Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar herkese selam bana yardımcı olun nolur... şimdi askerim cumartesi dağıtım için gelicek önce annesi demiş ki ona bakalım begüm gelcek mi demiş o da gelir heralde demiş ...bende şey düşünmüştüm cumartesi otogarda karşılaşırım falan birlkte gideriz diye...sonra dün telefonm çaldı annesi aradı napıyosun falan filan cumartesi gelicen dime dedi bende şimdi ne diyim gelcem desem ayrı gelmicem desem ayrı dedim o gün misafirlerniz olur falan bilmem ki dedim yok yok sen gel dedi...ben de gene dedim isterseniz cuma günü de yardıma geliyim dedim hazrlık yapar biliyorum oğlu gelcek yok yani sen bilirsn boşver sen onu cumartesi gel dedi tamam dedm bende ama içim gene rahat etmedi ya bende bişiler yapıp götürücem de yani prş flan arayıp yardıma geliyim mi desem mi demesem mi daha bizde söz nişan falan da yok tanışmada yok aileler arasında ay ne bilim ya :S şimdi zaten çocuk 1 hafta kalcak burda bakalm biz kaç kere görüşebilcez gitmeden önce hergün akrabaları geldi evden çıkamadı ben hep gidip 1-2 saat görüp geldm

:92: 15.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...84 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 105 H_İ_S …

…116 iboebru….

…127 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...127 esraa42...

....128 nesliiiiiiiiii...

…129 Brrk…

...129 OZGEGURUR...

...130 dilara1331

...131 kelebekd ...

…131 Kayra95...

…131 buket1811…

...199 tugbaoguzhan

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

....221 chidoshimedo....

...221 GRGR...

...221 mayamaya11

...221 BerlD...

...221 svsaskim...

...221 kmleomer...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

... 230 ED2006...

...252 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...310 xxIpekxx...

... 310 destinyeda...

...311 depresiffpolyanna...

...312 nesilll...

...314 karamanlier...

...314 qizem7...

...384 pekmez_akilli...

...384 ilithya...

...384 zeynepesin...

...384 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

15/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Tatlım bence sakin ol ve kendini germe, şayet aradaki samimiyete bağlı olarak içinden geliyorsa tekrar ara ve gelebileceğini belirt ama içinden gelmiyorsa da elinden geldiğince bi şeyler yapıp götürebilirsen götür, gayet yeterli olur bence, bu tamamen annesiyle senin arandaki ilişkiye bağlı. Ama unutma ki hiç kimse tek hamlede birini bağrına basmaz ya da ayy ne de şöyle bi kızmış falan demez, onları etkileyecek olan doğal ve genel tavırların yani kendi üstüne gitme tatlım.

Sen bilirsin tatlım sen teklifte bulunmuşsun gerek yok demiş c.tesi otogara gitmiceksen biraz erken gidebilirsin ama.

[video=youtube;HKPB21Xqxhs]http://www.youtube.com/watch?v=HKPB21Xqxhs[/video]

Bu ara paylaşmamıştııımm

Bence otogarda karşıla beraber gidin canım ben öyle yapacağım ama yinede nezaketen ara bir sor perşembe sonuçta kadına demişsin cuma yardıma geleyimmi diye daha önce gittinmi evlerine bilmiyorum eğer gittiysen bir sorun olmaz ama ilk gideceksen biraz zorlanırsın çünkü tüm gözler senin üzerinde oluyor sakin ol az konuşmaya özen göster sonra ortama alışırsın zaten.

Son düzenleme:

Sağol cnmm...ben gene teklifte bulundum yok dedi ben de kendim yapıp götürcem benim yaptığım onun sevdiği şeylerden yeterli =)Genede bi soriyim dedim ya sizede bizim ilişkmzn adı var ama insan geriliyo ya ben böyle mum üstünde oturuyorm hep dün gitcem diye bluz hırka aldm kendme falan :)

Sen bilirsin tatlım sen teklifte bulunmuşsun gerek yok demiş c.tesi otogara gitmiceksen biraz erken gidebilirsin ama.

ben otogarda görüp direkt sarılmak istiyorum =) teklftede blundm yani gittiğimde de ben hizmet ederm..askere gitmedne önce de öyle oldu onlara gittik onlar yakın davranıyolarda ben geriliyorm arkamdan bişi derlermi falan diye hep ne bilim...

yok canım ilk gitmicem askerden öncede hep böyle oldu gittim geldm perş ararım bende bunları yapıyorum falan derm çeşit olarak
sonuçta bende baklava açıcak değilim annesi neyi sevip sevmediğini daha iyi biliyo törene giderkende ne seviosa ondan yapmşlardı ama genede bu işler böyle beni geriyo ya kasılıyorum hep..onlar yakın davranıyolar ama ben geriliyorm :)

Son düzenleme:
Sen en iyisi otogara git ilk görmek daha iyi olur sarılıp eve gidene kadar hasret giderirsin evlerinde o kadar rahat olamazsın canım sonuçta 70 gündür ayrıyız bizimde hakkımız hasret gidermek.

:) ya heyecan oluyor illa ki alışana kadar ama yakında daha rahat olursun

Bugun benim dogum gunumm yol arkadaslarim ...........:) :)

Doğum günün kutlu olsunnn esracımmmmm :103::103::103::118::119::119::119:
Nice mutlu senelerr dilerim ,hakkında en hayırlısıyla birliktee
Bi' ara sordum görmedin naptınız ömerle şekerim??

Son düzenleme:

Bencede otogara git tatlımm ayy ne güzel bi an ibonun dağıtıma geldiği günü hatırladım hasret acı herşey vardı hem kötü hem güzel anılardı benim için şimdi yazarken bile gözlerim doldu. Bu askerlik benden çok şey aldı.

Bugun benim dogum gunumm yol arkadaslarim ...........:) :)

Doğum günün kutlu olsun tertibim iyi ki doğdun iyi ki varsın.
Nice mutlu huzurlu yıllara ömerinlee canım benim

Ah güzelimm bana da hatırlattın şimdi off
Al benden de o kadar be ebruşum, neler aldı götürdü hem de benden.......

Ah güzelimm bana da hatırlattın şimdi off
Al benden de o kadar be ebruşum, neler aldı götürdü hem de benden.......

Ahh ahh keşke sadece onlar olsa tatlım benim olayım kötü. İbonun yemin törenine gidicektim onu alıp döncektik 28 gün yaptı acemiliği. Yemin töreninin haftası p.tesi günü ananemin vefat haberini aldık. ankara yerine d.bakıra cenazeye gittim. c.tesi ist.a döndük ibo beni görmeye geldi evimin önüne ben gitmedim. Ağladım ağladım ağladım o gün tabi ama ben yinede sadece o gün ağladım. 1 hafta onunlaydım ve moralimi bozmadım yanında iyi olmaya çalıştım nie o askere gidicek die onun yanında acımı unutmaya çalıştım. Yine ben güldürmeye çalıştım falan ahh ahh ne çektik be hiloşumm

Tesekkur ederim canim benim :) :)
Yok gormedim sordugunu iste iyi diyelim iyi olsun canim tam anlamiyla duzeldigini soyleyemem. Tesekkur ettim sordugun icinde

Doğum günün kutlu olsun canım. Nice senelere askerinlee :)

Tesekkur ettim zeynepcigim. Sagol guzel dilegin icinde

Cok tesekkur ettim canim tertibim benim :) amin insallah Hepiniz sevdigi ile yaslanmayi nasip etsin mevlam. Cansiniz hepiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…