heee ben size bunu sorcaktım ne oldu haber aldınız mı diye nasıl olmus baya baya kaçmış öyle mi vah vah
Evet tatlım 25 bölüm sürcekmiş ve sondan başa dogru geliyor o yüzden karışıyoruz bizde
Yalan Dünya ve Seksenler de güzel oldugu zaman bakıyorum
Yalan dünyaya bayıılıyorum ya seksenleride izliyorum bir onu bir pis yediliyi izliyorumheee ben size bunu sorcaktım ne oldu haber aldınız mı diye nasıl olmus baya baya kaçmış öyle mi vah vah
Evet kuzucum ya ben şaka diyordum ama ciddiymiş
yalnızımm dostlarım yalnızım yalnızz
o eski halimdennn eser yok şimdii
canım kaçmış gelmiş bir gece kalmış
Sonra ertesi gün geri yolamışlar evini karısını çocuğunu çok özlemiş
Oraya gitmiş bir hafta disko,çarşılar kilitli imiş 2. bi emre kadar
Birde askeri mahkemeye çıkacakmış daha durum bu
Yalan dünyaya bayıılıyorum ya seksenleride izliyorum bir onu bir pis yediliyi izliyorum
Geçmiş sayfalarda okudum bende canım gerçekten kaçmış 1 hafta uzamış,çok üzüldüm ya
Bende şaka olmasını umut ediyordum
değermiydi yaa valla yazık etmiş kendine askerliğine disko bide ooww ne fenadırdüşünmek bile istemiyorum çarşı da yok dua etsin askerliğini uzatmamıslar dicem de mahkemeye cıkcak kim bilir neler olcak
bir gün bile uzamasına tahammülüm yok1 gün ya
merak ettim eşi kaç yasında acaba
Evet kuzucum ya ben şaka diyordum ama ciddiymiş
yalnızımm dostlarım yalnızım yalnızz
o eski halimdennn eser yok şimdii
gel öpiiimm gelllllllll
hhahah kızlaarr kulaklarımm çınladııı
2 yaş büyük benden eşim 24
opp kankaaa ohh mislerr gibiii
AA yeşim Allah iyiliğini versin kız adını andık geldin
6. hissim çok kuvvetlidirr hee ona göree
Canım hoşgeldinn seni merak etmiştim.
Okudum ve çok üzüldüm inşallah eşin akıllanmıştır bir daha yapmaz böyle bir şey
Hoşbulduk canımm...Sağol ya.
Evet ya şu disko olayı kötü sanırım haftada sadece 1 kere telf. konuşmaya izin veriyolarmış..
9 doğurucam sanıırm o haftaa..
yapmazz ya bidahaa 9 aydan başlıyo ceza dedi.
Hoşbulduk canımm...Sağol ya.
Evet ya şu disko olayı kötü sanırım haftada sadece 1 kere telf. konuşmaya izin veriyolarmış..
9 doğurucam sanıırm o haftaa..
yapmazz ya bidahaa 9 aydan başlıyo ceza dedi.
Ceydadan haber var mı yaa?Anladım zaten kuzucukartık yeşime yanlış yok 6.hissi çarpar ona göre
kız eşin büyük bir talihsizlik yasamız aman he askerlikle oyun olmaz ya aklını basına devşirsin umarım sorun daha da büyümez bi tarafta sen cocugun falan aman kuzun aman
Ceydadan haber var mı yaa?
Kendisi yarattı bunu.Zaten cezasına da razıymış.Ama uzun süreli olmadığı için büyük bi ceza beklemiyorum.
İnşallah atlatırız
Ceydadan haber var mı yaa?
Kendisi yarattı bunu.Zaten cezasına da razıymış.Ama uzun süreli olmadığı için büyük bi ceza beklemiyorum.
İnşallah atlatırız
Sağol canımm.Öyle olcak galiba.allah sabırlar versin canım sana ya ne diyeyim demin ecem yazdı 1 hafta uzamıs valla üzücü
Diskoyu biliyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum :44:
Tez zamanda geçer inşallah o bir haftada yinede ucuz atlatmışsınız
Sağol canımm.Öyle olcak galiba.
Mahkemeden sonra belli olur herhalde canım net ceza..Ama dün nette okudum adamın biri çarşıdan kaçmış 1.5 yıl dönmemiş.Askerde 1 ay diskoya gitmiş.Sİvilde de 64 gün hapiss..
Sonuçta benim kociş hemen döndü
piss cidaaa sattıı hemen ...Ohhhh ne güzelllCeydaaa ohooo ceydaaaşkks arhoşuu ceydaa bulutlarda o şimdii hülya leyla ne desem kaldımı başkaa bişee asekri geldi yada şuan gelmek üzere
Evet bile bile kendini böyle birşeye nasıl atar .. Gerçi oldu bitti ama faturası agır oldu ...
İnşallah canım ... SAbır bol sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?