Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz asker sevdiniz mi ? Ben sevdim O nöbetteyken BELKİ ben uyumadım.. O ağladığında ağladım.. Haber alamadım teknolojiye sövdüm.. Dualar yüreğimle birleşti.. Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ? Ben kaldım gözlerine kokusuna sesine bile hasret kaldım.. Gün saymak ne demek öğrendinizmi hiç ? Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi ? Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ? Kızsanızda sinenize çekebildinizmi ? Çaresiz kaldınızmı ulaşamayıp deli gibi biyerlerde umut aradınızmı ?

Özlemek 7 harf değil 460 gün bilirmisiniz ?
Asker beklemiyorsanız BİLEMEZSİNİZ... !♥ ♥

http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...arrrrr-subatin-tepuk-topigi.html#post23033848 açtım ayferin topiğini bizim de topik açanlarımız olur inşallah
zeynomm Allah kavuştursun kuzum, enişte gitti di mi?

hoşgeldin kanka

haklısın tertip bekleyelimmmmmm..ooo ssen bnm önme geccn dmktir
sizin başka izniniz yok mu kuzum?

iyiyim canım sen nasılsın bakalım?
tertommm napıosun yaa görüşemioz hiç? fatih eniştem napıo, keyfi nasıl?

idare ediorz tatlım eniştenin konvoyu vardı bugün 3 te msj atıcam varmış olurum demişti ama saat 4.15 oldu hala ses yok dün msj attı en son şuan kafayı yer moda girdim sen nasılsın enişte nasıl kuzum?

canım yaa, çok duygulandım şuann

canım darısı başınıza..

ben de iyiyim canım ya havalar soğuttu buz gibi yine tam ısınıyoruz derken

oh canım ne güzel darısı başımıza

Öylemi,hala üzülüyorsun yani

ben de iyiyim canım ya havalar soğuttu buz gibi yine tam ısınıyoruz derken

oh canım ne güzel darısı başımıza

Öylemi,hala üzülüyorsun yani

yok canım hani aynı şafak saymaya devam anlamında bugün iyiyim birazcık

deyaww burçkankam süpersin ellerine sağlık, seni seviorumm

bunu her okuyuşumda duygulanırım ben yaaaa
benim askerim de dün gece ilk gece nöbetini tuttu askerlik bitecek, benimki nöbet tutmaya başladı

idare ediorz tatlım eniştenin konvoyu vardı bugün 3 te msj atıcam varmış olurum demişti ama saat 4.15 oldu hala ses yok dün msj attı en son şuan kafayı yer moda girdim sen nasılsın enişte nasıl kuzum?
İlla rötar olur kuzum be, merak etme, içini ferah tut, belki fırsatı olmamıştır msj yazmaya:26:
Benimki de iyi işte, fenerbahçeye gitti dün.. ve dün gece ilk nöbetini tuttu
artık görüşümüz yok netten de..

canım yaa, çok duygulandım şuann

canım darısı başınıza..
aminn canım, darısı başımıza olsun inşallah

sizler gidince bnm topiğimi kim aççaakk
elbet bi açan olur, olmazsa da ben gelir açarım o zaman
bu arada senin askerin nereye gidecek? beli mi?

deyaww burçkankam süpersin ellerine sağlık, seni seviorumm
canım benim, ben de seni seviyorummm

amin canım benim.bir hafta oldu gideli.

sende son durumlar ne hazırlıklar tam gaz devam gelinlik aldınızmı
yok zeynom, gelinlik fln askerim gelince bakarız artık, düğün salonu hazır, kına için hala araştırmalar devam.. çeyiz hazırlığı tam gaz devam, en son süpürge aldım, şimdi çamaşır mak ve ankastreleri alacağım, dikilecekleri dikmeye başlıcaz fln... böyle geçio günler işte

hadi hayırlısı olsun ozman canım bilmiom bu kadar rötar çok fazla oldu dünden beri haber yok bekliorum işte

Ya büyük işlerini anlarımda şu ufak tefek ayrıntılar varyaa insanı ne yoruyordur yaa

Allah sana kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…