çabık dit gel bakem beklioz seni burda
iyiyim canım sen nasılsın bakalım?
İyiyim canım sen nasılsın? Bitti walla bitirdik..
iyilik kuzum ne yapim dün topicte bıraktıgın gibiyim
zeynomm Allah kavuştursun kuzum, enişte gitti di mi?Hoşbulduk ay yok canım bugün kafam kazan gibi çalışmadım
Sen neler yapıyorsun bakalım görüşmeyeli
hoşbulduk kuzum nasılsın bakalım
Ancak gelebildim canım nasılsın bakalım bitti şafakalr
sizin başka izniniz yok mu kuzum?hoşgeldin kanka
haklısın tertip bekleyelimmmmmm..ooo ssen bnm önme geccn dmktir
tertommm napıosun yaa görüşemioz hiç? fatih eniştem napıo, keyfi nasıl?iyiyim canım sen nasılsın bakalım?
kızlarrrrrrrrr ben çıkıom yine gelirim..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...arrrrr-subatin-tepuk-topigi.html#post23033848 açtım ayferin topiğinibizim de topik açanlarımız olur inşallah
zeynomm Allah kavuştursun kuzum, enişte gitti di mi?
sizin başka izniniz yok mu kuzum?
tertommm napıosun yaa görüşemioz hiç? fatih eniştem napıo, keyfi nasıl?
ozman hoşgeldinnnnn
Eki Görüntüle 342599
Canım arkadaşım, burçkankam Ayferciğimin depük topiğini açmak da bana kısmetmiş...
KK ilk geldiğimde tanıdım onu da..
BUrada edindiğim en harika dostlardan birisi de Şubat10
Bugün şafağının son günü...
Yarın güneş ayfer ve askeri için doğacak...
Allah sizi bir daha ayırmasın şubatım..
BUndan sonra şafak kelimesini sadece düğün şafağında kullan
İlk tepiğin benden....
Eki Görüntüle 342597
ben de iyiyim canım ya havalar soğuttu buz gibi yine tam ısınıyoruz derken
oh canım ne güzel darısı başımıza
Öylemi,hala üzülüyorsun yani
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...arrrrr-subatin-tepuk-topigi.html#post23033848 açtım ayferin topiğinibizim de topik açanlarımız olur inşallah ?
ben de iyiyim canım ya havalar soğuttu buz gibi yine tam ısınıyoruz derken
oh canım ne güzel darısı başımıza
Öylemi,hala üzülüyorsun yani
sizler gidince bnm topiğimi kim aççaakk
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...arrrrr-subatin-tepuk-topigi.html#post23033848 açtım ayferin topiğinibizim de topik açanlarımız olur inşallah
zeynomm Allah kavuştursun kuzum, enişte gitti di mi?
sizin başka izniniz yok mu kuzum?
tertommm napıosun yaa görüşemioz hiç? fatih eniştem napıo, keyfi nasıl?
bunu her okuyuşumda duygulanırım ben yaaaaSiz asker sevdiniz mi ? Ben sevdim O nöbetteyken BELKİ ben uyumadım.. O ağladığında ağladım.. Haber alamadım teknolojiye sövdüm.. Dualar yüreğimle birleşti.. Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ? Ben kaldım gözlerine kokusuna sesine bile hasret kaldım.. Gün saymak ne demek öğrendinizmi hiç ? Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi ? Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ? Kızsanızda sinenize çekebildinizmi ? Çaresiz kaldınızmı ulaşamayıp deli gibi biyerlerde umut aradınızmı ?
Özlemek 7 harf değil 460 gün bilirmisiniz ?
Asker beklemiyorsanız BİLEMEZSİNİZ... !♥ ♥
İlla rötar olur kuzum be, merak etme, içini ferah tut, belki fırsatı olmamıştır msj yazmaya:26:idare ediorz tatlım eniştenin konvoyu vardı bugün 3 te msj atıcam varmış olurum demişti ama saat 4.15 oldu hala ses yok dün msj attı en son şuan kafayı yer moda girdim sen nasılsın enişte nasıl kuzum?
aminn canım, darısı başımıza olsun inşallahcanım yaa, çok duygulandım şuann
canım darısı başınıza..
elbet bi açan olur, olmazsa da ben gelir açarım o zamansizler gidince bnm topiğimi kim aççaakk
yok canım hani aynı şafak saymaya devam anlamında bugün iyiyim birazcık
canım benim, ben de seni seviyorummmdeyaww burçkankam süpersin ellerine sağlık, seni seviorumm
yok zeynom, gelinlik fln askerim gelince bakarız artık, düğün salonu hazır, kına için hala araştırmalar devam.. çeyiz hazırlığı tam gaz devam, en son süpürge aldım, şimdi çamaşır mak ve ankastreleri alacağım, dikilecekleri dikmeye başlıcaz fln... böyle geçio günler işteamin canım benim.bir hafta oldu gideli.
sende son durumlar ne hazırlıklar tam gaz devam gelinlik aldınızmı
seninde alt devrelerin gelicek kimse kalmadı diyelim biz hep burdayız tatlım sen merak etme bizde geliriz seni depmeye
bunu her okuyuşumda duygulanırım ben yaaaa
benim askerim de dün gece ilk gece nöbetini tuttuaskerlik bitecek, benimki nöbet tutmaya başladı
İlla rötar olur kuzum be, merak etme, içini ferah tut, belki fırsatı olmamıştır msj yazmaya:26:
Benimki de iyi işte, fenerbahçeye gitti dün.. ve dün gece ilk nöbetini tuttu
artık görüşümüz yok netten de..
aminn canım, darısı başımıza olsun inşallah
elbet bi açan olur, olmazsa da ben gelir açarım o zaman
bu arada senin askerin nereye gidecek? beli mi?
canım benim, ben de seni seviyorummm
yok zeynom, gelinlik fln askerim gelince bakarız artık, düğün salonu hazır, kına için hala araştırmalar devam.. çeyiz hazırlığı tam gaz devam, en son süpürge aldım, şimdi çamaşır mak ve ankastreleri alacağım, dikilecekleri dikmeye başlıcaz fln... böyle geçio günler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?