Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende seni yerimm hatunummmm
İnşallah tatlımm benimm Sen benim durumları biliyorsun yavruu değişen bişey olmadığı için yazmıyorum ama sinirlendim dün akşamdan beri yineee
Yapıcazz tatlımm yapıcazzz bi iyleşimm neler yapıcazkiii
Ahh ahh yaptımm yine yapacağımıı demiiii

ben de aynı şeyi düşünüyordum canım, bu zor anında yanında olmamın aramızdaki bağı güçlendirdiğine inanıyorum. Iyi ki gitmişim, gitmeseydim çok pişman olurdum. Gördüğüm halde aklım onda kaldı. Gece de çok ağrısı oldu, ağladım dua ettim, şimdi daha iyi çok şükür.

O zaman benden de size şu şarkı gelsin...

Fırtınalar koparsa kopsun,
Sürüklesin ikimizi,
Arzular tutuştursun bizi,
Razıyım sonu da senle olsun...

doğru hatırlamışımdır umarım:)
ooo sözler süpermiş kuzum çok sağ ol, hemen mehmet'e gönderiyorum:)

Güzel temennilerin için de sağ ol bebek:)

Ama uzun zamandır ne iyi ne kötü bi şey yazmaz oldun, çok durgunlaştınn..paylaş bizimle ebruşum, iyice de iyileş daha ne dedikodu yapcaz senle

hiloşuma aynen katılıyorum...

Vayy senin sözlerde fenaymışşş nilümmm
Yolla yolla iyi gelirr mehmedinee
Bilirsinizz denizlerde bazen çok fırtınlarıı olurr bazen durgunn olurr ben de şuann durgunumm ama inşallah fırtınalı günlerimde gelicek

Fena yaptın fenaaa..
Biliyorum tabi ama gene de içinde kalmasın anlat yavrum sıkıldıkça..aman akışına gitsin diye de düşünme, çok genciz daha heyecanları kavgaları aşkları yaşıycaz illa ki..akışına bırakmak neyimize
Neye sinirlendin bebişim hayırdır???

Baya bi kısmı doğru sanırım..
şarkılar konuşsun kızlaaarr
bence de çok iyi yaptın nilüüü..bol bol dua et tabi ki işe yarayacaktır, az kaldı kız bence her şey yoluna giriyor bak...benimki gelene kadar bakarsın olur bi gelişmee

en doğrusunu yapmışsın kuzum, askerlik bitince herşey yoluna girer inş

kuzummmm en az senin kadar sevindim gelişmelere, inş bundan sonra herşey sizin için daha da güzel olur

Şafak 29 Yirmili sayılarıda gördük rabbime şükürler olsunGümüşhaneye selam yola devam

Öylede akışına bırakmasak bile biz yine aynı biz oluyoruzz onunda akışına bırakmamsı lazım iki tarafın istekli olması lazımki düzelelim tek taraflı olmuyorr.
Hattı kapandı ibonun pazar akşamı aradım maç izliyordu konuşamıyorum dedi maçtan sonrada yatıcam 1 de nöbetim var dedi bende ee konuşamıcakmıyız dedim istersen konuşuruz dedi bende yatıcan dedim hani konuşcaz derkende o kadar uzun uzun değil nasılsın napıyorsun falan diye yane. Sonra dedim nese maç bittiğinde çağrı at arıyım hani ona göre ayarlarız olmadı gece kalkar konuşurum diye buda tamam dedi. Akşam kaç oldu çağğrı atmadı bende sinir oldum bişey yapmadım erkenden uyudum belki 1 de falan atar dedim yok atmadı beyfendi. Dün sabah uyandım alayı aradım odasında yoktu sonra mesaj attım tamamen kapanmış hattı gitmedi tabiki. Sonra işe geldim falan aradım yine alayı yok yine bi kaç kere ardım böyle. sonra bi numura aradı öğlene doğru d.bakırdayım dedi komutanla gitmişler bende nie alaydakiler söylemiyor d.bakırdasın diye bilmiyorlarmı sanki dedim merak ettitiyorlar oda biliyorlar falan dedi konuşamadı fazla haber ver alaya döndüğünde dedim tamam dedi kapattık. 6da dönüyorlar genelde geç kalmıyorlar aradım yok dediler eve gittim aradım daha dönmedi dediler. Sinirlerim bozuldu gittikce sonra saat 11de aradım yoldalarmış geliyorlar dediler bende tamam geldiğinde söylermisinz aradığımı deidm tamam dediler. iyi inşallah haber verir dedim ama hiç haber vermedi sabah sinirle aradım d.bakırda dediler yine bende daha gelmedi mi dedim akşam geç geldiler sabah 7de tekrar gittiler dedii daha da sinirlendimm şimdiii aramasını bekliyorumm insan haber vermezzmi yaa bu kadar da umursamaz olmaz ki..

kızlar çok kötü kavga ettik elim telefonda aramak istiyorum msj atmak istiyorum ama korkuyorum... ve sonuna kadar haklı bana neler dedi neler artık bitti dedi evlenmicez dedi.. bıktım artık senin yüzünden saçlarım beyazladı dedi biraz naz yapmak istedim sadece ama sen beni sevmiyomusun diye bir cümle kurdum bana nankörsn onca yaptıgım seye ragmen o kdar seye ragmen bu soruyu soruyosun dedi ilgisizsin diyosun dedi nasıl ilgili oluym askerdeyim sivilmiyim dedi ellerm titriyo yazarken bile işyerındeyim zor tutuyorum kendimi.. burda telefon kullanmak yasak götüme bile sokuyorum yakalatmamak için üstüme gelme bunaltma dedi bittik mi onuda bilmiyorum kapatırken ders olsun sana inşallah bida söylersn öyle şeyler dedi

:92: 17.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...82 busafakbitmez...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 103 H_İ_S …

…114 iboebru….

