Az kalmış az azcık sabır... Bak benim eşim geldiğinde sen 3 aylık evli olacaksın
koreliler çok sempatik ama korku filmlerini izlemiyorum ben
evet canım dogru dedin önümüzdeki ay baslıyoruz hızlanmaya hazırlıklar vs zaman çabuk geçer inşallah cok sıkılıyorum böyle ya artık esyalarımı yerleştirmek istiyorum
Evet ben de korkularını izlemiyorum çoğunluk aşk, dram, komedi
Evet azaldıkça hazırlıklar da artıyor ya daha çabuk geçiyor, anlamazsın bile
Doğru diyorsun ama o zaman da başka problemler çıkıyor, para bulamıyorsun, fırsat yaratamıyorsun filan yine de iyi görüşüyoruz Allaha şükür
dizinin adı ne beni bi arkadsımda bayılıyor onlara bi dizisini takip ediyor hatta
dogru dedin bebişim :13:
o konu zaten maşallah sur gibi önümüzde de aynı ülkeye bile razıydım ben anam adamı attılar anasının nikahınakendime şarkı yolliyim bari.
'kadeeeeeğr kadeeeeğr sen bize nazik davranmadııııuuğn '
Evet uzak olunca zor oluyor, neyse şükret doğu değilKaderimizde varmış, çekiyoruz işte
Yok artık eğitim falan yaaolsa da ankaraya gelse ne güzel ben de giderdimmm :)Siz görüşcek misiniz ankaraya gelince falan?? Bence görüşün fırsat olursa çok iyi olur ikinize dee
Ya dağ komandoydu aslında o yüzden biz baya şanslıydık şükür..3 ay eğirdirde eğitim aldı zaten başka da eğitimi yok
bizimkinin askerliği eğitimle geçicek galiba:) 3 ay tuzlada eğitim gördü geçen günde erzuruma gitti eğitime, şimdide ankarada eğitimde :) gitmek çok istiyorum ama kesin bişey söylememişler tatil olcak yada olmucak diye.eğitim akşam 9a kdr sürücekmiş çok sıkı. bakalım olursa bi gün boşluk muhakkak gidicem canım
Anladım canımm...ya tuzlaya yollasalar ya benmkini deeİstanbuldayım da benn... baya eğitim varmış seninkin de ya, bzim artık yok dediğim gibi, ilginçmiş.. hayırlısı olsun ya tabi 9 a kadar eğitimdeyse görüşemicenz de zaten ben öyle bi an atlayıverdim görüşelim diye hep bi yerlere gelmesini bekliyorum da..mardin e gitmemi istemiyor çünkü konusunu açınca bile kızıyor artık, çok kötü buralar işin yok diyo, gelirsem ben gelirim diyor, ben de artık ısrar etmiyorum napim
yakın sayılırız canım bende izmitteyim hangi semttesin:) tuzladaki eğitim dediğime bakma acemilik dönemiydi eğitim diyolardı. mardinde uzak canım boşver gitmeni istemiyosa vardır bi bildiği.bigün o çıkıp gelir:)
Bakırköy'deyim ben de canım evet yakın sayılırızHe anladım tuzlada acemilikteydi yani, o zman da görüşme sıkıntı yani, şimdi asteğmenken yakında bi yerde olsa örüşmek çok rahat olurdu yaa ona üzülüyorum benn..kendisi gelecek belki bi kere ama izin kullanmasın diye ben de hiç gel demyorum da bu ara kendi demeye başladı, ben de madem gelceksin nisana kadar sabredelm bi kez görüşürüz onla da gelene kadar idare ederiz yine diyorum..napalım artık aza kanaat etmek zorundayız
benmkide hiç izin kullanmıyayım 1 ay erken geleyim diyodu ben yalvarıyodum 1 günde olsa gel diye.buaralar çok sıkıldı oda gelmek istiyo şimdi.hava değişimi şart onlara. bizim yanımıza gelsinlerde havaları değişsin :)
İnşallahh tez zamanda herkes kavuşsunnn.. ay ne heyecanlısındır şimdii çokk tebrik ederim canım seni yaaaAllah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin inşallah Hepimiz için geçerli bu dua, inşallah hepimiz için şafaklar su gibi aksınn mutlu günler hiç bitmesin aminn
elbisene bayıldım çok güzelmiş balık modelimi ne diyorlar ben pek anlamıyorumMerhaba kızlar ,, nasıl birşey aldın İpekcim :)
Bak benimkide buydu :) Elbise serüvenimde konu bile açmıştımDiktirmiştim ben
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...rlerinizi-alabilir-miyim-17.html#post28326381
aynısını görmüştüm bu yüzüğün kayınvalidemle annem beğenmedi zaten onlar evleniyor biz değilNişan yüzüğümde bu canım yani evlilik yüzüğüm bir nevi
Fikir olsun diye paylaşıyorum
Nişanlımın yüzüğünün kenarında taşlar yok düz yaniHaliyle öyle olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?