Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu ara gelerim böle canım evdede canım sıkılır oldu vakit geçsin bide bugün torunları giderken gördüm bakim buralara geldilermi die merak ettim

Selam ben tekrar geldiiiiiiim

Nasılsınız Kızlar?

tubişim geldiiiiiiiii açılın hemşom geldiiii canım benimmm

bu ara gelerim böle canım evdede canım sıkılır oldu vakit geçsin bide bugün torunları giderken gördüm bakim buralara geldilermi die merak ettim

vakit geçirmek için birebir burası bilmemki gelmişler mi torunların dedecim sana dede diyebilirmiyim

iyilik canım aynı iste iş güç safak fln geçinip gidioruz saol canım darısı hepinize inş.

inş. canımm

hey allahım.Niye kavga ediyonuz???gerçi görüp dokunamamak,yanında olamamak koyuyo insana sinirleniyo insna ondan olabilir

tubişim geldiiiiiiiii açılın hemşom geldiiii canım benimmm

vakit geçirmek için birebir burası bilmemki gelmişler mi torunların dedecim sana dede diyebilirmiyim

de tabi dedeniz olduk ama sen has torunum deilsin ama depüğümü sizatceniz hepberaber artık

şafaklarda attı bir gün daha bitti çokşükür kızlar

hey allahım.Niye kavga ediyonuz???gerçi görüp dokunamamak,yanında olamamak koyuyo insana sinirleniyo insna ondan olabilir

ay ne biliyim herşeyi yanlış anlıyo.bi kere dedim işte zayıflamışsın diye beni beğenmiyormusun artık diye 3 saat uzattıydı böyle sacma sapan seylerden işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…