merhaba kızlarrr 347. dönem asker yareni olarak şafağım 167.... kavuşmaya daha çokkk var..... bu topiği yeni gördüm burdada asker yareni çokmuş benide çift hanelere düşmeyi bekleyen yarenler arasına yazabilirsiniz :))
bitmeli artık
Ah canımm aynıymış kız şafaklarımızzBu başlıkta emin ol insan kendini dah aiyi hissediyorr
Ah yavrucumm az kaldı dayannbitcek gitcekkk
niyeki ya ,bende dün gördüm zaten uğramıyordu:44:
oo süper şafağı birlkte sayıcaz. aynı rakamı görünce sevindim :) askerin nerde canım ne olarak yapıyo :)
Mardinde tatlım benimkii, asteğmen su an nizamiyede nöbetçi olarak yapıyor bakalım sonuna kadar böyle iderse iyi olcak baya rahatız su an şükür, seninkii???
Amin bu gece 399 oluyorum nihayet 400 ler bitti
Merhaba Hesna'cım,hüryarenlik mükemmel bişey cnm,iyi oldugunu rahatta oldugunu bilmek çok mutlu ediyor beni.Merhaba canım asıl sen haber ver nerelerdesin nasıl gidiyor hayat hür generallik nasıl
Evet cnm salı günü gidicem yanına :)aile demek sorun demek zatenbi evleneydik de kurtulaydık sen mi askerinin yanına gideceksin canım?
Şafaaaaakkkkk 3 9 6 çok mu çokk sanki
Nişan şafağımız 17 çok mu azz sanki
Ömrümmm Gel ..!
Günaydın
Şafağımız oldu 396......
Hadi bakalım devam............
ah ah bu günleri görmek bile çok güzel :) nişanı düşünüyorum da karar vermek zor yahu elbise alyansŞafağı bırak şimdi sen nişanını düşün canım benim
Canım bak benim 396 dediğim günBitti geçti gitti..
Sana moral versin diye paylaştım
Bizim topikten 91/2den alıntı yaptım ne sevinirdik kızlarla 400lerden düştük diye :)
benmkide kars'ta asteğmen takım komutanı canım bizimkide rahat sayılır ama sennki daha rahattır nizamiyede.şuan eğitimde, ankaraya gitti bi haftalığına sizde yokmu eğitimler :)
ah ah bu günleri görmek bile çok güzel :) nişanı düşünüyorum da karar vermek zor yahu elbise alyans
sen harikasın yaa canımsınaynen valla 400 den düştüm diye ne sevindim
bir gün bitecek Rabbim utandırmasın herşey gönlümüzce olsun
Tüm asker yarenleri sevdiklerine kavuşsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?