Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen yaa bende birlikte dışarı çıkmayı çok özledimm aşkımla yaaaa

insan herşeyi özlüyorki canım.kısırı çok severdi,yaptık bugün arkadaşımla sinirden ağladım.serkanla birlikte yapmıştık askere gitmeden önce çok eğlenceliydi o gün.güle oynaya yemiştik şimdi hepsi anı gibi kaldı aklımda.sabır sabırrrrr gelince çok güzel anılarımız olcak yeşimcimmm demi

Oh oda azlamış canım 1 yıldan bi düşün helede geriside gelecektir morali yüksek tutun yada en azında çalışın buna bitecek

200lere düşsem bi canım.çok güzel olacak vallahi hissediyorum

ya kızlar birşey sorucam bu excelde tabloları nasıl hazırlıyorlar ya beceeremedim de
mehmet yasemin değil de baska bir sey yazmak istiyorum nasıl oldugunu bilen var mı excelden hiç anlamam

görüceksin tabi kuzum..zaman geçmeye şafak atmaya mahkum cnm

300leri yarılama yolunda hızla ilerliosun bile

inşallah canım.78 günü yedik 379 günüde yeriz diye diye teselli ediyorum kendimi.sanki çok oldu gideli ama daha 78 gün olmuş.bi bu kadar daha atlatınca 79 gün daha bitince 300lerdende düşcem.o zaman moralim biraz daha güçlü olur inşallah.offf kendimi teselli ede ede kafayı yicem sanırım busem

ya kızlar birşey sorucam bu excelde tabloları nasıl hazırlıyorlar ya beceeremedim de
mehmet yasemin değil de baska bir sey yazmak istiyorum nasıl oldugunu bilen var mı excelden hiç anlamam

cnm bende denemiştim ama yapamadım valla..banada yeni gelen 92/1ler has torunum büşra yaptı..buse hüseyin die..bide nette bulmuştum bi şafak kağıdı..

kuzm kendini teselli etmezsen geçmez zaten..bak daha 460ı bozmayanlar var..onlarda başlasa die bekliolar..

anladım canım sagol..
evet bende biliyorum o meshur nette gezinen 460 safak kagıdını ondan kralıyorum suan da 6 nın yarısına geldiiiiiiim :)

kuzm kendini teselli etmezsen geçmez zaten..bak daha 460ı bozmayanlar var..onlarda başlasa die bekliolar..

demi canım bi adım öndeyim genede alt devrem gelince biraz daha teselli olurum demi iyi varsınız zaten siz olmasanız kafayı yerdim ben.

anladım canım sagol..
evet bende biliyorum o meshur nette gezinen 460 safak kagıdını ondan kralıyorum suan da 6 nın yarısına geldiiiiiiim :)

evet benimde 4 rakamının alt sıraları bitti..inş öbür sıralarıda güzelce geçer..

demi canım bi adım öndeyim genede alt devrem gelince biraz daha teselli olurum demi iyi varsınız zaten siz olmasanız kafayı yerdim ben.

tabiki burdayız her zaman cnm..olur tabi her alt devren zamanın geçtiğini hatırlatıcak sana

İnşallah canım ya geçsin gitsin artıkın

tabiki burdayız her zaman cnm..olur tabi her alt devren zamanın geçtiğini hatırlatıcak sana

inşallah canımm 15 şubattan itibaren geliyorlarmış alt devreler öyle dedi serkan bugün.gelinnn alt devreler gelinnn sizi bekliyorum

ay ben hiç bilmiyorum bu terimleri.sen benim dedem oluyon simdi.alt devrem benim neyim oluyo

cnm biz tezkereci devreyiz..90/4ler gitmeye başladı artık..

sen benim piç torunumsun..yani bi anlamda dedeyim..

şimdi gelicekler senin alt devren..

mesela zeynoda benim alt devrem..esrada çömezim..sen piç torunumsun..92/1 ler has torunum ve biletim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…