Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amin sağol canım :))

Ahhh ne güzel ya nerede yapmıştı peki :)
Bu yaz nasıl bitecek bilmiyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biter canm biter sen icini ferah tut yeter ki..
Mardin Midyatta yaptik biz askerligi :)

Ne güzel bitti canm sizin ya :)
Ben biraz kiskancimdirda bnmkinin usta brlikte rahat gbi gözüküyor ondan düşünüyorum birazda :))

Ne güzel bitti canm sizin ya :)
Ben biraz kiskancimdirda bnmkinin usta brlikte rahat gbi gözüküyor ondan düşünüyorum birazda :))

Kiskancim derken askerde kimi kiskaniyosun canm anlamadm :) cok mu geziyor onu mu demek istedin?? Benmki de ustada iyiydi baya astek olarak yapanlardan zaten haftasonu bi gun rahatca disardaydi ama sonucta oyle bunaliyorlar ki icerde bence haklari da o kadar ik gezmek yani kiskanmak aklina gelcek en son zey olamli canm guvendigin bi sevgilin varsa yani... Onemli olan psikojisi senle ilgilenip ilgilenmedigi her seyi haber verip vermedigi bunlari yapiyosa da gezsin yani onlar da insan yazik kiz :)

sağol kelebekkk
işte hala bekliyorum ben 9 ayı da geçti :)
Allaha şükür eşimle ilişkimizde zorluk yaşamıyoruz ama beklemek ayrı kalmak yıprattı bizi.
nişanlınla sana çoook mutluluklar

sağol kelebekkk
işte hala bekliyorum ben 9 ayı da geçti :)
Allaha şükür eşimle ilişkimizde zorluk yaşamıyoruz ama beklemek ayrı kalmak yıprattı bizi.
nişanlınla sana çoook mutluluklar

Oh ne kalms surdaa... Hatirliyorm seni zeytinn :)) Allah kabustursn bi swy kalmamis illa ki yipraniyor insan kolay degil ki, aman Allah tadinizi bozmasnn
Guzel dileklern icin cok sagol canm amin ins :)

Yok canım ya sevgilim sadiktir blirsin bz bayanlarda Hüsnükuruntu vardır.
Ki sevgilim her şeyi söyler. Ama orada sadece erkekler yokki çalışan bayan memurlarda var

Seninki nerde yapiyor askerligi??

E bu her zman olcak ki :) benim is arkadaslarimin hepsi erkek benmki napsin :)) ama is konusunda kiskanclik en sonuncusu bence gezmeye tozmaya hadi karisalim da is arkadaslarina hic bi sey yapamayiz birbirimizi bogdugumuzla kaliriz.. Mesafeyi korumayi bilene kimse bi sey yapamaz cunku :)

Ha bu arada benm nisanlim da ben de asiri kiskanciz ama emin ol bunun bile dozunu ayarlamak gerekiyor aksi halde yok yere birbirimizi boguyoruz... En onemlisi guven ve durustluk )

Şimdi Amasyada ama Üsküdar'daki yeri kasttettim ben :)
Ya bende kiskancmer ki sevgilim hiç kıskanç değildir. Tamam mesafeli falandr ama mesela tanıdığı 1 aylık insanı face den eklemesi dogrumu :/

Benm memleketimdeymsss :))
Canm simdi nasi bi diyalog var aralarinda bilemem ha biz zaten face sorun ettigimiz ocn surekli kapattik ikimz de yok onu ekledn yok bu neden begendi yorum yapms falan filan... Mesafeliyse eklemesid e sorun yaratmaz ama bence gereksiz tabi.. Benmki asiri kiskanc oldugu icn bende pek cok seyi kisitliyo kendi de yapamiyo haliyle :)

Wuuuu Amasyalısın demek
Ahhh be kelebek senin işinde zor valla kıskanç sevgili falan benmki rahat ya kıskansa bile içinde yaşıyor ama bnde kıskançlık olayı fena hatta ona hesap sorma durumuna bile girdiğimden bnde mcbur dikkt ediyorum

Öyle canım bizim zor bi ilişkimiz var zaten yeri geliyo dünyayı birbirimize zindan ediyoz ama vazgeçemiyoz çok ilginciz

Ama işte dediğin olay, sorumluluk nişanlımda da var yani en azından bana kısıtladıklarını ben yaparım demiyo; ama sadece bazı konularda sen bayansın benm daha çok aklım kalıyo haliyle falan diyo öyle yani değişikiz bz de işte :44:

Evet canm Amasyalıyım ebeveynlerimden ötürü, yoksa ben kendimi Antalyalı sayıyorum da

Yok benm sevgilimde beni kisitlamaz dha çok ben kisitlarim lakin Allah tan hovarda diye tabir edilen türden olsaydı yapamazdk.
Ben bunaltsamda arada bzde kopamiyoruz ki ayyy ne güzel nisanlisiniz :))
Antalyada mı yaşıyorsun bende aslen Konyalıýim :)

Anladım canım, uyumu yakalayın da bir şekilde nasıl olursa olsun
Güzel şey tabi nişanlılık canım ALlah size de nasip eder inşallah

Öyle mi Konyalı canım ciğerim arkadaşım kardeşim var iki tane severm ben Konyalıları
Ben Antalya'da yaşıyor-dum canım Şu an İstanbuldayım ailemle ama nişanlım da Antalyalı inşallah orda yaşamayı düşünüyoruz

Inşallah canım yaaa bakalım sevgilim gelsin ikimizde iş bulsakda braz zaman geçse de offffff yoruldum bile anlatırken :)

Benimde sevgilim istanbulda yaşıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…