Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafağın 2 gün kalması ne güzel birşeydir....Bizlerde görseydik o günleri(((

Ben benden fazla şafakları görünce değilde ; böyle az şafakları görünce daha bi mutlu oluyorum ya..
Şafak 2 , 2 gün sonra kavuşacaklar..

Bizde Allah'ın izniyle şafak 2 lere geleceğiz..
O duyguları burada paylaşacağız..

Allah kavuştursun hepimizi...Bende çok kötüyüm..Nasıl birşeymiş((((

Daha 3 gün önce askerimle 2 haftalık izindeydik.
Ama ben dün bildiğin küçük çocuklar gibi iki saat boyunca ağladım durdum.

O bana , ben ona güç veriyoruz.
Uranyum gibi enerji veriyo valla o :)

Amin canım ..

Bütün gün vedalaştık en son herkes yanımızdayken öpemedim sevdiğimi,Aileler vardı ama çok kötüyüm içim sızlıyor keşke sarılsaydım ne olacak ki nişalım o benim,,,ne bilim çekindim birden babalardan felan.....Ya bu gidiş çok kötü oldu,Oda sadece kolumu sıvazladı gözleri doldu gitti,,,Nasıl alışcam ben((((

Kendimi güçlü sanardım bende onun yanında ağlamayacağım diyorum bana bakışı var napcaz nasıl bitcek diye bitiyorum o an,YA ben çok kötüyüm,Nasıl alışcaz(((

Aman en güzelini yapıyorsun saymamakla..
Ben hep mehtapları sayıyorum..
Şıradaki buluşmamız günü birlik olacak ama olsun :) Bayramda gideceğim..
Sonra eylülde..
Ekimde de bir tane evcimizi patlatırız..
Her ay görüşücez hemde askerlik bitene kadar..

Şafak canımı yakıyor :)

Ben kafayı yerdim,askerim izinden gelicek ve o bildiğin ailesiyle takılacak..
Hiç göremeden edemeden,duramazdım herhalde..
Allah sana bi sabır vermiş ki sorma

Kendimi güçlü sanardım bende onun yanında ağlamayacağım diyorum bana bakışı var napcaz nasıl bitcek diye bitiyorum o an,YA ben çok kötüyüm,Nasıl alışcaz(((

Ağlamamak için ne sen kendini tut. Ne de askerin tutsun..
Sana ağlamadım dese bile inanma, emin ol köşelere çekilip her biri o duruma isyan edip ; özlemlerinden göz yaşı döküyorlar..

Ama inan geçiyor vakit.
Ben daha dün gibi hatırlıyorum yemin törenine gidişimi..
Bir ay geçiyor iki ay geçiyor 6 ayları geride bırakıyor insan..

Sen olabildiğince güçlü olmaya çalış..
Üzüntünü ona belli etme..
Sende ne kadar morel , güç varsa hepsini ona stokla.. (=

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizin imkanlar güzel ayda bir görüşmek falan...
Napabilirmki cnm sonuçta ben nişanlı bile değilim onlarla memleketemi gidicem yapcak bişi yok yani zaten bayram oluyo ...Sen benim kötü zamanlarıma denk gelmemişsin çok sabırlıyımdır bildiğin gibi değil

Aramzda en şanslı sensin heralde cnm ben Her zaman askerimi görücem ve şafaktan yakıncam koyveririm giderdi..hiç takılma bence 5.5 aydr hasretiz..izini bekliyoruz.. Burda 7-8 ay hatta 1 yıl görmeynler var halinr şükret valla

Evet Edacım, sanırım bu durumlarda en şanslınız benim.Ama sakın yanlış anlamayın beni.Nispet yapar gibi buralarda pek dillendirmek istemiyorum..
Ama izne gelecek görüşücez demekten de alı koyamıyorum ki kendimi..
Buluşma planları ayakta tutuyor zaten bizi..

Çok şükür be kuzum Allah'ıma şükürler olsun., ben ne yapar ne eder giderdim görmeye.
Duramazdım valla..

Senin ki de izne geliyor herhalde. Hadi Allah kavuştursun kuzu :)
Ne kadar kaldı gelmesine..

Bayram kaç gün bilmiyorum ama , iki gün ailesiyle kalıp geri kalan vaktide seninle geçirseydi sanki senin için daha doğrusu sizin için çok iyi olurdu..
Vallahi öylesin , bu topiğin en sabırlı yarenisin. Bu sabır konusunda isminin yanına bi isim dahi koymam .

yok tatlım biliyorum nispet yapmadığını ama şansınızın farkında olun demek istiyorum..
Valla öyle bir dayanırdın ki merak etme her şeye alışılıyor.. cnm doğuda olsa gidemezdin bunuda düşün öyle olmuyor pat diye
Evet cnm tüm iznimizi kullanıcaz 20 günlük bir izne geliyor. 5 gün kaldıı

Son düzenleme:

Hadi gözün aydın kuzum , az kalmış....

