Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayılıyorum özcanın sesine. kızlar normal fragmanlardan farklı birde bu şekilde dinleyin [video=youtube;LrQKqNNiHD8]http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8[/video]

"evim sensin" canım 2 kasımda girdi vizyona. bnde izleyemedim hala.

Ali yanımda olaydı onunla izlerdikk pufff. onsuz gitmek hiç içimden gelmiyo.

aynen ya onsuz sinemaya gitmek ona ihanet etmek gibi bir şey ..yani ben öyle gibi hissediyorum hem çok anlamsız onsuz her şey offff

kötü canım yaa amcamı kaybettik trafik kazasında pc basına uzunca gecmeyişim ondandır hala onun şokundayız
ölüm ne garip şey

Allah rahmet eylesin canım, nur içinde yatsın :105: asıl hayat, yeni bir başlangıç aslında; ama kabullenebilmek çok zor

aynen ya onsuz sinemaya gitmek ona ihanet etmek gibi bir şey ..yani ben öyle gibi hissediyorum hem çok anlamsız onsuz her şey offff

az kaldı canım çok az. gerçi askerlik bittikten sonra biz yine ayrı şehirlerde olcaz. oda ayrı bi meselee

Allah rahmet eylesin canım, nur içinde yatsın :105: asıl hayat, yeni bir başlangıç aslında; ama kabullenebilmek çok zor

sağol canım amin
evet aslında o şimdi gerçek dünyada ama kabul edemiyor insan sevdiğinin bir daha olmayışını bir nevi yok oluş ölüm daha çok öyle benimsemişiz
allah kimseye yaşatmasın ani ölüm çok acı

aynen biz de askerlik bitecek; ama hasret bitmeyecek en az iki yıl :26: biz bu oğlanlara kaçsak mı n'apsak

olabilir aslında şaka bi yana bi şafak bitcek diğeri başlıcakk offf offff (sigara kullanmam ama hoşlanıyorum bu smiledan )

Son düzenleme:
az kaldı canım çok az. gerçi askerlik bittikten sonra biz yine ayrı şehirlerde olcaz. oda ayrı bi meselee

şubata sayıyoruz az kaldı ortak
ama benim şafak da bitmeyecek canım yaaa uzmanlık eğitimi var daha 3 ay askerden sonra
bitmez ben de şafak bitmez

amin canım

olabilir aslında şaka bi yana bi şafak bitcek diğeri başlıcakk offf offff (sigara kullanmam ama hoşlanıyorum bu smiledan )

keeeşşş ben onlara şafak demicem valla duymak istemiyorum bu kelimeyi mehmet gelince kullanmamaya çalışcam o da sinir oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…