hoşgeldin terto canın sıkkın gibi hayırdır
ben istanbuldanım canım 20 yaşındayım sevgilim 24 yaşında. şafağımız atarsa 102
öyle valla canımmm o en büyük sebep ztenHoşbuldum terto.Valla canım asker yolu beklemek en büyük sebep sanırıımm
T.dağ'dan yaşım 22 nişanlımın 29
Senle aramızda 1 ay var canım allah izin verirse önce sen kavuşacaksın askerine sonra benn
91/4 2. grup dmi canım. ayyy kavuşmak dedinde kavuşcakmıyım gerçekten yaaa hayal gibi
Ben T.dağ'dan yaşım 22 nişanlımın 29
Yaa beni eşim Beşiktepede askerr senin yerinde olaydıım
Valla bilmiyorum 2. grup mu canım ne demek olduklarını bile bilmiyorum 91/4üde nişanlımdan duymustum..
Bende inanamıyorum yaa izin kullanmadı 8 aydır görmüyorum 4 ay daha gececek tam 1 sene sonra görünce iinanamam herhalde kanlı canlı karşımda durduğuna
Bize yakın canımm keşke olsaydın gel taşın kız buraya :) bu arada rahatı yerindemi askerinin ?
biz izin kullandk canım ama izinden sonra daha zor oldu ikimiz içinde. izin kullanmayaydık şafak 85 dicektikk
bi an önce geçsin şu son aylarda kavuşalım artık
neyse canım bnm çıkmam gerek yine görüşürüz inşallah iyi geceler
yeşimcimm sanada iyi geceler canımm
biz izin kullandk canım ama izinden sonra daha zor oldu ikimiz içinde. izin kullanmayaydık şafak 85 dicektikk
bi an önce geçsin şu son aylarda kavuşalım artık
neyse canım bnm çıkmam gerek yine görüşürüz inşallah iyi geceler
yeşimcimm sanada iyi geceler canımm
bebek engelli miydi off yaaölümün bile hayırlısını istemek gerekiyor...
hepsi geçecek canım sabır ve dua ile
ben de bugün hepatit b kontrolüne gittim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak :26:
bu arada sabah çok güzel bir şey oldu mehmet benim için şarkılar söyledi başlangıç benim istememle oldu; ama aşkım devamını getirdi, çok mutlu etti beni
kötü canım yaa amcamı kaybettik trafik kazasında pc basına uzunca gecmeyişim ondandır hala onun şokundayız
ölüm ne garip şey
keeeşşşben onlara şafak demicem valla duymak istemiyorum bu kelimeyi mehmet gelince kullanmamaya çalışcam o da sinir oluyor zaten
Bende burdayım benim şafağımı da yazabilir misiniz acaba:)) şafak 419.
Ah Şu erkeklerin kıskançlıklarıı bizimki bırak arkadaşıı markete gitsem neden haberim yok diyor. nasıl olsunn ona ulaşma imkanım var mı ? hayır yok ama face'den msnden çevrimdışı ileti gönderecekmişim o girince görecekmiş
Canım ben genelde uğrarım buraya bakarım ama genelde başka şeyler konusuluyorsa dann diyee giremiyorum arayazaten burda tanıdığım bir "stillex zeyno" "myzt yasemin" ve senn
hmm anladım cnm, ya gunlerdır cok stresliydim ve sınavda cok heyecan yaptım, inş geçerim bu sınavı da pfff ....
Yok canım doğduğunda engelli değildi, geçirdiği ameliyatlar ve hastalık sebebiyle gözü görmez kulağı duymaz olmuştu, Allahım acısını dindirdi... Sen niye test oldun kuzum hayırdır :44:
hepatit b var canım bende. rutin kontrollerden biri olması gerekiyordu aslında; ama yıllar oldu ilgilenmeyelimehmet'in isteğiyle kontrol ettirmeye karar verdim. çünkü onun da karaciğerinde küçükken geçirdiği bir bir rahatsızlık var, bir an evvel önlem almamız gerekiyor dert bitmiyor ki :85:
Geçmiş olsun canım ihmal etmeyin önemli durum bunlar, bende de talasemi taşıyıcılığı çıkmıştı evlenmeden evvel, evlenirken titizlenmiştik eşime ayrı kontroller falan yapılmıştı bebek yapılmak istendiğinde sorun teşkil ediyor çünkü, sağlık sonuçta ihmale gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?