- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
SOONN 1 ALLLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜÜÜRR ASKERİMM GELİYOOR YARİM GELİYOOR PAŞAAM GELİYOORR
Amin canım rabbiim tezden kavuştursun hepinizi inşAllah.. Mutluluğum öyle büyükkii tam 365 günlük hasretim son buluyor..Rabbim bütün bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inşallaahGözünüz aydın Rabbim bi daha ayrılık göstermesin inşallah
Darısı başımıza
Amin canım rabbiim tezden kavuştursun hepinizi inşAllah.. Mutluluğum öyle büyükkii tam 365 günlük hasretim son buluyor..Rabbim bütün bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inşallaah
SOONN 1 ALLLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜÜÜRR ASKERİMM GELİYOOR YARİM GELİYOOR PAŞAAM GELİYOORR
Herkes 200lerden bahsediyo peki ya ben ne yapayım 322üstelik hakkari off
hakkarinin neresinde ?benimde hakkariama geçiyor saya saya bak 200leri de bitiriyoruz
geçiyo canım emin ol bi bakmışsın bitmiş oluyo önemli olan yıpranmadan bitirmekHerkes 200lerden bahsediyo peki ya ben ne yapayım 322üstelik hakkari off
Oda elimde degil heran aklim onda yemek yedimi . Iyimi . Bi sknti varmi demekten kendimi unuttum zaten oldugu yerde kötügeçiyo canım emin ol bi bakmışsın bitmiş oluyo önemolan yıpranmadan bitirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?