acemide askeriye içinde görüşme oluyor mu, oluyorsa nasıl olur bilmiyorum; ama yemin törenine kadar çarşıya çıkamıyorlar. Yemin töreninden sonra çarşıya çıkmaya başlarlar o zaman sen de hangi gün çarşı izni olduğunu askerinden öğrenerek görüşmek için yanına gelebilirsin. Çarşı izni saatleri genellikle sabah 9, akşam 5 oluyor. O sürede serbest. sen yakın mısın ankara'ya?
Merhaba bizim acemilik haftaya bitiyo öncelikle Allah kavuştrsn...1 ay çarşıya çıkamıyolar yemin töreni olunca soyadı tutan kişiler evci olarak çıkartabiliyo otelde falan 2 gün kalabiliosunuz canım...Ziyarete gelince ben yemin töreninden önce gitmedm ama gidenleri duymştum komutana bağlı aslında izin verirse nizamiyede falan görebilirsin..Diğeride yemin töreninden sonra çarşıları oluyo haftada bi gün bizim cumartesileri 1den 5 e kadar pazarları 10dan 5 e kadar o zaman içinde gidip askerini görebilirsin
Yok canım tanışmadılar, ben her yaz Antalyadayım o yüzden ben Zaferinkilerle baya içli dışlıyım, annem de telefonda Zaferle ve annesiyle konuştu ama tanışmadılar henüz, Zafer de ailesiyle gelmek isteyip kabul edilmeyince bi ara bi triplenditek başına da gelmek istemedi eve de..zaten ona ne dicekti babamlar bilmem..
Abim benden 3 yaş büyük ama şimdilik evlilik planlarında yok, varsa yoksa işi gücü
Haklısın Mehmetle olmazsa çok zor olur ama umarım hayırlısı olur nilüm, deli gibi mutlu ol inşallahben de dediğin gbi ilk kez bu kadar yakın hissediyorum ,aslında hazır da hissediyorum ama aceleye gerek yok gencim diye düşünüyorum, 90 lıyım daha şurda
evet yakınım. 2 saatlik bi mesafedeyim. daha gideli 2 gün oldu.sınavlarım bittikten sonra yani haftaya yanına gitmek istiyorum. sanırım sadece orada görüşebiliyormuşuz. usta birliğine kadar çarşı izni olmadığı için.
günü birlikte olsa gidiicem.usta birliği Erzurum, oraya geçince gidemeyebilirim..
kısa dönem mi? yakın olman çok iyi, ustaya geçene kadar gelebildiğin kadar gel, erzuruma gidince zor olur. ben de ankarada'yım hatta mamak'tayım:) sormak istediğin bir şey olursa burlardayım
oha harika bi tesadüf buAŞTİden mamak a nasıl ulaşım sağlarım? dolmuş hattını filan biliyor musun?
hayırlısı olsun canım ya, kaderimizde bize sunulan seçeneklerlerden birini seçip onu yaşıcaz...
daha minnaksınız ya siz maaşallah:)
Siz büyük müsünüz kızzz ?? ana minnak dedi bizeyaş 22 kızım minnaklık mı kaldı yaaa yaşlandık
Kader,kısmet derken yuvarlanıp gidiyoz bakalım nolcak
:) 3 yaş daha yaşlıyım ben senden, ağustosta 26 olcam22 mi yaşlı, en güzel çağındasın yavrum:)
Yok şaka yapıyorum zaten de ben de seni daha küçük sanmışım heee, hiç çaktırmıyonama senin de en güzel çağların bence yahu..bence 40 a kadar böyle
küçük gösteriyorum di mievlenmek için bu acelem niye sandın sen kuzum 40 da çok oldu güzelim yaa max yaş 28=düğün 2015:)
Yok şaka yapıyorum zaten de ben de seni daha küçük sanmışım heee, hiç çaktırmıyonama senin de en güzel çağların bence yahu..bence 40 a kadar böyle
Yok 40 düğüne fazla tabi ki ben en güzel çağımızı o sınıra çektim
Hmm evet haklısın sen bizden önce evlenmelisin bence de, öce seni everek bize ablan abin de bekar kız hiç evlilik meraklınız yok heralde
ayy doğru ya o en güzel çağların sınırı:) evlenmeye fena takmışım demek kimaalesef ya ablam 31, abi 28, en küçük de senle yaşıt:) en meraklısı benim işte
Hilalim uykum geldi benim çokiyi geceler canım, öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?