Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlarrr 347. dönem asker yareni olarak şafağım 167.... kavuşmaya daha çokkk var..... bu topiği yeni gördüm burdada asker yareni çokmuş benide çift hanelere düşmeyi bekleyen yarenler arasına yazabilirsiniz :))

Ah canımm aynıymış kız şafaklarımızz Bu başlıkta emin ol insan kendini dah aiyi hissediyorr

Ah yavrucumm az kaldı dayann bitcek gitcekkk

Ah canımm aynıymış kız şafaklarımızz Bu başlıkta emin ol insan kendini dah aiyi hissediyorr

Ah yavrucumm az kaldı dayann bitcek gitcekkk

oo süper şafağı birlkte sayıcaz. aynı rakamı görünce sevindim :) askerin nerde canım ne olarak yapıyo :)

niyeki ya ,bende dün gördüm zaten uğramıyordu:44:

Bilmiyorum canım ya vakit bulamıyorum demişti en son kapatmıştı
91/2 yi Ezgi ben Zeynep Kübra yürütüyoruz

oo süper şafağı birlkte sayıcaz. aynı rakamı görünce sevindim :) askerin nerde canım ne olarak yapıyo :)

Mardinde tatlım benimkii , asteğmen su an nizamiyede nöbetçi olarak yapıyor bakalım sonuna kadar böyle iderse iyi olcak baya rahatız su an şükür, seninkii???

Son düzenleme:

Mardinde tatlım benimkii , asteğmen su an nizamiyede nöbetçi olarak yapıyor bakalım sonuna kadar böyle iderse iyi olcak baya rahatız su an şükür, seninkii???

benmkide kars'ta asteğmen takım komutanı canım bizimkide rahat sayılır ama sennki daha rahattır nizamiyede.şuan eğitimde, ankaraya gitti bi haftalığına sizde yokmu eğitimler :)

Amin bu gece 399 oluyorum nihayet 400 ler bitti

Hadi bakalım kolay gelsin

Merhaba canım asıl sen haber ver nerelerdesin nasıl gidiyor hayat hür generallik nasıl
Merhaba Hesna'cım,hüryarenlik mükemmel bişey cnm,iyi oldugunu rahatta oldugunu bilmek çok mutlu ediyor beni.
Tunceli'nin T sini duymaya artık tahammülüm yok açıkcası
Okul devam ediyor,tatildeyim şu günlerde.Sevgilim kursa gidiyor,teknik çizim yabancı dil vs.bi yandan da işe bakıyor.
Ufukta ne nişan var ne söz,biz sevgili olmaya devam edicezokulum bitmeden herhangi bi resmiyet olsun istemiyorum.
Ayrı şehirlerdeyiz zaten,bende şafak bitmez ama huzurluyuz şükürler olsun.Zor günleri geride bıraktık.
Sen nasılsın peki,şafagına şok oldum maşallah

Günaydın

Şafağımız oldu 396......

Hadi bakalım devam............

Canım bak benim 396 dediğim gün Bitti geçti gitti..
Sana moral versin diye paylaştım

Bizim topikten 91/2den alıntı yaptım ne sevinirdik kızlarla 400lerden düştük diye :)

Son düzenleme:
Şafağı bırak şimdi sen nişanını düşün canım benim
ah ah bu günleri görmek bile çok güzel :) nişanı düşünüyorum da karar vermek zor yahu elbise alyans
Canım bak benim 396 dediğim gün Bitti geçti gitti..
Sana moral versin diye paylaştım

Bizim topikten 91/2den alıntı yaptım ne sevinirdik kızlarla 400lerden düştük diye :)

sen harikasın yaa canımsın aynen valla 400 den düştüm diye ne sevindim

bir gün bitecek Rabbim utandırmasın herşey gönlümüzce olsun

Tüm asker yarenleri sevdiklerine kavuşsunnn

canım görmüşsündir inş. kaldırdım fotoları :)
malum

Son düzenleme:
şu ınt. den verilen siparişlere güvenilir mi acaba bazı sıtelerde cok güzel seyler var ınt. den sipariş verip memnun kalan var mı? (nişan kıyafeti)

Selam. Kizlarr kaç gündür giremedim umarımm herkes iyidir.netin gunü doldu kocisin telden idare ediom.kk ya giriş yapamiodm bide neyse ki girdi sonunda.hepiniZi öpüyorum tatlisler

benmkide kars'ta asteğmen takım komutanı canım bizimkide rahat sayılır ama sennki daha rahattır nizamiyede.şuan eğitimde, ankaraya gitti bi haftalığına sizde yokmu eğitimler :)

Yok artık eğitim falan yaa olsa da ankaraya gelse ne güzel ben de giderdimmm :)Siz görüşcek misiniz ankaraya gelince falan?? Bence görüşün fırsat olursa çok iyi olur ikinize dee
Ya dağ komandoydu aslında o yüzden biz baya şanslıydık şükür.. 3 ay eğirdirde eğitim aldı zaten başka da eğitimi yok

Son düzenleme:

İnşallahh tez zamanda herkes kavuşsunnn.. ay ne heyecanlısındır şimdii çokk tebrik ederim canım seni yaaa Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin inşallah Hepimiz için geçerli bu dua, inşallah hepimiz için şafaklar su gibi aksınn mutlu günler hiç bitmesin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…