Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak 35 İZMİR

Yaşasın AŞKımızın doğduğu şehir !
Bitanemi kısa zaman sonra bana geri verir

ne güzel ya insanlar şafakları eritmişler 236 da kaldık aramız bozuk oluncada hiç atmıyo sanki

ne güzel ya insanlar şafakları eritmişler 236 da kaldık aramız bozuk oluncada hiç atmıyo sanki

Ah ah o taklmaları şafağı eriten herkes bilir canım skma canını zor gelinmiyo ama geliniyo bak yaşadım ve halen yaşıyrum bu şafak bitene kadar daralmalar bunalmalar takılmalar sürecek şafak bitcek ozmn rahat

erkekler neden askere gidince bu kadar değişiyolar anlayamıyorum buradan izliyorum bi çok kişide olmuş ilk başlarda sadece biz böyleyiz sanmıştım ama değilmiş rahatladım ama çok özledim çok da seviyorum bitsin artıkkkk çok teşekkür ederim desteğin için :)

Canım kolay bişey değil ailelerinden uzak senden uzak o orda hapis gibi sen dışardasın nerdesin napıyosun merak ediyo önünde koca 1 yıl biter mi geçer mi gece yarıları nöbetler özlemesi ayrı bi yandan ...

Hiç kolay değil biz eğer gerçekten seviyosak ki bekleyen kişiler olduğumza göre seviyoruz bu zor süreçte biraz alttan alarak yardımcı olucaz destek olucaz gecicek biticek inşallah sonunda

inşallah canım benimm çokk sağol inanki çok iyi geldi bu konuşma bana inşallah bizde bitirirz şu şafağı da 18 mayısa kavuşuruz bi an önce... :)

inşallah canım benimm çokk sağol inanki çok iyi geldi bu konuşma bana inşallah bizde bitirirz şu şafağı da 18 mayısa kavuşuruz bi an önce... :)
Amin canım inşallah sağ salim sevdiceklerimze kavuşup KOCAMAN sarılırız bi daha bırakmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…