmişim yeni kıyafetlerimi almışım giyinip hop çıkmışım dışarı tabi hava soğuk kurban bayramı montumda kalçamın hizasında ben yolda gidiyorum kardeşimle anneme bayramlaşmaya herkz bana bakıyor bende sabah sabah millet bana bakıyor diye totoşum kalkıyor havalandım yani meğerse bi fark ettim gerçekten totoşum havalanmış montum bütün elbiseyi toplamış kase meydanda sonra ne hava kaldı ne bişey balon söndü derler ya bende sönmedi direk patladı o balon gümmm diye

Hahahahaha Ayyhhh kıızzzz neee alemsinizzz yaa kopardınızzz benii vallaaaa
Bakmıştırr aradannn

Puhahahahahahahahahaha
Ayhhh Allah iyilni versinn e mi
Görenlerin gözü gönlü açılmıştırr valla
Anlattın mı bunu sevdiceğinee kasenii kırar valllaaaa

ahaha arkasına döndü kızz hiçde birda konusunu açmadı çok utanmıştımm amaa yaa rezillik aşkım birtane benim valla

Haahahahah
Kızz fazla gülmiyimm gülme komşunaa gelirr başınaaa hee
Benimkidee bakmazz kızzz şaka diyorumm terbiyelii çocukarrr

Puhahahahahahahahahaha
Ayhhh Allah iyilni versinn e mi
Görenlerin gözü gönlü açılmıştırr valla
Anlattın mı bunu sevdiceğinee kasenii kırar valllaaaa

bişey demez ama baya bi bozulur sonuçta benim elimde olan bişey değil bide 2 yıl önce olmuş bi olay bigünde metrodan geçicem aklım o kadar havadaki jetonu attım geçicem metroya işte baktım geçmiyor zorluyorum ama jeton attığında kabul etmezse aşağıya veriyor ya bende baktım yok adamı çağırdım bana yardım edin jetonumu yuttu diye adam olur mu hanfendi bi yanlışlık olmuştur falan amirini çağrıyor ediyor hanfendi yeni yapıldı yutma gibi bi şansı yok ben hala inat ediyorum yok jetonumu aldı makine diye sonra bi bakarsın jetonu ben aklı bi bi karış havda olan ben işte o ben sıkı sıkı elimde tutmuşum atmadan geçmeye çalışıyorum rezil olmuştum adamlara ne küfür etmişlerdir arkamdan bidaha istanbuldan karttan başka bişey kullanmıyorum

Son düzenleme:

Hahahahahahaha kızzz koparrdınn yinee yaaa yapıştırr artıkk beniiii
Sen bunu anlatınca benim aklıma da dünkü yaptığım geldii. Şimcik dün akşam bakkala gittim elimde telefon vardı 4 tane buz parmak aldım hepsini bir elime koydum elim dondu tabi nese ben parayı verdim çıktım tam cebime bakıyrum telefon yok geri gittim dedim ben tlfnu heralde burda unuttum adam diyor yok elinde tlfnla gelmedinki bende yok abi elimdeydi dedim dondurmalarına içinemi düşürdün acaba dedi baktık beraber yok ordada etrafa bakıyoruz yok Alla alla nerde bu derken ben akıllı ebruu dondurmaların altınaa koymuşum elim donduğu için hisssetmiyorumm tabiki adam güldü rezil oldumm yaa

ben de anlatayım barim buuu izzet totoşu var ya yeni çıkmaya başlamıştık bayramda buluşcaktık hava da kararmıştı artıkın geldim ben nerdesin dedi tam ona bakayım derken bana doğru gelen bi adama üstüme mi çıkacaksın itoğlu it diye çantayı kafasına geçirdim ama o benim öküz sevgilim çıkmıştı o zaman anlamıştı benimle olamayacağını

Hehehehe
Sendee amma çetin cevizz çıkmışınn ayolll

hahahahaa

bir kaçak gördüm sankiiiiii bizleri arada hatırlayıp diyet topiklerinde cirit atan biriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…