Yok ben gittim ziyaretine :)
Safak 101
5 gün varmış aramızda.Bu şafakları nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum.Aynı zamanda gitmişti sanki seninle askerlerimiz?? Bir de benim eşim hala şikayet ediyor geçmiyor, alışamadım diye :44:
Herkesinki mi böyle benimki mi nazlı anlamadım
forumda yeniyim aslında . ben 2 ay once 1 yldır cıktıgım cocugun evine gittim.yakınlastık ama birsey olmadı opusmek dokunma dısında...birbirimizden uzagız tekrardan yanına gitmeyi drum ... yanına gittigim gün laptopunda ..... filmi gördüm sok oldum ve yuzune vurdum.kendisinin yuklemediğini o tur seyler ızlemedigini soyledi. arkadaslarının yuklemıs olabılecegını soyledi inandım.dun aksam face sıfresını aldıum ve gcmıse donuk baktıgımda facede ..... filmler dul kadınlar gibi seyler arattıgını gorum bır de eskı sevgılısını ... yuzune vurmadım tartısır ayrılırız diye yanına gidince yuzyuze vurmak istedim. gittiigimde yakınlasmak istiyorduk... bunu ogrendim.kafam cok karısık bana yardımcı olun lutfen
Yok be anacım bizimki de öyle. 1 gün bile kalsa o gün çok gelir onlara. Ne yapsınlar kapalı kutu bir de hem bizlere hem ailelerine hasret. Geçicek ama bi şekilde inşallah 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 yıldır görüşmenize rağmen anladığım kadarıyla soru işaretleri var kafanda erkek arkadaşına karşı.Ve hala yakınlaşmayı düşünüyorduk diyorsun.Bence önce karşındaki adamdan emin olmalısın.Birşeyleri yaşamak için acele etmek yerine onu tanımaya çalışmalısın.Sen evine gitme mesela, o gelsin, dışarda görüşün, daha çok vakit geçirin, olaylar durumlar karşısındaki tepkisi zaten ilişkinize bakış açısını ortaya koyacaktır.Bilgisayarında yakaladıklarına gelince her erkek yapar muhabbetlerine inanıyorsan sorun etmezsin, yok ben karşımda ne istediğini bilen, bu tarz şeylerden uzak duran birimi istiyorum dersen de ( ki bence aradaki saygıyı korumak anlamında bu daha mantıklı) bu durumdan rahatsız olduğunu açık açık konuşursun.Tabi bunlar benim fikirlerim.Umarım sorununu çözersin en kısa zamanda.
5 gün varmış aramızda.Bu şafakları nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum.Aynı zamanda gitmişti sanki seninle askerlerimiz?? Bir de benim eşim hala şikayet ediyor geçmiyor, alışamadım diye :44:
Herkesinki mi böyle benimki mi nazlı anlamadım
5 Mayısta gitti benim eşim.Aynı değil mi sülüsleri? Valla geçen hafta 2 gün izin kullandı, tatil yaptık.İzmirde zaten ama hala mızmızlanıyor.Ne bekliyor askerlikten anlamadım ki.
Benim şafak artık -5 oldu,
hepinize bu günleri görmek nasip olsun :)
5 gecedir yanımda sevdiceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?