- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
:44 un akşam konuştuk eşimle.10 a 5 vardı Bi sesini duydum alelacele kapattı.Bugun de ses yok.11 12 sularında arıyordu hep
Hala plakalara düşemedim, Şafak 86
şafak: 163
mehtap: 17
yine akşam arar belki..
yeni mi gitti? ilk günler çok yoğun oluyorlar.
ay evet ben de mehtabı bekliyorum.Siz gidecek misiniz törene? Benim eşim izin kullanıcak kararsızım gidip gitmemekte ben de.
Yok gitmeyecegim torene.. biz de izin kullanicaz 7 gun.. oyle olunca gitmemeye karar verdim ben de
Aynen bende öyle düşündüm ama bi yandan da eksikliğimizi hisseder mi orda diye kaygılanıyorum.
Evet yalnız olucak ben gitmezsem.Alesi de ben gidersem gidecek.Gitmicem sanırım.Uzak ve yorucu olacak.Zaten o gelicek izni de var hem.Beni sabah aradı bu arada.İştimadalarmış mola verdik on dk dedi.8 buçuk gibi konuştuk.
Aynen bende öyle düşündüm ama bi yandan da eksikliğimizi hisseder mi orda diye kaygılanıyorum.
yeni gitti evet.Ama arıyor sık sık.Bir kere aksatsa meraklanıyorum işte:26:
ilk günler zor oluyor kızlar 3 gün sesini duyamamıştım eşiminama biraz sabır ustaya geçince daha rahat oluyorlar ama evet zor sabır gerektiren bir süreç
benden size asker eşi olarak tavsiye eşimde gitmeden önce duruma göre bakarız gelmezsin belki diyordu ama gittiğimde iyiki geldiniz dedi ki benim babamın kimse gitmemiş ve nasıl etkilendiyse eşiminkine hepberaber gittik o ailesi gelmeyen arkadaşları vardı eşimin çok üzücü kesinlikle gitmelisiniz o ortam atmosfer çok farklı tören bittiğnde bütün askerlerin dağılıp o ailesini arama telaşı görür görmez koşa koşa gelip sarılışı asla unutamam yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?