askerim 6 sında çıkcak gitcek 4-5 gün mü kalırlar kaç gün bilemiyorum ama kalan günler bizim yani...Şehirdışına gidiolar sonuçta ben müdahale etmem bayram bu bayramlar ailelerle olmak içindir beni görmediği kadar ailesini de görmedi dedeleri falan var çok yaşlılar zaten onlar için oraya gidiyo sonrada artık buraya gelcekler her güne bişi yaparız dedik..Ben pek sıkıntı yapmadm mutlu oldum aslında orda güzel vakit geçirir kafasını dağıtır aileside doymuş olur sonra bana kalıcak

Niye öyle dedin merak ettm çok mu sabırlı duruyorum

Herhangi bi sorunda çıkmaz diyorsun yani :)

Aynen. Burdan bakıldığında yazdıklarını okuduğumda en sabırlımız en güçlümüz sen duruyorsun..
Yoksa öyle değil misin beğüşüm

Aynen. Burdan bakıldığında yazdıklarını okuduğumda en sabırlımız en güçlümüz sen duruyorsun..

sen bir geçmişi açta oku tatlımm begüşş topiği inletmişti ilk duyduğunda e tabii haklıda yanii sanki askeri gitmese ne olur amannn benimkinin ailesi gidicek bayram haftası bnmkinin annesine cümlesi şu ' anne ben sizin için gelmiyorum Eda için geliyorum siz gidin yaa bir ara görüşürz ' anneside peki demiş bide annesi anlattı bana hhaaa ohh yağlarım eridi

neyse ortalığı karıştırmııym

Bende artık alışayım bu duruma aylar geçsin istiyorum....Rabbim hepsini korusun onlara daha zor farkındayım yemin töreninden sonra bana o sarılışı hali hiç aklımdan çıkmıyor...Senin askerin nerde?

NE gibi sorun mesela ? Baştan istanbula gelemicekti izin azdı o zaman kıyameti kopartmştmm sen beni özlemedin mi diye
Bana göre bu izinde gereksiz gibi gelmşti ben gitcektm Ankaraya ama böyle daha iyi oldu

Kuzum siz nişanlı olmanıza rağmen ailesiyle aynı evde kalabildin falan bana göre ilginç bi durum mesela ben ailesiyle bi aradaken pek bişi anlamıyorum bu durum benim işime geliyo şu anda onlarla vakit geçrcek ailecek olcaklar dönüncede akşamları evde olur ortayı buluruz ...Cidden ben öyle şeyleri kafama taktım ki dağıtımda bu konuyu aşırı takmadım baştan bi sorun oldu günden ötürü istanbula gelemeseydi ama bende Ankaraya gitmicektm yani ..

Ben askerim iyi oldukça hep iyiyim ...zaman zaman sıkıntılarım oluyo işte çok özlüyorum ediyorum bi depresyona girip çıkıyorum yapcak bişi yok ya mesela şu sıra şafak dondu bana göre resmen ... Ben çok duygusalım aslında ama bünyem alıştı galiba kendimi izne gelmiceğine bile öyle alştrmşm kiii gelicem dedi hiç bişi hissetmedm yeni yeni heycanlanıorm böyle içim bi tuhaf resmen görünce sarılıp bi kaç dakika ayrlmak istemiyorm

Son düzenleme:

Yanlış anlamayın annesini de savunmam biliosnuz ama o da anne yüreği ya benim göremedim kdar o da görmedi benim içim rahat etmezdi direkt istanbula gelsene diyip böyle bi bencillik yapamazdm...En azndan onlar orda güzel vakit geçirirler sonra da sabahın köründe buluşrz akşamda evine gider ...

Senin ki de pek açık sözlüymş

Sen ailesiyle bir araya geldin mi hiç beğüş ?
Belkide vakit kısıtlı olduğundan , böyle düşünüyorsundur..

Duygusalsın ama buradan gerçekten güçlü duruyorsun..
Aslında bu güzel bir özellik.
Tani bu güçlü oluşunu biz burdan hissedebiliyorsan , askerin daha çok hissediyordur emin ol.
Keşke olsakta hepimiz senin kadar böyle sabırlı olabilsek , ama nerde..

Ama ben yinede senin bu izinde ön planda demeyeyimde, yani seninle vakit geçirmesini isterdim..
Memlekete gitmemiş olsalarda , gündüzleri ailesiyle olup akşamları senle olurdu.
Yada tam tersi akşamları ailesiyle olup , güneşi sen olurdun.. :)

Ailesiyle bir aradayken kıskanma durumları oluyor mu ? Senin rahatsız olduğun konular var bence,bana öyle geldi..

yok cnm senden haklısın ailesinden dolayı görüşemiyrdunuz neyse hayırlısıböyleymiş
yok cnm normalde değildir annesinede düşkündür kalp asla kırmaz ama özlem arttıkçaa yapcak bişey yok anneside bilior bnm için kulladığını izni zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…