Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senle aramızda 1 ay var canım allah izin verirse önce sen kavuşacaksın askerine sonra benn

91/4 2. grup dmi canım. ayyy kavuşmak dedinde kavuşcakmıyım gerçekten yaaa hayal gibi

Valla bilmiyorum 2. grup mu canım ne demek olduklarını bile bilmiyorum 91/4üde nişanlımdan duymustum..
Bende inanamıyorum yaa izin kullanmadı 8 aydır görmüyorum 4 ay daha gececek tam 1 sene sonra görünce iinanamam herhalde kanlı canlı karşımda durduğuna

biz izin kullandk canım ama izinden sonra daha zor oldu ikimiz içinde. izin kullanmayaydık şafak 85 dicektikk
bi an önce geçsin şu son aylarda kavuşalım artık

neyse canım bnm çıkmam gerek yine görüşürüz inşallah iyi geceler

yeşimcimm sanada iyi geceler canımm

Bize yakın canımm keşke olsaydın gel taşın kız buraya :) bu arada rahatı yerindemi askerinin ?

Ahh ah keşke canıımm
Genelde çatlaklar olsa da kışlada bizim bölük, şoförler normal Allaha şükürRahatı yerinde herhalde yani anlattığı kadarıyla biliyorum bende, sıkıntıda da olsa hayatta söylemez ki.Niye sordun canım hayırdır neler duydun orasıyla iligli?

Son düzenleme:

İyi geceler tertocum görüşürüzz

iyi geceler canım

Yok ccanım doğduğunda engelli değildi, geçirdiği ameliyatlar ve hastalık sebebiyle gözü görmez kulağı duymaz olmuştu, Allahım acısını dindirdi... Sen niye test oldun kuzum hayırdır :44:

kötü canım yaa amcamı kaybettik trafik kazasında pc basına uzunca gecmeyişim ondandır hala onun şokundayız
ölüm ne garip şey

Başın sağ olsun canım yaa ani ölümler kötü oluyor gerçekten... Allah mekanını cennet etsin...

keeeşşş ben onlara şafak demicem valla duymak istemiyorum bu kelimeyi mehmet gelince kullanmamaya çalışcam o da sinir oluyor zaten

Ben eşim teskereyle kapıdan içeri girsin, bırak şafağı, şafağın ş sini bile almayacağım dilime

Bende burdayım benim şafağımı da yazabilir misiniz acaba:)) şafak 419.

Canım bana silüs tarihini özel mesaj atarsan eklerim şafak panosuna

ohohooo çok şey istiyorlar, beklediğimiz yetmiyor ya

Canım ben genelde uğrarım buraya bakarım ama genelde başka şeyler konusuluyorsa dann diyee giremiyorum araya zaten burda tanıdığım bir "stillex zeyno" "myzt yasemin" ve senn

canım listeye beni de ekle. ismim nilüfer, ankara'danım, 87'liyim, 92/1'iz, askerim yozgat'ta (ata toprağımda)

hmm anladım cnm, ya gunlerdır cok stresliydim ve sınavda cok heyecan yaptım, inş geçerim bu sınavı da pfff ....

geçeceksin inşallah canım, Rabbim sesimizi ve dualarımızı duyacaktır

Yok canım doğduğunda engelli değildi, geçirdiği ameliyatlar ve hastalık sebebiyle gözü görmez kulağı duymaz olmuştu, Allahım acısını dindirdi... Sen niye test oldun kuzum hayırdır :44:

kurtulmuş...
hepatit b var canım bende. rutin kontrollerden biri olması gerekiyordu aslında; ama yıllar oldu ilgilenmeyeli mehmet'in isteğiyle kontrol ettirmeye karar verdim. çünkü onun da karaciğerinde küçükken geçirdiği bir bir rahatsızlık var, bir an evvel önlem almamız gerekiyor dert bitmiyor ki :85:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım ihmal etmeyin önemli durum bunlar, bende de talasemi taşıyıcılığı çıkmıştı evlenmeden evvel, evlenirken titizlenmiştik eşime ayrı kontroller falan yapılmıştı bebek yapılmak istendiğinde sorun teşkil ediyor çünkü, sağlık sonuçta ihmale gelmez...

sağol canım benim. söz konusu mehmet ve ileride doğabilecek bir çocuğumuzsa elimden geleni yaparım. ilk zamanlarda bu da problem olmuştu aramızda; ama şimdi mehmet ne olursa olsun senden böyle bir şey için ayrılmam, sende ne varsa bana da bulaşsın diyor :26: ama elbette bir çözümü vardır, onu tehlikeye atamam hala var mı sende o rahatsızlık?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…