ben genelde 12den sonra burdaki dizileri izliorumda artık erken uyumak istiom
ben genelde 12den sonra burdaki dizileri izliorumda artık erken uyumak istiom
Valla bende o işe el attım erken yattım bugün 10.30da uyandım büyük gelişme benim için
ay harbi sen çok kalıyorsun bakıyorum kk da gece 2 30 da msj yazmış oluyosun
Aynennn kuzucummm yaaa bendee bugun ne saat 7 de uyandım hani istesem kalkardım bi müddet uykum gelmedi sonra uyumuşum tekrar uyandığımda 10.30 yatakda oylanadım biraz 11 de kalktım bu bile büyük başarı
Ya zaten biz orda yapıyoruz kuzum ben çok geç kalktığım günlerde falan erken uyanıyordum sonra tekrar uyuyordum..Uyumucaksın işe öyle ama ikimizde çok başarılı olmuşuz bugün aferin bize
Valla bende o işe el attım erken yattım bugün 10.30da uyandım büyük gelişme benim için
ay harbi sen çok kalıyorsun bakıyorum kk da gece 2 30 da msj yazmış oluyosun
Aynennn kuzucummm yaaa bendee bugun ne saat 7 de uyandım hani istesem kalkardım bi müddet uykum gelmedi sonra uyumuşum tekrar uyandığımda 10.30 yatakda oylanadım biraz 11 de kalktım bu bile büyük başarı
bende bugün erken kalktımmmmmmmmmmm
ooo 2buçuk nekiiiii
Dediğin gibi 14 şubatı kutluyor olabilirlermi bizden gizli yada protestomu ediyorlarİlerlemeee kaydetcezz bacımm bizde sağlıklı bireyler olcezz
bu millet nerde zaten Buse bi milyon sohbete katılmıyo
bende bugün erken kalktımmmmmmmmmmm
ooo 2buçuk nekiiiii
ne yaparsınız lolitalar
Dediğin gibi 14 şubatı kutluyor olabilirlermi bizden gizli yada protestomu ediyorlar
Oo buse ben senin 4,5 gibi atılan mesajlarınıda çok gördüm valla
Kaçta kalktın acaba çok merak ettim sanki erken değilmiş gibi güldünde
ben o bennn
Napakk bacımmm yaa amannn sıkıcıı bi günüü bitiridilkk sen anapan
Demekkii buzdağınınn görünmeyen kısmı daha vahimm
ne yaparsınız lolitalar
Dediğin gibi 14 şubatı kutluyor olabilirlermi bizden gizli yada protestomu ediyorlar
Oo buse ben senin 4,5 gibi atılan mesajlarınıda çok gördüm valla
Kaçta kalktın acaba çok merak ettim sanki erken değilmiş gibi güldünde
sen lolitadan öte afroditimsin yavrum
aynen çok sıkıcı bi gündütemizlik yaptık annemle.sonra kaynana adayına gittim çay pasta yaptım gel içelim dedi.öyle bi gündü yani :2: çok pis gribim sümükler cabası
ya ben geç yatıorum sabah kalkıom yinede diom zaman geçsin yine uyuyom..
hoşgeldin kuzum..
yok yok 11 gibi uyanmıştım yani..yok ya en son yazın ramazanda buracıklarda o saatlerde vardım..yine geç yaıom ama erken kalkıom sonra yine yatıom
ya ben geç yatıorum sabah kalkıom yinede diom zaman geçsin yine uyuyom..
hoşgeldin kuzum..
yok yok 11 gibi uyanmıştım yani..yok ya en son yazın ramazanda buracıklarda o saatlerde vardım..yine geç yaıom ama erken kalkıom sonra yine yatıom
hoşgeldin kuzum..
abowwww can damarımdannn vurdun benii afroditt
Amannn harbi bende temizlik yaptım bugun çok gereksiz bi gundü giripmisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?