Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sormaa kankaa sallaa gitsinn herşeyi hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında çalıştaa paracıklann

O paracılklarıı harcarkendee mutlu mutlu ol

ah kankaaaam inşallah yaa valla gördüğüm herşeye yarsıyorum kanka çeyiz falan öyle cepte pek parada yok yalan yok çalışsam da alsam bazen kendimi evde bile fazla görüyorum psikolojim bozuldu iyice buna başlamayı düşünüyorum

Len kankaa bunlar ne fana düşüncelerr yok istenmiyorum felan tamam iyideğilsin mutsuzsun felan ama bu akdarda kötü düşünme neye başlıyon sen aslaa

Ohh çalış all paranııı harca gönlünceee o zaman herşey güzelleşecek

kız bana kanka döv beni kanka kokusundan nefret ediyorum agzıma nasıl sokam bunu
ne bilim ya geliyolar bana öyle bazen insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bişey yok şu hayatta inanki

kız bana kanka döv beni kanka kokusundan nefret ediyorum agzıma nasıl sokam bunu
ne bilim ya geliyolar bana öyle bazen insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bişey yok şu hayatta inanki

Sen bunaldın kuzucum seni anlıyorum ben

Bi çalış işe başla açılırsın sen

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.moralimi bozdu bugün serkan.hemen anlatıyım rahatlıyım diye acele acele geldim.

çarşımız vardı bugün.10.30da açtık kamera.ilk 1 saat gayet güzel konuşuyorduk.sonra aşkım çok zayıfladın,yanakların içe çöktü dedim demez olaydım.beğenmiyormusun artık beni dedi.bende ne alaka ben zayıfladın diye üzüldüm dedim.yok yok her hafta yüzüme vuruyorsun zayıfladın diye sen beni beğenmiyorsun artık,gelincede beğenmezsin beni çirkinleşmişsin dersin dedi şok oldum tabi ben ne diyorum bu ne diyor diye.güzellikle dedim yok öyle demek istemedim üzüldüm zayıfladın kendine bakmıyormusun anlamında dedim dedim.nasıl bakcam kendime tatildemiyim ben dedi baktım ben alttan aldıkca bu naz yapıyor iyi aman of dedim sustum.susuncada daha bi tribe girdi.kapatıyım kamerayıda çirkin halimle görme beni dedi.cidden kapattı.defol dedim bende.kamerayı kapattın ama yazışıyorduk hala.soğudun mu benden dedi sanki amacı sinir etmek yani bi zayıflamıssın dedim diye neler üretti kafasında.soğumadım diyorum ama beğenmiyorsun beni diyor.sinirimden ağlamaya başladım.kamerayı açtık anladı gözlerimden ağladığımı.suçlandı sonrada masum masum bakıyor.bu seferde benim tepem attı neydi yani bu yaptığı saçmalık diye.bağırdım kızdım amacın ne senin diye.küstüm ve öyle kapattık kamerayı saat 3.30da.çok kırıldım yani kızlar bi zayıflamışsın dedim diye yaptığı seylere bakın..

sonra gitti birliğine.5de aradı.uyuz uyuz küçücük bi ses.aşkım özür dilerim günümüzü berbat ettim diyo ağladın kıyamadım sana diyo.tamam pişman olmuş ama hala ne dese beğenirsiniz..beni beğeniyosun demi soğumadın demi diyo sen harbi öküzsün bişey demiyorum artık sana dedim.tamam tamam dedi ama eminim kafasında hala pınar beni beğeniyor mu soğudu mu soruları dolanıyordur.bi zayıflamışsın dedim diye olanlara bakın.

Herşey biraz yorar kuzucum bazen yorgun bazen enerjik dönem dönem tutunacak tek şey ümit

aynen balımmmmm

oyy kıyamam sana ben tertom olur böyle şeyler arada çok büyütme belki bişeye sinirlenmiş patlıcak yer arıyodur sen çıkmışsındır karşısına ama bak düzelmişsiniz haticeye değil neticeye bakalım

Ceviz kabuğunu doldurmayacak sebep bu olsa gerek

Askerde ne içiriyolarsa bazen sapıtıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…