Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Offff bi saate kadar konuşmadık ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende öyle düşündüm ama bi yandan da eksikliğimizi hisseder mi orda diye kaygılanıyorum.

Annesiyle babasini gonderiyorum ben burdan. Sizinki yalniz mi olacak?
Auroram ben de konusamafim daha. Telefonon basinda bekliyorum..

Evet yalnız olucak ben gitmezsem.Alesi de ben gidersem gidecek.Gitmicem sanırım.Uzak ve yorucu olacak.Zaten o gelicek izni de var hem.Beni sabah aradı bu arada.İştimadalarmış mola verdik on dk dedi.8 buçuk gibi konuştuk.

Evet yalnız olucak ben gitmezsem.Alesi de ben gidersem gidecek.Gitmicem sanırım.Uzak ve yorucu olacak.Zaten o gelicek izni de var hem.Beni sabah aradı bu arada.İştimadalarmış mola verdik on dk dedi.8 buçuk gibi konuştuk.

Canim ertesi gun hemen gelicekmis zaten kafana takma bence :)

Aynen bende öyle düşündüm ama bi yandan da eksikliğimizi hisseder mi orda diye kaygılanıyorum.

benden size asker eşi olarak tavsiye eşimde gitmeden önce duruma göre bakarız gelmezsin belki diyordu ama gittiğimde iyiki geldiniz dedi ki benim babamın kimse gitmemiş ve nasıl etkilendiyse eşiminkine hepberaber gittik o ailesi gelmeyen arkadaşları vardı eşimin çok üzücü kesinlikle gitmelisiniz o ortam atmosfer çok farklı tören bittiğnde bütün askerlerin dağılıp o ailesini arama telaşı görür görmez koşa koşa gelip sarılışı asla unutamam yaniii

yeni gitti evet.Ama arıyor sık sık.Bir kere aksatsa meraklanıyorum işte :26:

ilk günler zor oluyor kızlar 3 gün sesini duyamamıştım eşimin ama biraz sabır ustaya geçince daha rahat oluyorlar ama evet zor sabır gerektiren bir süreç

ilk günler zor oluyor kızlar 3 gün sesini duyamamıştım eşimin ama biraz sabır ustaya geçince daha rahat oluyorlar ama evet zor sabır gerektiren bir süreç

Bir hafta oldu gideli.Yıpratıyor insanı giden için de kalan içinde zor.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah.

Muhakkak öyledir ancak maddi ve manevi şartlara göre ayarlamak gerek.İnş usta birliğinde sık sık ziyaret etmeyi düşünüyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…