hoşbulduk canımcım.nasılsın nasıl geçti günün
ay sorma 10 gündür gribim ağzım burnum birbirine girdi:2: sinüzit var bide.o kadar ilaç kullandım senelerdir atlatamadım sinüziti.aktara gittim bugün ozon yağı diye bişey varmış onu deneyecem bide.göz altlarım falan morardı ay bu sinüzitten:2:
kızlarrrr bennn geldimmmm
Oyy o bendede varr çokk gıcıkk bi durumm iyi geliyosa banada söylee kuzucuk yaa
Kızımmm geçç şuu hoşgeldin beş gittin faslınıı konuyaa dall lann nasıllldıı
tamam canım iyi gelirse bana söylüyüm sanada.ümrannnn anlat cabukkkk
Aşk böcüğü geldiiiiiiiiiii
ANLATTTTTTTTTT
lennnnn buncaaa smilii koyanaa kadarr ne olduu bi anlatsandaaa biziiii çatlatamasannn
çabukk atlattt kafann kaçç milyonnnn senınnnnn ahahahaha
kızlarrrrrr yaa süper bir gündüü süperrr mutluluktan uçuyorummmm ayaklarım yerden kesildii yok böytle birşey yaaaIşten çıktım gittim havaalanına bekledim bekledim geldii :)) aşkım bir sarıldık bir sarıldık anlatamammmm offff :))) valizi falan attı benimki Hep gözlerimin içine içine baktııı sonra taksiye bindik gittik aşkımlara duş aldı üzerini değişti yiğenini sevdik azcık oturdum çıktık gittik yemeğee gülle süslenmiş bir masada yemek yedikkk offf çok güzeldi ilgi alakaa yemekler neyse sonra geçtik bir cafeye patlamış mısır çay falan takıldık onun bna yazdıklarını okudum o okudu sonra sürprizim vardı benim en yakın arkadası geldi onu görünce çok mutlu oldu oturduk hep birlikte sonra beni eve bıraktılar tabi 2 saat sonra yağmurlu yolda dolaştık durdukk off offfffffffffffffff
çok güzelldii kızlarr ya aşkitom habire gözlerimin içine bkıp beni nasıl sevdiğini söyleyip durduuu.. çok güzeldi bee tez zamnada sizlerede nsip olur inşallahhhhh
anneneemmmmmmmmm ağzımınn sularıı akdıı bu negüllll biii günn boylee bu ne güzell sevgililerr gunuu
ümüüüüü kızımmm hangii bulutunnnn üstündesinn benıdee allll
kızlarrrrrr yaa süper bir gündüü süperrr mutluluktan uçuyorummmm ayaklarım yerden kesildii yok böytle birşey yaaaIşten çıktım gittim havaalanına bekledim bekledim geldii :)) aşkım bir sarıldık bir sarıldık anlatamammmm offff :))) valizi falan attı benimki Hep gözlerimin içine içine baktııı sonra taksiye bindik gittik aşkımlara duş aldı üzerini değişti yiğenini sevdik azcık oturdum çıktık gittik yemeğee gülle süslenmiş bir masada yemek yedikkk offf çok güzeldi ilgi alakaa yemekler neyse sonra geçtik bir cafeye patlamış mısır çay falan takıldık onun bna yazdıklarını okudum o okudu sonra sürprizim vardı benim en yakın arkadası geldi onu görünce çok mutlu oldu oturduk hep birlikte sonra beni eve bıraktılar tabi 2 saat sonra yağmurlu yolda dolaştık durdukk off offfffffffffffffff
uşşş kuzumm benimmm yaa darısı başınızaa inşalahh :))) çok güzeldi gerçektennn yaa yasladım kafamı omzunaaa tuttum elini yapıştım kolunaa bir saat yolda yağmurun altında turladıkkk
okurken içim gitti yaffKasap önündeki kediler gibi oldum
Canım benim ne güzel bi gün geçirmişsinizBende tam tersi çıt üstü yere çakıldım ayyy temizlik yaptık durduk
okurken içim gitti yaffkasap önündeki kediler gibi oldum
canım benim ne güzel bi gün geçirmişsinizbende tam tersi çıt üstü yere çakıldım ayyy temizlik yaptık durduk
Aşkaa geldimmm sanırımmm
buu en güzell sevgililer gunu olsa gerekkkk kavuşmaa hasrettt aşkk özlemm karışık sevinççç
kızlarr yarın nasıl olcakk anasını satıyımm yaaaa diyor hergün görüşelimmmmm hergünn
ümoşummmmmmmmmm maşallah size hep böyle mutlu olursunuz inşallahhhhh
Bizimde içinmizin yağlarını erittin burda ay ne güzel ya bizde görsek artık şu günleri..
Zeynonun dediği bigi o buluta uçmak istiyorum bende
kızlarr yarın nasıl olcakk anasını satıyımm yaaaa diyor hergün görüşelimmmmm hergünn
fırsat varken hergün her dakika her saniye görüş tabi bebişim.mıncıkla sıkıştır öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?