canım benim başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah
canım sagol ya çok iyi bir insandı allahım onu cennetiyle müjdelesin inşallah
bayılıyorum özcanın sesine. kızlar normal fragmanlardan farklı birde bu şekilde dinleyin[video=youtube;LrQKqNNiHD8]http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8[/video]
kız yasmin bu filmin adı ne ben izlemedim sanırım
"evim sensin" canım 2 kasımda girdi vizyona. bnde izleyemedim hala.
Ali yanımda olaydı onunla izlerdikk pufff. onsuz gitmek hiç içimden gelmiyo.
kötü canım yaa amcamı kaybettik trafik kazasında pc basına uzunca gecmeyişim ondandır hala onun şokundayız
ölüm ne garip şey
aynen ya onsuz sinemaya gitmek ona ihanet etmek gibi bir şey ..yani ben öyle gibi hissediyorum hem çok anlamsız onsuz her şey offff
az kaldı canım çok az.gerçi askerlik bittikten sonra biz yine ayrı şehirlerde olcaz. oda ayrı bi meselee
Allah rahmet eylesin canım, nur içinde yatsın :105: asıl hayat, yeni bir başlangıç aslında; ama kabullenebilmek çok zor
aynen biz deaskerlik bitecek; ama hasret bitmeyecek en az iki yıl :26: biz bu oğlanlara kaçsak mı n'apsak
az kaldı canım çok az.gerçi askerlik bittikten sonra biz yine ayrı şehirlerde olcaz. oda ayrı bi meselee
şubata sayıyoruz az kaldı ortak
ama benim şafak da bitmeyecek canım yaaa uzmanlık eğitimi var daha 3 ay askerden sonra
bitmez ben de şafak bitmez
sağol canım amin
evet aslında o şimdi gerçek dünyada ama kabul edemiyor insan sevdiğinin bir daha olmayışını bir nevi yok oluş ölüm daha çok öyle benimsemişiz
allah kimseye yaşatmasın ani ölüm çok acı
olabilir aslındaşaka bi yana bi şafak bitcek diğeri başlıcakk offf offff (sigara kullanmam ama hoşlanıyorum bu smiledan )
offff offff bitmezz bu şafaklarrrrr
şafak demesendee yine özlem yine hasrett aynı duygularrr offffffkeeeşşşben onlara şafak demicem valla duymak istemiyorum bu kelimeyi mehmet gelince kullanmamaya çalışcam o da sinir oluyor zaten
bize yine hüsran bize yine hasret var
yine bize esmer günler düştü eyvah
Tanıdığım tanımadğım herkesee merhabaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?