yok canım önce elazığ sonra bitlis
ay evet ya izledim haberleri bitlis fena adam evininn yolunu zor buluyo
yok canım önce elazığ sonra bitlis
ay evet ya izledim haberleri bitlis fena adam evininn yolunu zor buluyo
Elazığ da ne kadar kalacak kuzucum
Orası da güzel yer.
Bi Elazığ-Malatya turu yapacağım yaza doğru
Elazığ da ne kadar kalacak kuzucum
Orası da güzel yer.
Bi Elazığ-Malatya turu yapacağım yaza doğru
Hadi hayırlısı bakalım. Benim asker listelere bakıyor seninkninin adını görsün diye
hadi yasöyledinmi ismini ona
güvenli yol sağlanana kadar kalcaklar işte canım
hayırdır nerelere böyle
Elazığ güzel mi
Kuzenim Elazığda araştırma görevlisi,diğeride Malatyada okuyor aralarında 1 saat var işte yanlarına gezmeye gideceğim
Evet canım yani bizzat gözümle gidip görmedim ama kuzenler baya bi gezip fotoğraf çekinmişlerdi çok güzel yerleri vardı.
Bilmiyorum bana güzel geldi.Gidince tam kaanatımı veririm
Benim abim orda askerlik yaptı. Para verseler gidip gezmem diyor
Kuzum ama askerlik ap ayrı bişey
Ona kalsa Kütahya için aynı şeyi söylüyor benim ki
Hatta Samsun'da yapanlar da Samsun için askerlikte hiç birşey tam manasıyla sevilmiyor.
Resimlerde gördüm öyle güzel yerleri varki keban barajı felan çok güzel yerler
Yok canım askerlikle ilgili değil, abimin askerliği çok rahat geçmişti. Gezilecek yerlerinden bahsediyordu hep. Ama her şehrin bir güzelliği var tabii. Mesela benim de hayalim Mardin'i gezmek
Evet söyleidm canım listelere bakmaya gitti ama unuttu sanırım söylemyi gördü mü görmedi mi bilmiyorum. Gece arar sorayım bakayım
Ordu evine gidiyor değil mi?
Kuzenim Elazığda araştırma görevlisi,diğeride Malatyada okuyor aralarında 1 saat var işte yanlarına gezmeye gideceğim
Evet canım yani bizzat gözümle gidip görmedim ama kuzenler baya bi gezip fotoğraf çekinmişlerdi çok güzel yerleri vardı.
Bilmiyorum bana güzel geldi.Gidince tam kaanatımı veririm
kimsecikler yok bu akşammmm
oyy kıyamam sana ben tertomolur böyle şeyler arada çok büyütme belki bişeye sinirlenmiş patlıcak yer arıyodur sen çıkmışsındır karşısına ama bak düzelmişsiniz haticeye değil neticeye bakalım
Ceviz kabuğunu doldurmayacak sebep bu olsa gerek
Askerde ne içiriyolarsa bazen sapıtıyorlar
çok üzdü beni tertom valla içim acıyor halatam 3 saat aynı konuyu tartıştık,öyle demek istemedim dedikce üzerime geldi çıldırdım patladım bende.bende bazen bişeylere sinirleniyorum ama ona hiç belli etmiyorum başkasına sinirlense bile acısını benden çıkarması doğru değilki demi.ama onada dedim yazıyorum bunları bi kenara.çok kötü bi şekilde öcümü alcam.onun yüzünden 3 tane ağrı kesici içtim kafam çatlıyor pis kel kedi
hemde ne sapıtmak tatlım.mesela telefonda konuşurken sesi üzgün gibi geliyor bazen.bi sıkıntın mı var diye soruyorum.off bi köpürür o söze.neymiş bi sıkıntın mı var diye sormayacakmışım anlatmazmış benim canımı sıkmak istemezmiş.manyak sen köpürünce benim canım sıkılıyor haberin yokaskerlik bazı yönden olgunlaştırsada bazı yöndende beyin sulanmasına sebep oluyor sanırım.salak salak herşeye alınmalar,tripler..valla bazen çok sabrımı taşırıyor.altta kalanın canı çıksın hiç alttan almıcam.şeyini çıkarıyor zaten alttan alınca.arar birazdan belki 9.30-11.30 nöbeti vardı bitince arar belki.bakalım neler diyecek
Üff şu gıcık reklamları yine koymuşlar
naber yawru
Hadi pembe olmaktan geçtimde giderek neden renksizleşiyorum yahu
Yazı rengim neden olmuyor
Aaaaaaa tickerlerrdeee yok bendee
çok üzdü beni tertom valla içim acıyor halatam 3 saat aynı konuyu tartıştık,öyle demek istemedim dedikce üzerime geldi çıldırdım patladım bende.bende bazen bişeylere sinirleniyorum ama ona hiç belli etmiyorum başkasına sinirlense bile acısını benden çıkarması doğru değilki demi.ama onada dedim yazıyorum bunları bi kenara.çok kötü bi şekilde öcümü alcam.onun yüzünden 3 tane ağrı kesici içtim kafam çatlıyor pis kel kedi
hemde ne sapıtmak tatlım.mesela telefonda konuşurken sesi üzgün gibi geliyor bazen.bi sıkıntın mı var diye soruyorum.off bi köpürür o söze.neymiş bi sıkıntın mı var diye sormayacakmışım anlatmazmış benim canımı sıkmak istemezmiş.manyak sen köpürünce benim canım sıkılıyor haberin yokaskerlik bazı yönden olgunlaştırsada bazı yöndende beyin sulanmasına sebep oluyor sanırım.salak salak herşeye alınmalar,tripler..valla bazen çok sabrımı taşırıyor.altta kalanın canı çıksın hiç alttan almıcam.şeyini çıkarıyor zaten alttan alınca.arar birazdan belki 9.30-11.30 nöbeti vardı bitince arar belki.bakalım neler diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?