Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahahaha iyimişş 2 çocuk ideal yaa tek çocuk olsun istemem ben bize birşey olursa bebişim tek kalır kıyamammm

para denen kağıt parçası nedir kii ahaha

ahahaaaaaaa süperrr olurr en kıl komutanıda nikah şahidi yaptık mı hiç unutmazlarr

unutmazlarrrrr hahahaaa sonraaa datt dattt kornayaa basa basa tankda korna varmı yaa

her neyseee askeriyenin çevresindee donecemmm

Allahım sen beni öldürecen ya eceme dion bende kendi hızıma yetişemiyorum ay koptum vallahi koptum
ölmee tertoo sen bana lazımsınn nere

ahahaha iyimişş 2 çocuk ideal yaa tek çocuk olsun istemem ben bize birşey olursa bebişim tek kalır kıyamammm

para denen kağıt parçası nedir kii ahaha

Para denen kağıt parçası para işte Atamız var üstünde
Olamayooor onsuz

Yemeside peksel

Sen birde onu bize sor ya ahhhhhhhhhh

Nabiim bea vakit geçirmece sen napannn

sormaa yaa tickerı azz kalanları gıcık oluyordum ben

geçen gün telekoma iş görüşmesine gittim kimmiş bize kazık atan sorarım girersem

git sorr 90 tl fatura geldiiii yakalrsammmm varyaa

ahahhhaahha süper olduu bak buuu ben gönüllü personel olabilirmmm

unutmazlarrrrr hahahaaa sonraaa datt dattt kornayaa basa basa tankda korna varmı yaa

Sende bana tertoooooo

sormaa yaa tickerı azz kalanları gıcık oluyordum ben

git sorr 90 tl fatura geldiiii yakalrsammmm varyaa

ahahhhaahha süper olduu bak buuu ben gönüllü personel olabilirmmm

tamammm kısss topuk başınaa 50 liraa veririm ne kadar topuk o kadar paraa

Ahh ne de öpülürdü şimdi
Çok özledim ya
Yakalarsam tık tık

ahahaaa ben sizin yerinizede öperim hatunlarr ohh az kaldıı bayram eder benmiki

kahkahaa attımmm varmıdır kornaları acabaa olmadı bisiklet kornalarından alırıkk D:d

kaybolmaa tertooo dahaa kendii depüğümüzz varr yıkcazz buralarııı

Evet kuzuuuuu birbirimize atcaz depükleri heyooooooooooooooo bizim topiğide yıkcaz he ne emeklerle geldi topic buraya

tamammm kısss topuk başınaa 50 liraa veririm ne kadar topuk o kadar paraa

zeynooooooooooo ömürlüksün sen annemmmmmm kızım karnım ağrıdıı lann topuk beni kesmez kiii aldatanların bir taraflarını sallandırsam ibreti alem için nekadar verirsinn

kahkahaa attımmm varmıdır kornaları acabaa olmadı bisiklet kornalarından alırıkk D:d

bilmemm onca deliliği yapan bi kornaa bulurr heralldee hahahaa ayy yapasın geldii

adam sabah yataktaa uaynınca

ne olduğunu anca anlarrr

artıkın bağırır dururrr ne içirdinizz lan banaaa diyee

öp kuzuuu öppp tabe bende benimkini kıstırınca fena öpcem bu ne yaaa böle hasretmi olur :127:

Evet kuzuuuuu birbirimize atcaz depükleri heyooooooooooooooo bizim topiğide yıkcaz he ne emeklerle geldi topic buraya

durr durrr o günlerrr gelsindeee tertibimm 460 gunun acısıı nasıl çıkarmış ibretii alemmm için eğlencenin kralını yapacazz
zeynooooooooooo ömürlüksün sen annemmmmmm kızım karnım ağrıdıı lann topuk beni kesmez kiii aldatanların bir taraflarını sallandırsam ibreti alem için nekadar verirsinn

Oooooo derinn parçaaa onaa 500 liraa koyarım ablaa o can noktasıııı

Kızzz onlarıı acababa olmayan ilavee isteyene satabilirmiyizki belkim ordan da para kırarızz ha haha bu etrkek milleti büyüne meraklıyaa ondan şeddimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…