Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aHAHAHAA yasmintoşş dedin ya gelsin evlilik haberlerinizi alalım diye bende dua ettim katlanarak geri dönsün diyii ya katlancak işteD: hamiş olcann direk

Heeee anladım bacım şimdi anladım
Kız dur dillendirip durma bismillah evlendikten 2 sene sonra istiyok biz
Kalırsam seni bulcam kk da ümran dicem teyze oluon

Kıyamam kuzum tekrar göndermekde zor oluyor.bitecek be yawrum ne diyeyim ben sana şimdi hepimiz geçiyoruz o aşamalardan sor ama geçiyormu geçiyor sabır sadece sana lazım Xolan
kuzularrrrrrr ben azcık kaçıommmmm yine gelicemmmmmmmm beni özleyinnnnnnnnnn

Özleniyosun kankaaaa

Son düzenleme:

ahahahaa ciddi ciddii kurudukk kkızımm bizimm askeriyenin önüne kamp kurma mevzusunu yeniden gündeme sokmamız lazımmm olmuyor böyleee çıkar çıkmazz atlıyak üzerlerine ancaaa

Heeee anladım bacım şimdi anladım
Kız dur dillendirip durma bismillah evlendikten 2 sene sonra istiyok biz
Kalırsam seni bulcam kk da ümran dicem teyze oluon

ahahahaa aynennn yaa benimkide diyii en az 3 sene çocuk yapmıyakk ne üçü be diyorum 2 olsun iki ahaha teyzede oluruzz inşallahhh göbüşleri tokuştururuzzzz

aynennn aynennn ben bazen abartım ballı böreğim diyorumm D: ballı börekmi olur diyorr

Ayyyy ümran ballı börek dedin de aklıma ne getirdin aşkımla kavaltıya gittik acık büfe herseyden aldık masamıza bal börek falan vs ..
Buda benimle eğlenio kuzum ya böreğe inadına bal sürmüş su böreğine aç ağzını dedi bi attım agzıma surat değişti benim tabi buda gülüyor ne eglenmiştik o gün ya

Kıyamam kuzum tekrar göndermekde zor oluyor.bitecek be yawrum ne diyeyim ben sana şimdi hepimiz geçiyoruz o aşamalardan sor ama geçiyormu geçiyor sabır sadece sana lazım Xolan

Özleniyosun kankaaaa

aynen ben yıllardır şafak sayıyorum zaten gelsin gitsin gelsin gitsin bi dahaki gelişinde nişan olcak dedim o kadar

yawrum benim
Oo burası dolmuş taşmışşş

hoşgeldin yawru

ahahahaa süpermişş yasmintoş yaaa çok güldüm heaa : bende yapmalıyımm ballı böreğim diyip ağzına tıkıştırsamm oda ne ballı böreği dicekken tamm al sanaa diyipp hahaha

ahahahaa ciddi ciddii kurudukk kkızımm bizimm askeriyenin önüne kamp kurma mevzusunu yeniden gündeme sokmamız lazımmm olmuyor böyleee çıkar çıkmazz atlıyak üzerlerine ancaaa

hahahahaaa ümrannn yapsakmıı öncülüğüü bizz başlatakkk yenii bi akımmm yapakk

yoksaaa böyleee çokk beklerizzz

gelinliği giyip nizamıyenin önünee masayı atak adam hönk olur oylee görünce hahaha
Oo burası dolmuş taşmışşş

ooo yawruu sende geldin tam oldukk

ahahahaa aynennn yaa benimkide diyii en az 3 sene çocuk yapmıyakk ne üçü be diyorum 2 olsun iki ahaha teyzede oluruzz inşallahhh göbüşleri tokuştururuzzzz

Benimkinede kalsa yapmayak 3 sene 2 sene Çok çocuk istemiyor 1 tane olsa kafi der Hemde kız bebek olsun der :)
2 kız bebeğim olur ne güzel falan der

Tokuşturalım tabiiii Sen naptın nasıl gidiyoo çeyizcikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…