Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrılmazsak şafağımız 89 olaacak :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzuum oyle deme duzelirsiniz askerde olur boyle gelgitler

ne olduuuuuuuuuu :26::26::26:

Sanırım dediğim bir seye alindi ki tahmnimce benden sakladığı bir şeydi. Ve belki de bnu öğrendiğimi düşünüyor. Bu eskidn olsa ayrılık sebebiydi. Ben açıklama beklerken adam benden kaçıyor. Ne mesaj. Ne bir şey. Aradım o kadar Açmadı. Mesajlarima cevp yok htta faceden okadar yazdım gördüğü saniyesi saniyesi tik yok. Persembeden beri böyle. Ki teli en son kapatirken. Görüşürüz aşkım snra falan diye kapattı.
Neyin kafasında bilmiyorum. Hatta bugün carsiya çıkıp. Ailesinede gitti galiba.
Bilmiyorum kızlar

"bir gün gelecek, bir gün kalacak" demiştikk,

veeee o gün geldi sonundaaaaaa :124:

şafak - 1 -

Hımm.. Takıldıgı mevzu ne acaba? Ama ne olursa olsun, böyle aramamazlik, açmamazlik olmaz yani

Hımm.. Takıldıgı mevzu ne acaba? Ama ne olursa olsun, böyle aramamazlik, açmamazlik olmaz yani

Tabi ki de. Konuda bana söylemediği kismen sakladigi sey konusunda suçlu. Ama aramayan o acmayan o face sifresini degistren. Benim ona ulasamamam beni çok tipratir kendince Bişilerin peşinde

Eşimle ilk bayramımız da ayrıyız.Şafak 100 oldu bugün.Daha bir bayramımız var ayrı gelicek.Nasıl bitecek bu günler? Off

Ayrılmazsak şafak : 87

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve sonunda şafak sayma biter :)

Şafak doğan güneş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…