Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben genelde 12den sonra burdaki dizileri izliorumda artık erken uyumak istiom

ay harbi sen çok kalıyorsun bakıyorum kk da gece 2 30 da msj yazmış oluyosun

Valla bende o işe el attım erken yattım bugün 10.30da uyandım büyük gelişme benim için

Aynennn kuzucummm yaaa bendee bugun ne saat 7 de uyandım hani istesem kalkardım bi müddet uykum gelmedi sonra uyumuşum tekrar uyandığımda 10.30 yatakda oylanadım biraz 11 de kalktım bu bile büyük başarı

Ya zaten biz orda yapıyoruz kuzum ben çok geç kalktığım günlerde falan erken uyanıyordum sonra tekrar uyuyordum..Uyumucaksın işe öyle ama ikimizde çok başarılı olmuşuz bugün aferin bize

Ya zaten biz orda yapıyoruz kuzum ben çok geç kalktığım günlerde falan erken uyanıyordum sonra tekrar uyuyordum..Uyumucaksın işe öyle ama ikimizde çok başarılı olmuşuz bugün aferin bize

İlerlemeee kaydetcezz bacımm bizde sağlıklı bireyler olcezz

bu millet nerde zaten Buse bi milyon sohbete katılmıyo

Son düzenleme:
Valla bende o işe el attım erken yattım bugün 10.30da uyandım büyük gelişme benim için

bende bugün erken kalktımmmmmmmmmmm

ooo 2buçuk nekiiiii

İlerlemeee kaydetcezz bacımm bizde sağlıklı bireyler olcezz

bu millet nerde zaten Buse bi milyon sohbete katılmıyo
Dediğin gibi 14 şubatı kutluyor olabilirlermi bizden gizli yada protestomu ediyorlar

bende bugün erken kalktımmmmmmmmmmm

ooo 2buçuk nekiiiii

Oo buse ben senin 4,5 gibi atılan mesajlarınıda çok gördüm valla
Kaçta kalktın acaba çok merak ettim sanki erken değilmiş gibi güldünde

Ne bilim var bişiler neyse Adamın biri damladı diğerleride damlar heral bbenım hala umudum var

ben o bennn

Napakk bacımmm yaa amannn sıkıcıı bi günüü bitiridilkk sen anapan

sen lolitadan öte afroditimsin yavrum

aynen çok sıkıcı bi gündü temizlik yaptık annemle.sonra kaynana adayına gittim çay pasta yaptım gel içelim dedi.öyle bi gündü yani :2: çok pis gribim sümükler cabası

Demekkii buzdağınınn görünmeyen kısmı daha vahimm

ya ben geç yatıorum sabah kalkıom yinede diom zaman geçsin yine uyuyom..

ne yaparsınız lolitalar

hoşgeldin kuzum..

yok yok 11 gibi uyanmıştım yani..yok ya en son yazın ramazanda buracıklarda o saatlerde vardım..yine geç yaıom ama erken kalkıom sonra yine yatıom

abowwww can damarımdannn vurdun benii afroditt

Amannn harbi bende temizlik yaptım bugun çok gereksiz bi gundü giripmisin sen

Valllaa ben bi salak sersem sarhoş oluyorum çok uyuyunca bide baş ağrım tutuyo olmuyo yani

He iyi bari ben o saatlerde giriyosundur diye düşündüm yine geçmişi okumuyorum çünkü..
Ee erken kalkmışın harbiden

hoşgeldin kuzum..

hoşbulduk canımcım.nasılsın nasıl geçti günün

abowwww can damarımdannn vurdun benii afroditt

Amannn harbi bende temizlik yaptım bugun çok gereksiz bi gundü giripmisin sen

ay sorma 10 gündür gribim ağzım burnum birbirine girdi:2: sinüzit var bide.o kadar ilaç kullandım senelerdir atlatamadım sinüziti.aktara gittim bugün ozon yağı diye bişey varmış onu deneyecem bide.göz altlarım falan morardı ay bu sinüzitten:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…