Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy Allahım terimlere bak piç torun dedecim piç torunun seni seviyor

Kavuşmaya saatler kaldı

Son 10 saat

Son düzenleme:
günaydınnnn benimde son 3 günnnn ayfercimm yaaa son saatler heyecanlmıısnnn kızzz ben bile çok heyecanlandımmmm beee

Günaydın şekercim.. Bitti kızım sizinde yaa
Son saatler canım bi an çok heyecanlanıorum sonra duruluyorum halen inanamıyorum ben

Günaydın Kızlarrr

Bugün Sonunda 299 Oldum

Çok Mutluyummm

Çok Şükür Bugünleride Gördüm

.

Günaydın şekercim.. Bitti kızım sizinde yaa
Son saatler canım bi an çok heyecanlanıorum sonra duruluyorum halen inanamıyorum ben

canım benim gelsinler artıkk kavuşunda anlat nasıl birşey kızım 9 aydır görmüyorum neyle karşılaşcamdan habersiz gitmiyim ahaha

Kızlarr heyecanınızı paylaşmaya geldimmmm

Bizim de 3 hanelilerde son günümüz

kuzummmmm nasılsınnnn :)) ohh plakalarada inersin tez zamanda inşşşşşşşş

Hiç tasalanma kuzumm göz açıp kapayana kadar geçicek..
geçiyor zaten günler, şu ara pek dert etmiyorum şafağı zaten ama içim acayip huzursuz.. ve günleri bomboş geçirdiğim için kendimi işe yaramaz hissediyorum... onun haricinde iyiyim yani

Günaydın Kızlarrr

Bugün Sonunda 299 Oldum

Çok Mutluyummm

Çok Şükür Bugünleride Gördüm

.
esracımm gözün aydın canım
300lerden kurtulduysan gerisi kolay gelir canım... ben en çok 300lerde zorlanmıştım, 200leri ve 100leri hiç anlamadım walla

oyyy ümoşummm benimmm
iyiyim tatlımmm sen nasılsın? tabi sormam hata, sen heyecandan yerinde duramıyorsundur şimdi
Şİmdi plakalara doğru yol aldık canım, walla sular seller gibi geçiyor zaman...

oyyy ümoşummm benimmm
iyiyim tatlımmm sen nasılsın? tabi sormam hata, sen heyecandan yerinde duramıyorsundur şimdi
Şİmdi plakalara doğru yol aldık canım, walla sular seller gibi geçiyor zaman...

bende iyiyimm cnaım benimm özledim kız seni heyecan sabırsızlık acayip duygular içindeyim inanamıyorum bazennn salı günü burda yaaa Allahımm çok mutluyummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…