- 21 Eylül 2014
- 86
- 9
- 13
- 34
öyle oluyo gergin oluyo sana patlıyo anlayamıyosun acaba sevmiyo mu diyosun hatta ama sen güçlü ol ki o bunu hissetsin karşısında hep neşeli davranOda elimde degil heran aklim onda yemek yedimi . Iyimi . Bi sknti varmi demekten kendimi unuttum zaten oldugu yerde kötü
asıl zor günler bundan sonra başlıyo deseneöyle oluyo gergin oluyo sana patlıyo anlayamıyosun acaba sevmiyo mu diyosun hatta ama sen güçlü ol ki o bunu hissetsin karşısında hep neşeli davran
ne yazık ki evet ama o da geçiyo acemi birliği en zor süreç benceasıl zor günler bundan sonra başlıyo desene
ne güzel ya insanlar şafakları eritmişler 236 da kaldık aramız bozuk oluncada hiç atmıyo sanki
erkekler neden askere gidince bu kadar değişiyolar anlayamıyorum buradan izliyorum bi çok kişide olmuş ilk başlarda sadece biz böyleyiz sanmıştım ama değilmiş rahatladım ama çok özledim çok da seviyorum bitsin artıkkkkçok teşekkür ederim desteğin için :)
Amin canım inşallah sağ salim sevdiceklerimze kavuşup KOCAMAN sarılırız bi daha bırakmayızinşallah canım benimm çokk sağol inanki çok iyi geldi bu konuşma bana inşallah bizde bitirirz şu şafağı da 18 mayısa kavuşuruz bi an önce... :)
aminnnnnnn inşalllahhhhhh :)Amin canım inşallah sağ salim sevdiceklerimze kavuşup KOCAMAN sarılırız bi daha bırakmayız
Bitiyo esmilam bitiyo resmeeeen : )))))oooooooooooooo yes
Vaay bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?