kızlarrrrrrrrrr hepinizi çok seviyorummmmmmmm
buralara gedğimde şafağım 300lerdeydi şimdi 99 gerçekten hayal bile edemiodum..sanırım hepimiz böleydik..
ama zaman geçti hadi şuda olsun az kaldı hadi mehtap gelsin hadi yılbaşı olsun hadi 400den düşiyim hadi 300 hadi 200,100 derken şimdi çift rakamlara kadar düştüm..Allahıma şükürler olsun..bu şafağıda gördüm..başları hatırlamasakda olurama nerdeyse 1 sene oluoruz..dede olduk..
bu yolda ilerlerken yanımda olan arkadaşlarımmmmmm,dostlarımsınız benim..
Şehitlerimiz,otopsiler,Van depremi bir çok şey yaşadık bu yolda..beni yalnız bırakmadınız..askerlerimiz asker arkadaşlığını tadarken bizde burda yarenler olarak birbirimize tutunduk..hepinize ayrı ayrı tşk ediorum..yanımda oldunuz..
bu rakamları beraber gördük..inş sizde bu rakamları görüceksiniz..evet güneş Allahın izniyle hepimize doğucak inş..
yeni gelen yarenler inanın burda büyük bi dostluk görüceksiniz..üzüntü,mutluluk herşey burda paylaşılıo..size başları zor gelicek ama askerleriniz için ayakta kalmayı öğreniceksiniz..
sizi çok seviyorummmmmmmm
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
Eki Görüntüle 344468 Eki Görüntüle 344468 Eki Görüntüle 344468 Eki Görüntüle 344468
Eki Görüntüle 344468 Eki Görüntüle 344468 Eki Görüntüle 344468
Eki Görüntüle 344468 Eki Görüntüle 344468
Eki Görüntüle 344468
Kopp kankaa koppp bitiriyozzmuuu bitiriyozz itirazıı olann varsaa çenesini kapasın hahahaaa
cnm mayısta siz usta birliğine geçiceksiniz..ağustosta gelenler alt devren olucak..
kankaa yazıı süper sende sevilmesen inan bunlar olmaz tek taraflı olmuyor sende seviliyorsun bebeğim
Veeee bizimdee kk anılarımızz olacakkk nasıl askerlerinn askerlikk anlılarıı olacaksaa bizdee kk anılarımızıı anlatacağızz
delüüüüüüüüüüüüüü kankammmmmmmmmmmm
kapatmazlarsa biz kapatırızzzzzzzzzz
hmmm..peki kasım da gelenler?
onlar çömezin olucak cnm..sonrakilerde piç torunun..en son gelenler has torunun yani biletlerin..
kanka inan gözlerim dolduağladım ama inan mutluluktan..nerden nerelerdeyizzzzzz
telde anlatıom zaten..
dede ne güzel yazmışsın ya inş o günleri bizde görürüz....
Tertoo karabatak gibisin yakalayamıyorum seni
Hayat zaten biraz deliliktir boşver her zaman eğlenecek bişeyler bulamıyoruz
Mutluluktan dolsun kuzumm hepp gözlerin
aminnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmm..hepimizin inşşşşşşş..
bunu şerefine kenime sıcak çikolatamı yapsam??
hoşgördüm buseeeeee oldun mu 99
Yapp yapp banadaaa yapp pek sevmiyorum ama yapp sen yinede
oldum oldum vallada oldummmmmmmmm
ne 499 ne 399 ne 299 ne de 199 sadeceeeeeeeeeeeeeeeee 99
sen ne istiosan onu yapıyım kuzummmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrr hepinizi çok seviyorummmmmmmm
buralara gedğimde şafağım 300lerdeydi şimdi 99 gerçekten hayal bile edemiodum..sanırım hepimiz böleydik..
ama zaman geçti hadi şuda olsun az kaldı hadi mehtap gelsin hadi yılbaşı olsun hadi 400den düşiyim hadi 300 hadi 200,100 derken şimdi çift rakamlara kadar düştüm..Allahıma şükürler olsun..bu şafağıda gördüm..başları hatırlamasakda olurama nerdeyse 1 sene oluoruz..dede olduk..
bu yolda ilerlerken yanımda olan arkadaşlarımmmmmm,dostlarımsınız benim..
Şehitlerimiz,otopsiler,Van depremi bir çok şey yaşadık bu yolda..beni yalnız bırakmadınız..askerlerimiz asker arkadaşlığını tadarken bizde burda yarenler olarak birbirimize tutunduk..hepinize ayrı ayrı tşk ediorum..yanımda oldunuz..
bu rakamları beraber gördük..inş sizde bu rakamları görüceksiniz..evet güneş Allahın izniyle hepimize doğucak inş..
yeni gelen yarenler inanın burda büyük bi dostluk görüceksiniz..üzüntü,mutluluk herşey burda paylaşılıo..size başları zor gelicek ama askerleriniz için ayakta kalmayı öğreniceksiniz..
sizi çok seviyorummmmmmmm
aminnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmm..hepimizin inşşşşşşş..
bunu şerefine kenime sıcak çikolatamı yapsam??
Kızlar iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?