Çalışıyorum sürekli takip edemiyorum...
canımmmmm hoşgelmişsin diyim şimdiden bende seni özledim valla yaKizlar sizleri cok ozledim... Mehtap sonrasi bir de Antalyaya geldim internete giremiyorum anca telden... Pazar gunu donunce tam gaz safak dusmelerine devamYeni yatenleri de tabloya eklerim donuste...Bu arada o zamana kadar hur general olacak yarenler var...Simdiden hayirli olsun diyorum Allahim bir daha ayrilik vermesin... Optum hepinizi...
Şafak atarsa 8 ,biz sevdiğimizi böyle bekleriz
Randevulaştık
Vuslata ereceğiz inşallah
Atkıyı da bitiremedim iyi mi
Neyse c.tesi -pazar bitirip geldiğinde boynuna sararım ... Mevsimi de geçti sanki ama neyyse
merhaba arkadaşlar, ben daha dün yolladım sevgilimi şafak yazmama bile gerek yok galiba şu durumda((( ben sanırım daha buralarda çok durucam.
hosgeldın cnm aramizabende dun yolladm
şafakkkkk 3
allahımm bizlere de göstersin şafak 3 demeyiii:26::26::26:
Adaşım tebrik ederim 3 demişsin maşallah bitti bak görüyor musun ay ne tuhaf ilk geldiğin zamanları hatırlıyorum
canımmmmmmevt bitti bende inanamıyorum hala. şaka gibi geliyor bazen.
zaman nasılda geçmiş . geçmiyor diye diye btirdik bizde
insan içindeyken anlamıyor.
bitincede vay be bitti diyorsun.darısı güzel şeylerin şafagına olsun inşallah.
mesela düğün
inşallahh canım benimm.
bak sende daha dün asker şafağı, nişan şafağı sayıyordun. şimdi düğün şafağı sayıyorsunn
öyle valla ben bile inanamıyorum gerçekten zaman geçiyor aslında ..
son 92 günüm kaldı çok ilginç ah ah diyorum gerçekten hayalini kurdugum adama kavusabilecek miyim.
oda aşkım biz gerçekten evleniyoruz dimi diip duruyor
seninde benimde çizelgeler 3 ü gösteriyor adasım işe bak
ay dimi yaa insan inanası gelmiyor. ben bunda bile böyleysem düğün şafağında kim bilir nasıl olurum
o çizelgeler 1i de göstercek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?