Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy sıkıldımmm yaa sanırım mehtap şeysi bastııı

Ben de ben de şafak sıkıştırdı beni de, seni de mehtap

püsküllü bitki çayı yaptı içti geç yazdım annemde diyo Ramazan bitince napcan merak ediyorum dio sabaha kadar oturmaya alıştın diyo

Heee oldu tamam anlaşıldı merkez Biz de eşimle tatilde zaten geç yatarız hep yaa eylül 1 e kadar durum böyle oluyor ben de ama sonra erken yatmaya başlıyorum iş başlıyor çünkü

Oyyy senin şafağın zaten maşşş tütüütü

sorma tabii kızım, ham yap beni, midene oturmayım daaa sen bizim kızımız olsan da sonuç itibariyle gelinsin

kızlar ben bugün ilkokul arkadaşımla iftara gidiyorum, geç gelirim buralara

Otur nilü otur azcıık göbek yapayıım Amaaa gelin ne abi sevmiyorum o kelimeyii
Ohh oohh, gelde geç erken farketmez kuzum elinde sonunda geeell, yine gel hep geeell

Hesnooşşşşşşş Ablam şu şafağın güzelliğine bak ya
'' Şafak 2 son 2 gün ne albay ne yarbay 2 gün sonra şinanay yavrum şinanay ''

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw&hd=1[/video]

Dediim ve ben kaçtııım. Hayırlı sahurlar bayanlaar

Son düzenleme:
Mobil girdiğim için paylaşamıorm şarkıyı ablacm
Tabiki heyecan olur kolay mıı 15 aydan sonraa artk hiç ayrılık yokk her şey güzel olacakk

Olsun canım yarın paylaşırsın

Evet yaa geliş var dönüş yok artık ohhh Allaha şükür, Allahım sizlere de tez zamanda yaşatsın

Olsun canım yarın paylaşırsın

Evet yaa geliş var dönüş yok artık ohhh Allaha şükür, Allahım sizlere de tez zamanda yaşatsın

İşte esin paylaştı ve kaçtııı
Daha bize çok var ablacm..ben bu izinde teskere gibi hissediorm valla sanki hiç gitmicek ama tabiki değil :)

Ayyyy teşekkür ederim canım yaa ne güzel paylaşım yapmışsın Şinanay yavrum şinanay tabeeee

Ohhh yatcaz kalkcaz da gelmiş ohhh yandan yandan

Hade kaçak seni görüşürüz iyi geceler...
İşte esin paylaştı ve kaçtııı
Daha bize çok var ablacm..ben bu izinde teskere gibi hissediorm valla sanki hiç gitmicek ama tabiki değil :)

Evet şimdi gördüm valla

Olsun sen şimdilik öyle hisset ki mehtap güzel geçsin gidecek kasvetiyle geçirmeyin, gidince de artık bir şekilde geçecek, sonuçta kesin dönüş yapma için gidecek

Kızlar birşey sorucam kısa dönem askerlik yapıcak sevgilim nasipse yedek subay olunca uzun dönem mi oluyor?

Yav bu kısa dönem işi karışmış biraz. Celp tarihleri değişmiş kasımda gidicek. Şimdi de istemeyene uzun isteyene kısa çıkmış. Ağustosta gideceklere baktımda biraz. İnşallah uzun olmaz ya. :18:

Mesleğine göre karara varıyorlar aslında ihtiyaç varsa uzun yapıyorlar.
Sınava girerken uzun dönem istiyorum diye işaretlemen fark etmiyor yani kafasına göre takılıyor
Uzun olmanın tek avantajı işte maaş alması ama tabi zor beklemek
İnşallah kısa çıkar da 5 ayda yapar gelir afo

İnşallah canım. Bir işi var oradan alacağı maaş o yüzden önemli değil. 5 ayda yapıp geliversin ya. Bide onun stresi başlar şimdi.

Valla sıkıldım sürekli bir yerlerden sonuç beklemeye.

Şafak İnşallah 7 Antalya......... Bekle bizi Antalyacımm balayımızda oradayız

Ne kola ne fanta sadece 7 gün Bunu söylemesem içimde kalırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…