evet canım güzel bi sürpriz oldu gercekten...
delisin ya
saqlık olsun bebeem ya napcaz
Bozmadım zaten moralimide ağzımıda
Bizde durumlar böyle zaten mayıstada aynı terane olacak zaten ondan sonra gelecek celp umrumda değil bizim askerlik bitmiş olacak
Anammm Yaseminn torunlarr gelecekk kızz düşündükçee içim bi hoş oluyo
bozma bozma aman bozma kuzum sakın elinde değil napsın adamcaaaz
ayyyy evet ya bende bugün onu düşünüyordum mayıs gelcek torunlar gelcek
topic accaklar bi düşünsene inanılmaz güzel birşey yaaa sıradakiler biizim torunlar eli mahkum
Yok kuzum benimkine kızmam ki ona niye kızayımben sisteme kızarım
He yaa yawruu elleri mahkummm of bitsin bitsindee bi rahata erelim
ericez kuzu ericez az daha sabır hele 92/2 ler gelsin topiği bi açsınlarda onları acemiye ugurlayak sonraaaaa yavas yavas bavulları toplayakonlar ustalıga biz terhiseeeeeeeeee
hayy ağından ball damlıyooo acayippp heyecann yaptımmm yaa
balım bakomda 3 ayı 5 ayı kalanların çarçabuk geçiyor demek ki bizimde geçer
az kaldı modundayım ben yaniii
ev süpürmekten nefret ediyorum bu saatte ev süpürüyom
iğrenç bişi ya kablo çek tak pıırt
çok heyecan yaptım ama ben şimdi
O işi ben sabah yaptım süpür sil düzelt öfff anam bi kız daha doğurmalıydı bu ne ya
Sen tek kızsın bi erkek yok bizde 2 erkekValla sevmiyorum erkekler dağınık ne bilim erkek olan ev pis gibi geliyor bana Canım çıktı ya oooooof artık evlenip kendi düzenimi kurmak istiyorum
Aşkım allahtan temiz ya yoksa varya hiç çekilmezdi temiz titiz oy kurban oldugum
Kendi evin kendi düzenin gibisi varmı
tabi canım ya o kadar çok hevesleniyorum ki,,,, of gelse bi o günler ...
gelse artık gelse
Ne teşhisi konuldu ve neden bunalıma girdi erkek arkadaşın :44:mrb kızlar nişanlım askerde bunalıma girdi iki gündür aramıyor ben ona mı yanayım doktorların teşhis koyamadıkları hastalığıma mı yanayım bana bu halde destek olamadığıma mı yanayım bilemedim(
bilmiyorum neden girdi hiç konuşmadı faceye girmiş anamdan başkası beni sevmiyor fln yazmışş bi anlam veremedimNe teşhisi konuldu ve neden bunalıma girdi erkek arkadaşın :44:
bilmiyorum neden girdi hiç konuşmadı faceye girmiş anamdan başkası beni sevmiyor fln yazmışş bi anlam veremedimboynumda fıtık kist varmış ünlü bir beyin cerrahı doğuştan damar yumağı ama ağrı yapmamaşı gerekirdi tam birşeye benxemiyor fln dedi 2 ay bekleyecez ama fizik doktorumda doğuştan değil tedavi ile geçer ama çok ağır tedavisi yaşın küçük dedi gecelerdir uyuyamıyorum (
Çok geçmiş olsun 2 doktor farklı şey söylüyorsa bir doktora daha gitmekte yarar var bence.
Erkek arkadaşın biliyormu sağlık sorunlarını ? Ona rağmen böylemi davranıyor,şafak kaç bunalmış baya sanırım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?