Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az kalmış az azcık sabır... Bak benim eşim geldiğinde sen 3 aylık evli olacaksın

evet canım dogru dedin önümüzdeki ay baslıyoruz hızlanmaya hazırlıklar vs zaman çabuk geçer inşallah cok sıkılıyorum böyle ya artık esyalarımı yerleştirmek istiyorum

evet canım dogru dedin önümüzdeki ay baslıyoruz hızlanmaya hazırlıklar vs zaman çabuk geçer inşallah cok sıkılıyorum böyle ya artık esyalarımı yerleştirmek istiyorum

Evet azaldıkça hazırlıklar da artıyor ya daha çabuk geçiyor, anlamazsın bile

Doğru diyorsun ama o zaman da başka problemler çıkıyor, para bulamıyorsun, fırsat yaratamıyorsun filan yine de iyi görüşüyoruz Allaha şükür

o konu zaten maşallah sur gibi önümüzde de aynı ülkeye bile razıydım ben anam adamı attılar anasının nikahına kendime şarkı yolliyim bari.

'kadeeeeeğr kadeeeeğr sen bize nazik davranmadııııuuğn '

Evet uzak olunca zor oluyor, neyse şükret doğu değil Kaderimizde varmış, çekiyoruz işte

Evet uzak olunca zor oluyor, neyse şükret doğu değil Kaderimizde varmış, çekiyoruz işte

hep biz çekiyoruz zaten şükür valla buna da dediğin gibi....

kore dizisi demişken bende burda ki bi arkaaaaşın tavsiyesiyle the boys of flowersi izlemiştim 25 bölüm sanırım güzeldi sevdim

bizimkinin askerliği eğitimle geçicek galiba:) 3 ay tuzlada eğitim gördü geçen günde erzuruma gitti eğitime, şimdide ankarada eğitimde :) gitmek çok istiyorum ama kesin bişey söylememişler tatil olcak yada olmucak diye.eğitim akşam 9a kdr sürücekmiş çok sıkı. bakalım olursa bi gün boşluk muhakkak gidicem canım

Anladım canımm...ya tuzlaya yollasalar ya benmkini dee İstanbuldayım da benn... baya eğitim varmış seninkin de ya, bzim artık yok dediğim gibi, ilginçmiş.. hayırlısı olsun ya tabi 9 a kadar eğitimdeyse görüşemicenz de zaten ben öyle bi an atlayıverdim görüşelim diye hep bi yerlere gelmesini bekliyorum da..mardin e gitmemi istemiyor çünkü konusunu açınca bile kızıyor artık, çok kötü buralar işin yok diyo, gelirsem ben gelirim diyor, ben de artık ısrar etmiyorum napim

yakın sayılırız canım bende izmitteyim hangi semttesin:) tuzladaki eğitim dediğime bakma acemilik dönemiydi eğitim diyolardı. mardinde uzak canım boşver gitmeni istemiyosa vardır bi bildiği.bigün o çıkıp gelir:)

Bakırköy'deyim ben de canım evet yakın sayılırız He anladım tuzlada acemilikteydi yani, o zman da görüşme sıkıntı yani, şimdi asteğmenken yakında bi yerde olsa örüşmek çok rahat olurdu yaa ona üzülüyorum benn..kendisi gelecek belki bi kere ama izin kullanmasın diye ben de hiç gel demyorum da bu ara kendi demeye başladı, ben de madem gelceksin nisana kadar sabredelm bi kez görüşürüz onla da gelene kadar idare ederiz yine diyorum..napalım artık aza kanaat etmek zorundayız

benmkide hiç izin kullanmıyayım 1 ay erken geleyim diyodu ben yalvarıyodum 1 günde olsa gel diye.buaralar çok sıkıldı oda gelmek istiyo şimdi.hava değişimi şart onlara. bizim yanımıza gelsinlerde havaları değişsin :)

Evet canım insan istiyor tabi ki görmek ama ben de 1 ay erken gelsin diye hiç üstelemiyorum dediğin gibi bu ara kendisi söylemeye başladı sonuçta onlar da sıkılıyor hem özlüyor, zaten hava değişimi yaparsa da kimseye söylemeden hop istanbula gelcek bi iki gün izin kullanmış olcak sadece iyi olcak hayırlısı bakalımmmm

Son düzenleme:

aminn canımm evet cok heyecanlıyım elbisemi aldım bugün çok güzel birşey vallahi Rabbim utandırmasın

Nişan yüzüğümde bu canım yani evlilik yüzüğüm bir nevi
Fikir olsun diye paylaşıyorum

Nişanlımın yüzüğünün kenarında taşlar yok düz yani Haliyle öyle olur zaten

Merhaba kızlar ,, nasıl birşey aldın İpekcim :)

Bak benimkide buydu :) Elbise serüvenimde konu bile açmıştım Diktirmiştim ben

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...rlerinizi-alabilir-miyim-17.html#post28326381
elbisene bayıldım çok güzelmiş balık modelimi ne diyorlar ben pek anlamıyorum üzerinde harika duruyor açık olsaydım kesinlikle böyle birşey alırdım
tesettürlüyüm o yüzden elbisemi bugün fatih semtinden aldım gül kurusu rengi. henüz başörtüm ayk. hazır olmadığı için fotoğraf koyamadım
onları ibo gelince birlikte alacağız fotoğraflarımı paylaşacağım ama sen çok güzel olmuşsun inşallah bende senin gibi güzel bir gelin olurum
aynısını görmüştüm bu yüzüğün kayınvalidemle annem beğenmedi zaten onlar evleniyor biz değil hani şu düz alyans varya dümdüz onlardan alacağız sanırım
aslına bakarsan ibo olmadığı için pek sinmedi hiç bişey ama bakalım tmm olmuş drse sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…