Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım napim aynı işte şafak muhabbetleri
bitsede gitsek havası :)
Aynen yaseminim bitse de gitsekkk bitse de gitsekk

hadi hayırlısı olsun ozman canım bilmiom bu kadar rötar çok fazla oldu dünden beri haber yok bekliorum işte
Allah sabır versin yawrum sana yaaa:44::26:

Ya büyük işlerini anlarımda şu ufak tefek ayrıntılar varyaa insanı ne yoruyordur yaa

Allah sana kolaylık versin canım
Ewet ayrınlılar çok yoruyor zeynom... hele şu kına salonu mevzusu tam yılan hikayesi oldu... artık istek fln kalmadı bende yani

amin canım cümlemize inş. yaa

Olur inş canım benim gönlünce bir yer

DeryaW+, Burçkankam senin topiğini de ben açıcamm sözz

Ayy şimdi dağıtım yerlerinin açıklandığı zamanlar geldi aklımaaa... heyy gidi günler heyyyy

inşallah zeynom inşallahhh:26:

sorma tertom yaa şırnak çıkınca ölüorum sanmıştım ben ne günlerdi valla şimdi plakaların gelmesini beklioruz

DeryaW+, Burçkankam senin topiğini de ben açıcamm sözz
ayyy canımm benimmm çok sağolll burçkankammm

sorma tertom yaa şırnak çıkınca ölüorum sanmıştım ben ne günlerdi valla şimdi plakaların gelmesini beklioruz
ewet benimki de ilk önce bana hakkari yüksekova demişti
fatih eniştenin geç açıklanmıştı, merak içinde kalmıştıkk.. sonra da o sana söyleyememişti galiba fln...
Ama bakk geçti gitti o günler.. plakalara az kaldıııı

ilk şırnak diyip kandırmıştı ama o gün açıklanmamıştı 1 hafta sonra gerçekten şırnak diyince şok olmuştum ahahah bak aklıma geldi o günler ne ağlıoduk terto yaa işe kırmızı şiş gözlerle geliodum ne günler geçmiş bu arada kociş aradı iyiymiş varmış sonunda

ne günlerdi, heyecanla telefon başında beklemek.. dualar etmek..
Di mi yaa, bak bitti bile senin, sıra bize geliiii senin askerin de acemiliği gaziemirde mi yapmıştı?
ayy walla hee, ne günlerdi, artık alıştım galiba, pek ağlamıyorum
Ohh çok şükür varmış enişte, gözün aydın kuzummm

ben hiç ağlamıom kız deli sabrı geldi bana galiba full deli gibi takılıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…