- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
ama unutmayın yalnız bırakmayın bizi
Aynen yaseminim bitse de gitsekkk bitse de gitsekkiyiyim canım napim aynı işte şafak muhabbetleri
bitsede gitsek havası :)
Allah sabır versin yawrum sana yaaa:44::26:hadi hayırlısı olsun ozman canım bilmiom bu kadar rötar çok fazla oldu dünden beri haber yok bekliorum işte
Ewet ayrınlılar çok yoruyor zeynom... hele şu kına salonu mevzusu tam yılan hikayesi oldu... artık istek fln kalmadı bende yaniYa büyük işlerini anlarımda şu ufak tefek ayrıntılar varyaa insanı ne yoruyordur yaa
Allah sana kolaylık versin canım
bunu her okuyuşumda duygulanırım ben yaaaaelbet bi açan olur, olmazsa da ben gelir açarım o zaman
bu arada senin askerin nereye gidecek? beli mi?
Aynen yaseminim bitse de gitsekkk bitse de gitsekk
Allah sabır versin yawrum sana yaaa:44::26:
Ewet ayrınlılar çok yoruyor zeynom... hele şu kına salonu mevzusu tam yılan hikayesi oldu... artık istek fln kalmadı bende yani
Allah yardımcınız olsun.. Allah sağ salim tez zamanda kavuştursun sizi.. benimkinin bi arkadaşı da ıspartadaydı en son ama dağıtımı nireye çıktı bilmiyorum:26:evet cnm belli oldu ısparta 40. piyade alayıı
evet cnm belli oldu ısparta 40. piyade alayıı
Aynen yaseminim bitse de gitsekkk bitse de gitsekk
Allah sabır versin yawrum sana yaaa:44::26:
Ewet ayrınlılar çok yoruyor zeynom... hele şu kına salonu mevzusu tam yılan hikayesi oldu... artık istek fln kalmadı bende yani
Ayy şimdi dağıtım yerlerinin açıklandığı zamanlar geldi aklımaaa... heyy gidi günler heyyyyvayyyy tam torunsun senn yaaa benim aşkımda acemiliği aynı alayda yaptı
inşallah zeynom inşallahhh:26:Olur inş canım benim gönlünce bir yer
vayyyy tam torunsun senn yaaa benim aşkımda acemiliği aynı alayda yaptı
Ayy şimdi dağıtım yerlerinin açıklandığı zamanlar geldi aklımaaa... heyy gidi günler heyyyy
inşallah zeynom inşallahhh:26:
ayyy canımm benimmm çok sağolll burçkankammmDeryaW+, Burçkankam senin topiğini de ben açıcamm sözz
ewet benimki de ilk önce bana hakkari yüksekova demiştisorma tertom yaa şırnak çıkınca ölüorum sanmıştım ben ne günlerdi valla şimdi plakaların gelmesini beklioruz
Ayy şimdi dağıtım yerlerinin açıklandığı zamanlar geldi aklımaaa... heyy gidi günler heyyyy
inşallah zeynom inşallahhh:26:
ayyy canımm benimmm çok sağolll burçkankammm
ewet benimki de ilk önce bana hakkari yüksekova demişti
fatih eniştenin geç açıklanmıştı, merak içinde kalmıştıkk.. sonra da o sana söyleyememişti galiba fln...
Ama bakk geçti gitti o günler.. plakalara az kaldıııı
evet cnm belli oldu ısparta 40. piyade alayıı
ne günlerdi, heyecanla telefon başında beklemek.. dualar etmek..
Di mi yaa, bak bitti bile senin, sıra bize geliiiine günlerdi, heyecanla telefon başında beklemek.. dualar etmek..
ayy walla hee, ne günlerdi, artık alıştım galiba, pek ağlamıyorumilk şırnak diyip kandırmıştı ama o gün açıklanmamıştı 1 hafta sonra gerçekten şırnak diyince şok olmuştum ahahah bak aklıma geldi o günler ne ağlıoduk terto yaa işe kırmızı şiş gözlerle geliodumne günler geçmiş bu arada kociş aradı iyiymiş varmış sonunda
Di mi yaa, bak bitti bile senin, sıra bize geliiiisenin askerin de acemiliği gaziemirde mi yapmıştı?
ayy walla hee, ne günlerdi, artık alıştım galiba, pek ağlamıyorum
Ohh çok şükür varmış enişte, gözün aydın kuzummm
ben çıkıyorum kzlar yemek yapcam yarn görüşürüz inşşallh ii akşamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?