valla torunum çok yorulduk beeeee gelin artık
geliyoz dede az kaldıbende dede olmak istiyom yaaa
ooooooooo zeynom duymasın daha o dede olamadııı
inş olucaksın sende kuzum..şimdi 2013 bile uzak gelio ama biz yılbaşını anlayamamıştık bile nası geldi
bende ezbere yapıomsmile koyarkende yanıp sönüo sanki
amin cnm
hani renk kalınlık ayarları var ya onlar kuzum..
saol kuzum darısı başına inş..senin elinden görüom daha da güzel gelio bu şafaklar
geçiyo geçiyo ama çok yavaş yaaa daha 10 ay var
İiyiimm yawru biz sıkıntı yok beyaz iyidir
anladım yawru
ooooooooo zeynom duymasın daha o dede olamadııı
inş olucaksın sende kuzum..şimdi 2013 bile uzak gelio ama biz yılbaşını anlayamamıştık bile nası geldi
abuuuu zeynep buse 99 oldu diye bu kadar seviniyon senin 99 olsa topiği yıkıcan heralde kız
Eki Görüntüle 344466 Eki Görüntüle 344466 Eki Görüntüle 344466 Eki Görüntüle 344466
neydiiiiii kankaaaaa 399 değilll 299 değilll 199 değilll sadeceee 99
Eki Görüntüle 344466 Eki Görüntüle 344466 Eki Görüntüle 344466 Eki Görüntüle 344466
Eki Görüntüle 344467 Eki Görüntüle 344467 Eki Görüntüle 344467 Eki Görüntüle 344467
Eki Görüntüle 344467 Bitecekkk bu askerlikkk gın gelecekkkk hepsii yanımızda olacakkk Eki Görüntüle 344467
Eki Görüntüle 344467 Eki Görüntüle 344467 Eki Görüntüle 344467 Eki Görüntüle 344467
Senn benımm kend,ii kutlamalarımıı görmenn lazımmm
aömaa her zaman kankalarımın sevinciii benım sevincimdirr
amin cnm..
ohhhhhhhhhhh kop koppppppppppppppppp sadeceeeeeeeeeeee 99..
:118::118::118::118::118:
ayyy çok büyük heyecan işn sende yaşıcaksın kankammmmmmKISSS OLSUNNlarrrrr bırakk hevessleriniii kırmaaa hahahaaaaa amaaaa gerçekk bendenn yanaa sıradakii celpp benımmm hahaha dede olacammmmm
inş inş inş
yaa şimdi mayısta ve ağustosta gelecekler benim neyim oluyo peki?
Senn benımm kend,ii kutlamalarımıı görmenn lazımmm
aömaa her zaman kankalarımın sevinciii benım sevincimdirr
görürüz nasıl olsa bundan sonra hep burdayız 15 ayama benim devreler gelmiyo o başka yanlız başladım yanız bitiricem galiba
ayyy çok büyük heyecan işn sende yaşıcaksın kankammmmmm
cnm mayısta siz usta birliğine geçiceksiniz..ağustosta gelenler alt devren olucak..
Canım ne gerek var devreyeki ne Buse ne Ceyda benım devrem değil ama beraber gidiyoruz
siz gidince yanlız kalcam ama
Hhaaa ne yalnızz kalmasıı dahaa neler yeni devreler gelecek onlarlaa kaynaşacaksınn hiç yalnız kalmayacaksın canım bu konuda şüphen olamsın
ya nebiliyim hani sizden başka kimseye uğramıyo ya pek fazla.Bizim günlerde geçmiyo sankim siz gidiceksiniz ben kalıcam gelende olmuycak gibi bi hissiyata kapıldım bi an
kızlarrrrrrrrrr hepinizi çok seviyorummmmmmmm
buralara gedğimde şafağım 300lerdeydi şimdi 99 gerçekten hayal bile edemiodum..sanırım hepimiz böleydik..
ama zaman geçti hadi şuda olsun az kaldı hadi mehtap gelsin hadi yılbaşı olsun hadi 400den düşiyim hadi 300 hadi 200,100 derken şimdi çift rakamlara kadar düştüm..Allahıma şükürler olsun..bu şafağıda gördüm..başları hatırlamasakda olur
bu yolda ilerlerken yanımda olan arkadaşlarımmmmmm,dostlarımsınız benim..
Şehitlerimiz,otopsiler,Van depremi bir çok şey yaşadık bu yolda..beni yalnız bırakmadınız..askerlerimiz asker arkadaşlığını tadarken bizde burda yarenler olarak birbirimize tutunduk..hepinize ayrı ayrı tşk ediorum..yanımda oldunuz..
bu rakamları beraber gördük..inş sizde bu rakamları görüceksiniz..evet güneş Allahın izniyle hepimize doğucak inş..
yeni gelen yarenler inanın burda büyük bi dostluk görüceksiniz..üzüntü,mutluluk herşey burda paylaşılıo..size başları zor gelicek ama askerleriniz için ayakta kalmayı öğreniceksiniz..
sizi çok seviyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?