Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hesnaaaaaaaaaaaaa, popoma depüğü vur artık hadi vursana vursana

canım benim duamı eksik etmem hiçbirinizdende hakkımızda hayırlısı inşallah eskiden bile daha çok sağlıklı olur mehmet,
bu arada ömer benim doğum günümü unuttu ):

ömer dogum günümü unuttu ):

Hadi yaaaa ne yapacaksın bu sfeer büyük kaşındı :26: peki hiç konuşamadınız mı yoksa konuştunuz da bahsini açmadı mı?? acaba süprüz mü var yoksa unuttu muu

Ya bu arada kızlar hallolcak diye diye yazmadım ama Zaferle gene konuşmuyoruz bikaç gündür bu sefer benim de suçum var çok kötü davrandım kötü şeyler söyledm ona ama başta eşşeklik eden bence oydu ve o eşşekliği ettiği sürece ben de tutamıyorum kendimi...
bilmiyorum şimdi nolcak söylediklerimden dolayı özür diledim ama acaba ayrılmalı mıydık senle dedim bi de çünkü çok yorgunum artık yaaa hiç güzel bi şey olmuyo ki ilişkimizle ilgili boşa mı zorlkuyoruz falan dedim, o da ne saçmalıyosun demediğindenn olay büyüdüüü büyüdüüü ama dedim ilişki konusunda sakın üste çıkayım deme kırık kalbim hep ve düzeltme gibi gayen yok dedim, kendine iyi bak o zaman dedim ve cevap gelmedi tabi ama ben ona kaç kere beni öyle durumlarda durdurmalısın demiştim...bilmiyorum nolcak gene ama inadımız kurusun ikimizin de..ben hala şafak sayıyorum ama bu ilişkiye inancım şu an kırılma noktasında gene offfffffffffff.. ama bu sefer hayatıma devam ediyorum sanırım artık daha güçlüyüm!

ömer dogum günümü unuttu ):

Kıyamam tertibim yaa her erkek bu kadar önem vermiyor canım benim arada böyle olduğu varmıydı yane herşeyi hatırlayan bişey yapan birimiydi yoksa ilk defamı oldu?

Off yavrumm offf Eskisi gibi sabırın kalmadığı için ani çıkışlar yapmaya laf söylemeye başladın. Çünkü bir önceki kavganızda senin kalbini çok kırmıştı ve senin o kırık kalbini daha tamir edemedikii.. Ve sen artık herşeyin daha iyi farkına varmaya başladın. İnsanlar her geçen gün ilişkilerinde olgunluk kazanıyor. Artık çocuk gibi kavgalara laf sokmalara triplere tahammülleri kalmıyor. O yüzden de değiştin deniliyor ama aslında olgunlaşıyor insanlar..
Sen içinden geleni söylemişsin bozma moralini. İnşallah hayırlısı olur ama sakın önceki gibi üzülme. Merak etme cevapda verir kesinnn sıkma canını kuşum benimm

kuzuuuuuum kıyamam sana... Üzülme bunlar olabilecek şeyler, kimbilir orada hergün nelerle uğraşıoo, ömere de bu yüzden trip falan yapmaa olur mu

Trip yapmiyorum tamam askerde ama arkadaslarinin dogum gununu niye hatirliyor canm benim kizdigim nokta bu simdi yener boyle birsey yapsa sen neler hissederdin

Bu kadar güzel anlatılabilirdi ebruşum..önceki gibi kendimi üzmem söz konusu değil canım benim, dediğin gibi olgunlaştım saçma sapan konularda bana terslik yapıp kavga etmesine, saçma sapan kıskançlıklar yapıp da kendiyle kıyaslamasına falan tahammülüm yok artık benim..
Ama o bu kalbi tamir edemedikçe kalacak böyle belli ki..düzeltmek onun elindeydi geri mahvettik..kendimi suçlu bulsam da özür dileyip o konuda bile elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, en azından haketmediğini ama sinirle olduğunu kırdığını belirttim kendisi bilir gerisini
işte bu sefer senin gibiyim ebruş aramazsa 1 ay bile aramasa aramıycam, ben arayınca affedemediğim adama beni tekrar kırma şansı veriyorum bence

Dun geceye kadar bekledim ve soylmedi sonra ben duramadim sen benim dogum gunumu niye kutlamiyorsun dedigimde sok oldu bilmiyorum ne yapacagimi ); tmm sonunda olum yok ama zaten iki haftadir aramiz kotu ona durmadan kendimi degersiz hissettigimi soyluyorum ve dogum gunum aramizdaki buzlarin erimesi icin buyuk bir firsatti ne yapacaglim bn simdi ):

Bizim iliskilerimiz ayni yada sevgililer ayni kafadan bende ayno seyleri yasiyorum cunki ama benim ki cok pisman durmadan kendine kufur ediyor beni anladi nihayet

Benimki beni anlamadı hala sanırım

Ya doğumgünü olayı cidden kötü olmuş ve şu kendimizi değersiz hissetme olayı yok muu başa belaaa dediğin gibi gönlünü çok güzel alabileceği bi anı kaçırmış..ama anladı madem bundan sonra affettirmenin yollarını arasın biz şans vermeye her zaman açığız yeter ki şans isteyen ve bunu değerlendiren olsun...hayırlısı olsun

[video=youtube;_exKXBB1hG0]http://www.youtube.com/watch?v=_exKXBB1hG0[/video]

Ben onu sevmeye ve özlemeye kendi içimde devam edeceğim bi süre...

