Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güvenli yol sağlanana kadar kalcaklar işte canım
hayırdır nerelere böyle

Kuzenim Elazığda araştırma görevlisi,diğeride Malatyada okuyor aralarında 1 saat var işte yanlarına gezmeye gideceğim

Elazığ güzel mi

Evet canım yani bizzat gözümle gidip görmedim ama kuzenler baya bi gezip fotoğraf çekinmişlerdi çok güzel yerleri vardı.

Bilmiyorum bana güzel geldi.Gidince tam kaanatımı veririm

Benim abim orda askerlik yaptı. Para verseler gidip gezmem diyor

Benim abim orda askerlik yaptı. Para verseler gidip gezmem diyor

Kuzum ama askerlik ap ayrı bişey

Ona kalsa Kütahya için aynı şeyi söylüyor benim ki

Hatta Samsun'da yapanlar da Samsun için askerlikte hiç birşey tam manasıyla sevilmiyor.

Resimlerde gördüm öyle güzel yerleri varki keban barajı felan çok güzel yerler

Yok canım askerlikle ilgili değil, abimin askerliği çok rahat geçmişti. Gezilecek yerlerinden bahsediyordu hep. Ama her şehrin bir güzelliği var tabii. Mesela benim de hayalim Mardin'i gezmek

Yok canım askerlikle ilgili değil, abimin askerliği çok rahat geçmişti. Gezilecek yerlerinden bahsediyordu hep. Ama her şehrin bir güzelliği var tabii. Mesela benim de hayalim Mardin'i gezmek

Bilmiyorum askerlerin gidecekleri yerleri kısıtlıdır ya belki tam gezememiştir.

Yani dediğin gibi her şehrin güzelliği ayrıdır.

Gözümle görmedim gezdikleri yerleri fotoğraflamışlardı oralarda görüp hoşuma gitmişti.

Evet söyleidm canım listelere bakmaya gitti ama unuttu sanırım söylemyi gördü mü görmedi mi bilmiyorum. Gece arar sorayım bakayım
Ordu evine gidiyor değil mi?

hiç bilmiyorum canım

git gez canım benim yerimede gez

Hadi pembe olmaktan geçtimde giderek neden renksizleşiyorum yahu

Yazı rengim neden olmuyor

çok üzdü beni tertom valla içim acıyor hala tam 3 saat aynı konuyu tartıştık,öyle demek istemedim dedikce üzerime geldi çıldırdım patladım bende.bende bazen bişeylere sinirleniyorum ama ona hiç belli etmiyorum başkasına sinirlense bile acısını benden çıkarması doğru değilki demi.ama onada dedim yazıyorum bunları bi kenara.çok kötü bi şekilde öcümü alcam.onun yüzünden 3 tane ağrı kesici içtim kafam çatlıyor pis kel kedi

Ceviz kabuğunu doldurmayacak sebep bu olsa gerek

Askerde ne içiriyolarsa bazen sapıtıyorlar

hemde ne sapıtmak tatlım.mesela telefonda konuşurken sesi üzgün gibi geliyor bazen.bi sıkıntın mı var diye soruyorum.off bi köpürür o söze.neymiş bi sıkıntın mı var diye sormayacakmışım anlatmazmış benim canımı sıkmak istemezmiş.manyak sen köpürünce benim canım sıkılıyor haberin yok askerlik bazı yönden olgunlaştırsada bazı yöndende beyin sulanmasına sebep oluyor sanırım.salak salak herşeye alınmalar,tripler..valla bazen çok sabrımı taşırıyor.altta kalanın canı çıksın hiç alttan almıcam.şeyini çıkarıyor zaten alttan alınca.arar birazdan belki 9.30-11.30 nöbeti vardı bitince arar belki.bakalım neler diyecek

Ay haklısın Pınarcığım bazen suyu çıkıyor bu durumun.Ben askerim alttan almalı diye tepemize çıkıyorlar.Herşey dozunda çokda fazla alttan almayacan ufaktan savunacan kendini.abartmasınlar tamam askerler ama hergun çin işkencesi görmüyorlar onlar orda 15 ay askerlik yapıyorlar biz omur boyu kadınlar olarak.ne zormuş 15 ay dayanamıyorlar başkalarının işlerini yapmaya emirlerini yerine getirmeye ama kadınlara emrederken iyi,oldu beyim başka diyecen feminist duygularım kabardı birden.

Son düzenleme:
Üff şu gıcık reklamları yine koymuşlar

naber yawru

gözüm kaşınıyorrr yaa senden nbr
Hadi pembe olmaktan geçtimde giderek neden renksizleşiyorum yahu

Yazı rengim neden olmuyor

evet bende bi renksizlik gördüm sende kanka

Aaaaaaa tickerlerrdeee yok bendee

bendede yaaaaaaaaaa

üzülme tertom erkek milleti odunlukları tutuyo bazen bakalım arayacak ne diyecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…