Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oyy o bendede varr çokk gıcıkk bi durumm iyi geliyosa banada söylee kuzucuk yaa

kızlarrrr bennn geldimmmm

Kızımmm geçç şuu hoşgeldin beş gittin faslınıı konuyaa dall lann nasıllldıı

Oyy o bendede varr çokk gıcıkk bi durumm iyi geliyosa banada söylee kuzucuk yaa

Kızımmm geçç şuu hoşgeldin beş gittin faslınıı konuyaa dall lann nasıllldıı

tamam canım iyi gelirse bana söylüyüm sanada.ümrannnn anlat cabukkkk

lennnnn buncaaa smilii koyanaa kadarr ne olduu bi anlatsandaaa biziiii çatlatamasannn

çabukk atlattt kafann kaçç milyonnnn senınnnnn ahahahaha

kızlarrrrrr yaa süper bir gündüü süperrr mutluluktan uçuyorummmm ayaklarım yerden kesildii yok böytle birşey yaaa Işten çıktım gittim havaalanına bekledim bekledim geldii :)) aşkım bir sarıldık bir sarıldık anlatamammmm offff :))) valizi falan attı benimki Hep gözlerimin içine içine baktııı sonra taksiye bindik gittik aşkımlara duş aldı üzerini değişti yiğenini sevdik azcık oturdum çıktık gittik yemeğee gülle süslenmiş bir masada yemek yedikkk offf çok güzeldi ilgi alakaa yemekler neyse sonra geçtik bir cafeye patlamış mısır çay falan takıldık onun bna yazdıklarını okudum o okudu sonra sürprizim vardı benim en yakın arkadası geldi onu görünce çok mutlu oldu oturduk hep birlikte sonra beni eve bıraktılar tabi 2 saat sonra yağmurlu yolda dolaştık durdukk off offfffffffffffffff

smileylardan anladığım kadarıylaaaaa aşk şarkıları söylemişler,sevgisi kabarmış sonradaaa öpmüş mucuk mucuk,yollara su dökmüş tez gel diye bişeye şok olmuş onu anlamadım sonrada yemek yemişler ahanda size özet

çok güzelldii kızlarr ya aşkitom habire gözlerimin içine bkıp beni nasıl sevdiğini söyleyip durduuu.. çok güzeldi bee tez zamnada sizlerede nsip olur inşallahhhhh

anneneemmmmmmmmm ağzımınn sularıı akdıı bu negüllll biii günn boylee bu ne güzell sevgililerr gunuu

Ümüüüüü kızımmm hangii bulutunnnn üstündesinn benıdee allll

çok güzelldii kızlarr ya aşkitom habire gözlerimin içine bkıp beni nasıl sevdiğini söyleyip durduuu.. çok güzeldi bee tez zamnada sizlerede nsip olur inşallahhhhh

aminnnnnkuzuuuu sennn analatıncaaa oyleee offf nasıll içimm aktııı senın adınaa sevindimm bebemmmm kendii adımada o gunelrii sabırsızlıklaa bekliyorummm

anneneemmmmmmmmm ağzımınn sularıı akdıı bu negüllll biii günn boylee bu ne güzell sevgililerr gunuu

ümüüüüü kızımmm hangii bulutunnnn üstündesinn benıdee allll

uşşş kuzumm benimmm yaa darısı başınızaa inşalahh :))) çok güzeldi gerçektennn yaa yasladım kafamı omzunaaa tuttum elini yapıştım kolunaa bir saat yolda yağmurun altında turladıkkk

okurken içim gitti yaff kasap önündeki kediler gibi oldum

canım benim ne güzel bi gün geçirmişsiniz bende tam tersi çıt üstü yere çakıldım ayyy temizlik yaptık durduk

uşşş kuzumm benimmm yaa darısı başınızaa inşalahh :))) çok güzeldi gerçektennn yaa yasladım kafamı omzunaaa tuttum elini yapıştım kolunaa bir saat yolda yağmurun altında turladıkkk

aşkaa geldimmm sanırımmm

Buu en güzell sevgililer gunu olsa gerekkkk kavuşmaa hasrettt aşkk özlemm karışık sevinççç

okurken içim gitti yaff Kasap önündeki kediler gibi oldum

Canım benim ne güzel bi gün geçirmişsiniz Bende tam tersi çıt üstü yere çakıldım ayyy temizlik yaptık durduk

kızlarr yarın nasıl olcakk anasını satıyımm yaaaa diyor hergün görüşelimmmmm hergünn

Ümoşummmmmmmmmm maşallah size hep böyle mutlu olursunuz inşallahhhhh
Bizimde içinmizin yağlarını erittin burda ay ne güzel ya bizde görsek artık şu günleri..
Zeynonun dediği bigi o buluta uçmak istiyorum bende

okurken içim gitti yaff kasap önündeki kediler gibi oldum

canım benim ne güzel bi gün geçirmişsiniz bende tam tersi çıt üstü yere çakıldım ayyy temizlik yaptık durduk

Pınaaaar kediyiz hakket ciğerler çok uzaktaa
Ayrıca senin özetede bittim

Aşkaa geldimmm sanırımmm

buu en güzell sevgililer gunu olsa gerekkkk kavuşmaa hasrettt aşkk özlemm karışık sevinççç

aahhahhaaa evet evet kuzumm şükürler olsun rabbime çok güzeldi yeter artık sizi daha fazla mutluluğumla sıkmıyımm bende geçtim o yollardan ne kadar mutlu olsakta birbirimiz için şafakta okadar sıkıştırıyor

canım benim bişeyyy kalmadıııı kızz bulut yakında :) merak etmeyinn darısı başınzıaaa

kızlarr yarın nasıl olcakk anasını satıyımm yaaaa diyor hergün görüşelimmmmm hergünn

kızımmm manyakmıısıınnn buluşunn bu hasrett dinene akdar her gun görüşünn

iş çıkışı iş gidişi öğle arası hafta sonu ama sakın ayrılmayın hep dip dibe

fırsat varken hergün her dakika her saniye görüş tabi bebişim.mıncıkla sıkıştır öp

ahahaha deliiii ya dur kızımm ne tuhaf geldi yanımda bir adam gözlerime bakıyor ama 9 ay olmuş :d bende tık yok diyorum daha alışamadım bakma öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…