bilmiyorum neden girdi hiç konuşmadı faceye girmiş anamdan başkası beni sevmiyor fln yazmışş bi anlam veremedimboynumda fıtık kist varmış ünlü bir beyin cerrahı doğuştan damar yumağı ama ağrı yapmamaşı gerekirdi tam birşeye benxemiyor fln dedi 2 ay bekleyecez ama fizik doktorumda doğuştan değil tedavi ile geçer ama çok ağır tedavisi yaşın küçük dedi gecelerdir uyuyamıyorum (
selam kızlarrrrrrr
çok geçmiş olsun canım inşallah sorun çıkmadan sağlığına kavuşursun askerinide kafana takma bence her hastalığın kökünde stres üzüntü var yapma bunu kendine
Hoşgeldin kuzumm nasılsınn ?selam kızlarrrrrrr
araştırıyorum iyi bir doktor bulursam gidecem sadece kist var biliyordu ona çok desteğim var ama destek göremiyorum( 2 gündür doktorlara gidiyorum haberi yok .şafak 348
sağol canım evet doktorlar dedi kesinlikle stres üzüntü olmayacak hayatında ama öylede olmuyor( kızlar benm dinlenmem gerekiyor k.bakmayın
sağol canım evet doktorlar dedi kesinlikle stres üzüntü olmayacak hayatında ama öylede olmuyor( kızlar benm dinlenmem gerekiyor k.bakmayın
Hoşgeldin kuzumm nasılsınn ?
Çok geçmiş olsun tekrar kendini üzmemeye çalış askerinede takılma olan sana olur üzüldüğünle kalırsın
hoşbuldm tatlımm
git dinlen tabi canım..
olmayınca olmuyo diye bişey yok herşey bizim elimizde nolursa olsun üzmemelisin kendini salma sakın ümidini kaybetme
canımm hoşbuldumm iyiyimm sen nasılsınnnn eceşumm
Yawrularrr naparsınızz
Aloooo ben gelince ne muhabbettii kestinizz nen tamam bişe yapmıcam konuşunn
kankaaaaaaaaaa napıonnnnnnnnnnn
zeynooo sende geçmiş yıl sınav soruları varmı aöf hangi siteden indirdin
cemileye bakıyom kankaa sennn napıyonn nasıll geçtii günüüü
Benimm süper elektirikk süpürgesiii ilee aşk aşadık bana toz bezi aldı bende onun için yerleri sildimaşk bu olmalı
bizde arkadaşımla dışarı çıktık..şimdide umutsuz ev kadınlarına bakıorum yabancı olana..
Ceyda orda kırmızı buton var diğer programlar diye ona tıkla
AçılAN sayfada sağ tarafta oturum aç var onada tıkla
Tc numaranı sorduğu yere tc nı yaz
Açılan sayfada FAKULTE BÖLÜMÜNÜ sordan yerde sınav soruları olanı seç bölüm seçden de yılları seç hangi yılın sorularını istiyorsan ders adı bölümündede ara veya yıl bütünleme hangisini istiyosan onu seç
Ardından bir sayfa açılacak açılan safanın solunda ekitap yazar ona tıkladığında tüm derzler açar dersin üstüne tıkla o dersin çıkmış sorular çıkar karşına
oyy bebem yormuşsun kendini ben bunu biliyodum sağollforumlarda takılıyom genelde burası çıkmış aklımdan sağol aşkoşumm mucuksss ders çalışcam soruları çözim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?