Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sonunda kavuştular. ama 3-4 gün sonraa tamamen kavuşcaklarr.
ahh ahh ilk 3 ay hiç yerinden bile kıpırdamadı şu kız. biter mi günler geçer mi diyordum geçmiş gitmiş bile.

yeni başlayan arkadaşlar sakın üzülmeyin hepimiz sizin gibi başladık bakın şimdi bitmek üzere

Son düzenleme:
eee artık oralı bi tarafımız

selam derincim nasılsın bakalım nasıl gidiyor askerlik

hamdolsun canım.askerlik evde geçyor biliyosun...bu gecede pek iyi dglim aslına bakarsan.eşim akşam bayıldı çok korktum Allahtan yanlız degildim k.babam,kv vardı napcagmı şaşırdım

adaşımm ben çıkıyım artıkk öpüyorum senii kocamannn. görüşürüz yinee

razişimmmm senide öpüyorum kocamannn

hamdolsun canım.askerlik evde geçyor biliyosun...bu gecede pek iyi dglim aslına bakarsan.eşim akşam bayıldı çok korktum Allahtan yanlız degildim k.babam,kv vardı napcagmı şaşırdım

ay çok geçmiş olsun canım neden oldu acaba

ay çok geçmiş olsun canım neden oldu acaba

sagol canım..tiroidden olsa gerek.tutturdu doktorada gitmeyecegim diye.çıkaramadım evde yarın gideriz diyo..zaten askeriyede de bayılmıştı da öyle çıktı bu hastalık olduguama benim yanımda böyle kötü olmamıştı hiç.((

kıyamam canım ya nasıl korkmussundur.
ne yap ne et götür doktora allah korusun.

kıyamam canım ya nasıl korkmussundur.
ne yap ne et götür doktora allah korusun.

hemde nasıl korktum canım anlatamam,odadan çıktı ben bişy duymadım sonra kv nin sesi geldi koray koray diye bagrıyo fırladım ki ne göriyim antrede boylu boyunca yüz üstü harekette etmiyo korkumdan öldüm Allah kimseye kötü gün yüzü göstermesin o an insanın aklından bin türlü şey geçiyo ben panigim bide çok offf...çok şükür iyi şimdi ama...ısrarlarımdan dolayı tamam yarın gideriz dedi ama inş gider...19unda ankaraya gidecek zaten gataya kontrole.

ooof gözümde canlandırdım kötü oldum inan ki .. allah bir daha göstermesin.
çok çok geçmiş olsun canım ..
kontrolündende hayırlı haberler inş

ooof gözümde canlandırdım kötü oldum inan ki .. allah bir daha göstermesin.
çok çok geçmiş olsun canım ..
kontrolündende hayırlı haberler inş

sorma canım valla..zaten pipiriktim wcde bile biraz çok dursa kapıya dikiliyodum iyi misin diye normalde de.şimdi kuyruk gibi peşindeyim sıktım adamı sagol kuzum iyi dileklerin için aminn...

Yasko ben kaçıyom canım iyi bak kendine görüşürüz öptüm canım

Son düzenleme:
iyi geceelr canım allah şifa versin tekrardan

Raziş ablacım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah kötü birşey yoktur.
Hayırlı haberlerini bekliyoruzz..

sorma canım valla..zaten pipiriktim wcde bile biraz çok dursa kapıya dikiliyodum iyi misin diye normalde de.şimdi kuyruk gibi peşindeyim sıktım adamı sagol kuzum iyi dileklerin için aminn...

Allah şifa versin canım erkekler gıtmez oyle hemen doktora cocuk gıbı tutup kolundan gotureceksın mecbur Allah acılarını gostermesın cok kotu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…