Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla tam da kaşırken aşkım aradı kulaklarım çınladı dedi Hahahahahha ne kaynatıyorsun yine aşkımmmm dediii Gizli bi iş çeviremiyorum arkasından yeaaaa

hahahahaa buna gülerim işte Maşallah size bende aşkımı özledimm ya kıskandırıkda oldum bir arıyım sesini duyuyumm

hahahahaa buna gülerim işte Maşallah size bende aşkımı özledimm ya kıskandırıkda oldum bir arıyım sesini duyuyumm

ara tabii yaa annem (kayınannem ) demiş ki ; oğlum bak kızım gelcek oraya ...sana emanettir gezilecek güzel yerler vr orada gezdir unutamayacağı bi gün yaşat babam (kayınbabam) da demiş ki ;
helal olsun oğlum sana gelinimi üzme sakın ha ....

ayyy çok tatlılar yaaa

ammmiiinnn bu kadir gecesinde Rabbim hepimizin gönlünde olanı biliyor herkezin gönlüne göre versin.

Aminn canımm benimm..
Çokk güzel bambaşka bir duyguuu
Darısı basınaaa

Aminn tatlımm yaa benide uyku tutmazdıı heraldee. Diyorumm zaten sen bir gell seni dövüp sarılcam dövüp sarılcamm beni bırakıpp gittin diyee

ayy canımm yaaa iyi güzel dednya evde bir prova ediyim diyorum bir insana oynamak bu kadarmı yakışmaz yaaaa kazık geldimmm kazık gitcemmm hobaaa

Yakışır tatlım yakışır güzelee ne yakışmazz Hade aç bir şarkıdaa beraber oynıyalım ben sana öğretiyimmm
valla sorma neden yaptım bilmiyorum ama atladım canıma susmış olmam lazım ki denizi gördümm suuu diye atladım valla

Valla deliymişinn kızz ben hayatta o soğuktaa atlamam. Gerçekten canına susamışınnn

büşşşşş ya karekökleri oldum olası sevmemişimdir haa
Ben seni seviyorum kızım gerisi teferruat
enişteye söyleeeee ağzını burnunu kırarım benden de kıskanılır mı yahuuuu töbe töbeeee

Valla kızlar kkdanda haberi yok haberi olsa boşanırmıyız aylarca benle konuşmaz mı bilemem artık senide bizim iş yerinin oralarda oturuyorsun ya dedimki bizim iş yerine iş baş vurusu için gelmişti ordan tanıştık asker beklediğini söyledi falan dedim çaktırma Ümranı sormuyor başından beri var resmimiz onla sen bi anda çıkınca benimseyemdi bide sevgilin varya diyoki o okumuyo mu o senden değil tüm erkeklerden kıskanıyor yolda arabada biri bana baksa ne bakıyosun kardeşim diye tepki verir genelde o yüzden arka koltuğu tercih ederim

eller çalışsınnn boş durmasınnn haydi eller totoya Hahahaha maşallahh canım yaa

öğret canım yaaa yoksa rezil olacamm rezil

valla bugünde benim karnım çok acıktı yaaa zorlayacak gibi görünüyor oruç :26:

Aynen tatlım yaa benide zorluyaa gibii karnımm gurull gurulll diyorr

Ayhh kızz ne kadar tatlılar maşşallahh yavrumm İnşallah hep mutlu olursunuzz mutluluğunuz böylee daimm olurr hepp

bende seni seviyorumm kuzummm tubaaaaaaaaa mylovetuiz face msn tel ne dersin baby

aveaaa mısın kuzum sennnn ne güzell ben ararım o zaman seni hepp
yok canım mert askerde avea çekmediği için turkcell olduk gelsinde berbaer geçecoğuk bişeylere
aynen sahurada kalkınca uyku düzeni bayağı bozuluyo e sabah 6 buçukda uyanınca zor benim kaöç gündür oruçken aşırı miğdem ağrıyo ya açlıktan olsa gerek
valla benimde öyle canım yaa çok acıktım ağrım yokta yemekten sonra oluyor genelde benim baş ağrım iftardan sonra :26:
kızz bunlar neki hiç bişey ümranla bi deliliklerimiz var anlatsak altınıza işersiniz belki sizinde öyle anılarınız vardır hadı yine anlatalım ÜMRRRRRRAAAAAANNN yetiş gel komedi var

delilikk deme kan çekiyor hop burda buluyorum kendimiii işim var yaaaa Hep aksıyor allahımmm :18: Neyse iş yapılır kaçmıyoruzy a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…