aHAHAHAA yasmintoşş dedin ya gelsin evlilik haberlerinizi alalım diye bende dua ettim katlanarak geri dönsün diyii yakatlancak işteD: hamiş olcann direk
Kıyamam kuzum tekrar göndermekde zor oluyor.bitecek be yawrum ne diyeyim ben sana şimdi hepimiz geçiyoruz o aşamalardan sor ama geçiyormu geçiyor sabır sadece sana lazım Xolan
bence düzenlemelisin bebegimm ama seninki gelsinnn ilk akşamm bi depük gecesi yapın kutlama şenlik felan benimkine bugun pasta kestirmişler dün yolladım yaa
yawrummm istemiyorumm bi daha gelmesini yani kendi memleketine giderse gitsin ama benim yanıma gelmesinsıkıldım ben bu ayrılıklardan yaaaa geliyo tam varlıgına alışmışken sonra tekrar yoklukkk özlemmm hasrett ayy sayarken bile kal geldi
zaten ablamla kardeşim anladılar dün akşam ağladımm tutamadım kendimi ablam baya bi sordu zor tuttum kendimi söylememek için yaaa
kuzularrrrrrr ben azcık kaçıommmmm yine gelicemmmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnn
Bence 180 den say canım mehtapda iken hiç bulaşmazsınız şafak asker vs vss unutun gitsin hepsini sadece beraber olmaya odaklanın
Kızzzz yemişimmm masrafınııı deliii 10 keremiiii depüklencennnn bikeree depüklenncennnn hasınıı oynatcammm ben sanaaa dansözünn ha sen oynaka istiyosan oynaaa yinee
Hadii ogun gelsindeee bi eğlenceee yapakkk kurudukkk kızzz ümrannnn
düzenlenennn depüklerdeee hep gözüm kalmıştı zatennn bir depük şart yoksa içimde kalırrr
tamam yawrumişine sadık bi gençsin sen
özleyelim anacım mucuks
Heeee anladım bacım şimdi anladım
Kız dur dillendirip durma bismillah evlendikten 2 sene sonra istiyok biz
Kalırsam seni bulcam kk da ümran dicem teyze oluon
öptümm kuzumm hoşçakalllllllllllllllkuzularrrrrrr ben azcık kaçıommmmm yine gelicemmmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnn
hakkın var kızım 460ı yedin artıkın sen
aynennn aynennn ben bazen abartım ballı böreğim diyorummD: ballı börekmi olur diyorr
Kıyamam kuzum tekrar göndermekde zor oluyor.bitecek be yawrum ne diyeyim ben sana şimdi hepimiz geçiyoruz o aşamalardan sor ama geçiyormu geçiyor sabır sadece sana lazım Xolan
Özleniyosun kankaaaa
Sen gibi
Oo burası dolmuş taşmışşş
aynen ben yıllardır şafak sayıyorum zatengelsin gitsin gelsin gitsin bi dahaki gelişinde nişan olcak dedim o kadar
yawrum benim
hoşgeldin yawru
Ayyyy ümran ballı börek dedin de aklıma ne getirdin aşkımla kavaltıya gittik acık büfe herseyden aldık masamıza bal börek falan vs ..
Buda benimle eğlenio kuzum ya böreğe inadına bal sürmüş su böreğine aç ağzını dedi bi attım agzıma surat değişti benim tabi buda gülüyor ne eglenmiştik o gün ya
ahahaaaa bana depük atarkenn çok özenli davranmayın anacımm sağdan soldannn neresi gelirseee yağdırınnn
Tavrını koy kankaa hödd de olcakk dee
ahahahaa ciddi ciddii kurudukk kkızımm bizimm askeriyenin önüne kamp kurma mevzusunu yeniden gündeme sokmamız lazımmm olmuyor böyleee çıkar çıkmazz atlıyak üzerlerine ancaaa
Oo burası dolmuş taşmışşş
Tavrını koy kankaa hödd de olcakk dee
ahahahaa aynennn yaa benimkide diyii en az 3 sene çocuk yapmıyakk ne üçü be diyorum 2 olsun iki ahahateyzede oluruzz inşallahhh göbüşleri tokuştururuzzzz
Hoşbulduk kuzuuuu
aynen ben yıllardır şafak sayıyorum zatengelsin gitsin gelsin gitsin bi dahaki gelişinde nişan olcak dedim o kadar
yawrum benim
hoşgeldin yawru
oooooooooo sen geldin tam oldu anacım hoşgeldin beya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?