…125 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...125 esraa42...

....126 nesliiiiiiiiii...

…127 Brrk…

...127 OZGEGURUR...

...128 dilara1331

...129 kelebekd ...

…129 Kayra95...

…129 buket1811…

...197 tugbaoguzhan

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

....219 chidoshimedo....

...219 GRGR...

...219 mayamaya11

...219 BerlD...

...219 svsaskim...

...219 kmleomer...

... 228 ED2006...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...250 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...308 xxIpekxx...

... 308 destinyeda...

...309 depresiffpolyanna...

...310 nesilll...

...312 karamanlier...

...312 qizem7...

...382 pekmez_akilli...

...382 ilithya...

...382 zeynepesin...

...382 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

17/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…duygum = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:…holofira = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 34 İSTANBUL' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 34 İSTANBUL' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 39 KIRKLARELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

en doğrusunu yapmışsın kuzum, askerlik bitince herşey yoluna girer inş

Sağol canım teşekkürler, inşallah güzel olcak her şey..

Ayy anladım yavrummm çok kötü olmuşş..ama telefonu neden kapandı onu anlamadım kendi mi kapatmak zorunda kaldı yani?? bak maç konusunda ona sakın kızma, çünkü orda tek eğlenceleri maç, bizde başlarda kavga ederdik ama artık hadi izle sonra yaz diyorum, yani bizim bi alışverişimiz falan (neyse zaafın) onun gibi düşün, kafaları bi orda dağılıp rahatlıyor..

Haklısın bi haber vermesi gerekirdi ama telefonu başka nedenden mi kapandı (orayı tam anlamadım) haber veremedi belki, umursamazlıktan haber vermeyen biri mi normalde?? çünkü normalde veriyorsa bence kesin fırsatı olmadı, asker sonuçta bunlar balım ya bizim kafamızdaki gibi olamıyo ki her şey... çok iyi anladım ben seni ama öfkelenme diye diyorum sonra altından başka şey çıkar boşa üzüldüğünle kalırısn, şu an sadece napıyo acaba iyi mi nin derdine düş, aman neden aramadı deme ,eminim arar ilk fırsatta üzülme ebruşum

Son düzenleme:

Tatlım patlamış seninki anlaşılan korkma mesaj at ara özür dilerim tamam de hatırladığım kadarıyla sizin ailelerle ilgilide problem vardı ailen istemiyordu sanırsam. O yüzden de canı sıkkın olabilir ona yansıtıyor olabilirsin daha yeni asker fazla üstüne gitme alışmaya çalışıyor zaten. Biraz daha sabret. İlk gittiklerinde çok rahat olmuyorlar.. Biraz alttan al anlamaya çalış.

Yok yavrum hattı faturalı olduğu için beyimin faturası ödenmediği için kapandı o yüzden de sinirliyim şu telefon yüzünden bile kaç kere kavga ettik. Ben ona normal kontürlü hat alıpda gönderdim bari onu açsaydıda ben arayıp ulaşabilseydim. Maç için asla kızmam uyudu diyede kızmam yavrum ben çıktıktan sonra aramdığı için kızdım konuşamicaz mı dedim istersen konuşuuruz diyor bana laf sokuyor maç bittiğinde çağrı at o zaman dedim alt tarafı nasılsın dicektim koğuşa giderken bile konuşabilir yane onu yapmadı diye sinirlendim bide dün geldiğinde arkadaşların dan haber verebilirdi d.bakırdan döndüm diye onada söyledim ark.larınada söyledim yine umursamadı bide üstüne yine gitmiş d.bakıraaa meraklanıyorum d.bakıra gittiğinde Allah korusun sonuçta yol yane bunuda biliyoru yinede umursamayıorr yaaa yedim ibo senii yedimmm..

Ye onu tatlım yeee
Canım maç çıkışı eminim bi kargaşa vardır aramazlar erkekler öyle durumlarda, bizde de oluyodu cidden bak rahatlatmak için demiyorum, çıınca konuşuruz diyordu odaya gelmiş falan haberim yok ben yazardım en son ya maç bitti nerdesin, işte odaya geldim anca falan..yolda neden aramıyordu bana göre ama kalabalık alan oluyolar yanında birileri oluyo aramıyo işte..

Ama haber vermeliydi tabi ki haklısın, bi haber al da hayırlısıyla sorarsın hesabını, aman diyim abartmadan sor, merak ettim seni de, kavga çıkmadan hüznünü,merakını anlamasını sağla

Doğrdur tatlım o da olabilir ama 1 de nöbeti vardı bari o zaman arasaydı mecbur uyandı yane nese bakalım sorucam hepsini tek tek inşallahh sakin olabilirm hiloşumm çünkü artık birden parlayabiliyorumm

Doğrdur tatlım o da olabilir ama 1 de nöbeti vardı bari o zaman arasaydı mecbur uyandı yane nese bakalım sorucam hepsini tek tek inşallahh sakin olabilirm hiloşumm çünkü artık birden parlayabiliyorumm

Parlama canımın içi parlama, gene o üste çıkar parlarsan ah ahh..anlıyorum seni çok ben de öyleyim de işte yapmasakkkk uykuya da çok düşkün bunlar o arada anca mesaj atabilirdi ona da tel yokmuş işte..ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…