Trip yapmiyorum tamam askerde ama arkadaslarinin dogum gununu niye hatirliyor canm benim kizdigim nokta bu simdi yener boyle birsey yapsa sen neler hissederdin

cnm sende haklısın ama bazen bizim alttan almamız gerekiyor, Allah var yener hiçbir zaman böyle birşey yapmadı ama benzer durumlar yaşadık bizde... Mesela; ilk yıldönümümüzde kuzeninin düğünü vardı ve biz yıldönümü kutlamak yerine kuzeninin düğününe gittik Yıldönümümüzü de 1 gün sonra kutladık. Ama yapılacak birşey yoktu maalesef, bu tarz durumlar malesef olabilio, erkekler bazen bencilce veya düşüncesizce davranabilio ama emin ol ki isteyerek yapmamıştır, seni üzmeyi neden istesin ki? O yüzden sende bazı şeyleri alttan almaya çalış cnm, gelince bunların hepsi düzelecek ve sen şimdi kendini üzdüğünle kalacaksın

hilalcim ebrunun söyledikleine bende katılıyorum çok doğru yazmış. Ancak ne olursa olsun, hatalı olan Zafer de olsa bu ilişkiyi askerden gelene kadar ayrılık noktasına getirmemelisin, burada sana kızdım açıkçası... Çocuk nerede hatalar yaptığınızı mı düşünsün, biraz kendini dinleyip toparlama noktasına mı girsin, yoksa bunlara gerek kalmadan senin ayrılık laflarına mı maruz kalsın... Bence ona da kendine de zaman tanıdığını söylüosun ama bu her tartışmada lafı ayrılığa getirerek olmas, ben burda senin pek olgun davrandığını düşünmüyorum cnmm malesef

[video=youtube;Op1AvOSjqp4]http://www.youtube.com/watch?v=Op1AvOSjqp4[/video]

Ankara'da beraber dinlerdik bu şarkıyı.......

yeter ki sen üzülme
kendine dert etme
seni bir ömür beklerim
sen aşkımdan vazgeçme

karışır hüzünlenirim sen aldırma
tenimde taşırım kokunu hala...

Belki de haklısn ama ayrılığa getirmemin tek sebebi onun benden bi kez ayrılmaya yeltenmesi....hala atamadım kafamdan bu kadar kolaysa bitsin gii bi düşünce var kafamda inşallah bi gün atabiliriz bunları kafadan...
biraz zaman lazımdı ve ben bu zamanı kırarak yarattım belki de o kötü oldu..ama hayırlısı olsun o da sütten çıkmış ak kaşık değill

cnm ben sana tabiki zafer sütten çıkmış ak kaşık demiorum, hayatta hangimizin hataları yanlışları olmuo kii, onun da hele bi de askerdeyken yanlışlarının olması çok normal... Bırak biraz zamanın akışına olayları, biraz daha dişini sık, onu da kendini de daha fazla üzme, bırak seni sinir eden bişey mi dedi hiç tartışmaya girmemeye çalış, baktın ki konu tartışmaya girecek işim var biraz sonra konuşalım de konuyu kapat, bak şurda sayılı günleriniz kalmış birbirinizi üzmemeye çalışın, gelince bunların acısını çıkarırsın ondan zaten... Ama sen o ayrılık lafı etti diye her fırsatta bunu kullanırsan bırak askerdeykeni gelince bile bu durum düzelmez... O yüzden olaylara biraz olumlu yönünden bakmaya çalış... Ben senin yerind eolsam onun aramasını beklemeyip arardım ve tartışmamaya girmemeye çalışarak artık son günleri atlatmaya çalışırdım, sende biraz silkelen olur mu

Biraz zaman en azından tugbacım be, arayamam şu an içimden gelmiyor zaten, o aramadan nası durabiliyor, beni böyle nası kırık bırakabiliyosa biraz düşünme sırası onda, ben bu kadar düşünüp sinirlenip kafayı yerken de hiç bi şey yapmadı, belki haklısın yanlış yapıyorum, ayrılık lafı da kesinlikle yanlış ama ben şu an kendi yanlışımı yapacam bu sefer, aman o asker o şöyle bu bu derken benim kalbim kırıkken de hiç yürümüyor boşver eğer yürümücekse o aramadığı için yürümesin ben arayınca 2 gün sonra acılarım su yüzüne çıkacak tekrar biliyorum, son 2 ay gerekirse konuşmadan geçer, ya da az daha durunca akıllanıp ararım ama şimdilik kalsın
benim onun aramasına ve bi şeyler yapmasına ihtiyacım var artık çünkü..

kuzum bana kızma sakın benim kelimelerim sana sert gelebilir ama ona da haksızlık yapma bence şu an sen bencillik yapıosun, senin ondan gelecek bir harekete ihtiyacın olabilir ama unutma ki onun sana senden daha çok ihtiyacı var... Yine de sen bilirsin

Yok canım dilediğini söyle çakralarım çalışsın..ama cidden yaşamak lazım aynı durumu direk bana bencil demek de doğru değil bence bilmiyorum ben ona defalarca sana ihtiyacım var dedim o da bana desin o zman ben de biliyom bana ihtiyacı var, demezse ve ben olmasam da yaşar gibi davranırsa ben neye sarılayım be tugba, Yener ,Zafer gibi olmadığından anlayamazsın bence biz oldukça zor götürüyoruz bu ilişkiyi, bizimkisi zıt kutupların çekimi...

Cnm erkekler her zaman sıkıntılarını dile getirmezler, çoğu zaman onlar söylemesin ama biz anlayalım isterler... (tıpkı biz kadınlarda olduğu gibi). Hele ki askerdeyken daha da çocuklaşırlar, olur olmadık şeylere küsüp trip atarlar ama bize düşen bu zamanda alttan almak değil midir, olaylara lütfen biraz olumlu bakmaya çalış, sürekli onu ve kendini yargılarsan mutlu olamazsın ve ilişki daha da çıkmaza girer... Şu an bence herşeyden önemli olan onun sana olan ihtiyacı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…