ben geldimmmmmmm
Tekirdağda canım.Kuzum aşk adama herşeyi yaptırır buna saygı duyarım ama büyük saçmalık tatlım kendini bu kadar büyük bir riske atmak ne cezalar var biliyor musun eskiden bi tanıdıgımda böyle bir şeyi duydum bir sürü ceza verdiler 60 gün uzadı askerliği ...
Çok mu zor askerliği ne bileyim bunalıyor mu nerede asker ?
aynen site site dolaşıyorumm pek bişey bulamadım.Yarın belki çarşıya çıkarımm kısa zamanda kargoya vermem lazıım .haftaya cezaye giderse eğer başkaları okur valla mektuplarımıHiçbir fikrim yok ben karar verene kadar 14 şubat geçer gider.
Bentrikoda aldım saatte aldım anahtarlıkta parfumde değişik bişi olsun diyorum aklıma hiç bişeycik gelmiyor
Pınarım modum hoşgeldin
sende varmı değişik fikirler
hoşgeldinn cnııımmmmmben geldimmmmmmm
Tekirdağda canım.
aklı burda kaldığı için rahat değil.
Umarım tekrarlanmazz
aynen site site dolaşıyorumm pek bişey bulamadım.Yarın belki çarşıya çıkarımm kısa zamanda kargoya vermem lazıım .haftaya cezaye giderse eğer başkaları okur valla mektuplarımı
ama ama ama ama
Yeşim düşünüyorum da hakkaten bişeler var sanki o günki olaya benziyo ama bizim buse ile ecemden çıkmaz o
Kızzz yoksammmm bunlarr çaktırmadann
vayyy vayy bana karşıda demin ittifak kurdular zate
Tekirdağda canım.
aklı burda kaldığı için rahat değil.
Umarım tekrarlanmazz
aynen site site dolaşıyorumm pek bişey bulamadım.Yarın belki çarşıya çıkarımm kısa zamanda kargoya vermem lazıım .haftaya cezaye giderse eğer başkaları okur valla mektuplarımı
he yawrum yaa varmı orjinal bi fikrin:26:hoşbuldum bebeğimmm.sevgililer günü için mi şekerim?fransız kaldım konuyada
hemennnnnnnnnnnnnn arkamızdannnnnnnnnnnnnnnnnnn ittifakkkkkkkkkkkkkk..
alın sizeeeeee
Sağol canıımEvet sizin için çok daha zordur onu anlayabiliyorum evlisiniz çocuk var birde .. Bi bahaneyle sarıldınız babanıza
Yeride iyimiş canım .. Neyse Allah kavuştursun..
Valla ona göreeeehemennnnnnnnnnnnnn arkamızdannnnnnnnnnnnnnnnnnn ittifakkkkkkkkkkkkkk..
alın sizeeeeee
evet alışveriş sitelerinde tırım tırım aranıyorum ama yok
he yawrum yaa varmı orjinal bi fikrin:26:
hoşgeldinn cnııımmmmm
he yawrum yaa varmı orjinal bi fikrin:26:
Ne diyonn ne diyonnn siz bana ittifak kuruyodunuz ama ben yalnız kaldıydım
Kızılay dağıtmış gibi bütün askeriyelere aynı hediyelerii yollayalım dimiii
hoşbulduk canımcımmm
yok ayy hiç bi fikrim.ama ben ondan sürpriz bekliyorum
yerim kız seniiiiiiiiiii
Aynı şehirde olsalar komedi olurdu yaa.Çarşıya bi çıkıyolar bir örnek hepsiiHhaa şeyy varyaa erkeklerin giydiği çizgili tşörtler kazaklar vss belediye dağıtmış gibi bizde misal aynı şeyi yollayalımhepsi aynı bi fabriaka giyinsin
haha sen baya bi umutsuz vakasın anlaşıldı
:18::18:tamam apla sana yanlış yok yime beni :18:
Hhaa şeyy varyaa erkeklerin giydiği çizgili tşörtler kazaklar vss belediye dağıtmış gibi bizde misal aynı şeyi yollayalımhepsi aynı bi fabriaka giyinsin
:18::18:tamam apla sana yanlış yok yime beni :18:
Aynı şehirde olsalar komedi olurdu yaa.Çarşıya bi çıkıyolar bir örnek hepsii
Ayyy Pınarcıım dimi yaa ne gerek varr o yapsıınnYa şüphe duyuyom bak artık kız olduğundann.Cam.dapijamayla konuşurrr , hediye almazz..
İtiraff ettt
kanka kanıt başladıııııııı
hergün arayan adam 13 ocakta benim doğum günümü kutlamayıp yorgunluktan uyuyup kaldı.gerçi ertesi gün telafi etti fazlasıyla ama
benim doğum günümü kutlamayan kel kediciğe sevgililer gününde sürpriz yapmayı aklımdan dahiiiii geçirmiyorum
Ayyy Pınarcıım dimi yaa ne gerek varr o yapsıınnYa şüphe duyuyom bak artık kız olduğundann.Cam.da pijamayla konuşurrr , hediye almazz..
İtiraff ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?