Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz bütün izinleri kullandık..bakalım erken terhis varmı? ay tezkereler asılmadı gitti deli olcam..

ii geceler cnm

kocişim martın ortası dio ama bakalım kuzum hayırlısı erken tezkere almanız güç gibi fazla ümitlenme bende öleyapıorum

Son düzenleme:

Hoşbulduk tatlım. Nasılsın dünden beri?

İyiyim canım değişiklik yok
Sen nasılsın?

Kızlar ben cıktım
Hepinize iyi gecelerr
Öpüldünüz

iyi geceler canıımm

öyle canım kolay değil.bende nisanda gidicem belli oldu.1 ay kalcam orada.1 ay boyunca her hafta sonu görüşcez insallah kedimle sen ne zaman gidicen canım

tam tarih net değil canım.6 martta mahmememiz.CEza durumuna göre artık.Belki o hafta sonu.Belki daha sonraki..
Ne güzel yaa çarşılarda beraber gezersinizz..ohh 1 ayy maşallahh iyice hasret giderirsinizz

veee 460 değiiiiiiiiiil 360 değiiiiiiiiil 260 değiiiiiiill 160 hiiç değil hele hele 100 hiç mi hiç değil
sade ve sadece 81

plakalar sevdiceğim geldi

gidecek üzülüyorum ama olsun bitsin bitsin kurtulsun ordan

bende öyle diyorum kendimi ii hisssetmem için falan ama ne çare 15 ayın yolcusuyum ben

valla bnm hiç ümidim yok zaten..tezkere listesimi martın ortasına asılıo cnm?benimki bu hafta belki demişti ma asmadılar..

maşallahhhh

evt canım öle dedi askım mart ortası asılır diolarmış inş. daha erken asılırda öğreniriz

öyle canım kolay değil.bende nisanda gidicem belli oldu.1 ay kalcam orada.1 ay boyunca her hafta sonu görüşcez insallah kedimle sen ne zaman gidicen canım

İyiyim kuzucan. Yok görüşemedik ya Bugün sadece alo mavişim dedi kapandı :2: galiba sarjı bitti yarın çarşıya çıkarsa görüşürüz artık hemşom ya.. Ne 1 aymıı görüşceksiniz oh maşallah maşallah kuzuma

kızlarrrrr 11 ay 3 hafta 6 gün oldummmm oleyyyyyyyyy

İyiyim canım değişiklik yok
Sen nasılsın?

Aynı canım şafak attırmaya devam

tam tarih net değil canım.6 martta mahmememiz.CEza durumuna göre artık.Belki o hafta sonu.Belki daha sonraki..
Ne güzel yaa çarşılarda beraber gezersinizz..ohh 1 ayy maşallahh iyice hasret giderirsinizz

hayırlısı olsun canım.evet canım 1 ayı cabucak geçircez inşallah.

devam devammmm sabredin yarenlerrr asklara 1 gün daha yaklastık

evetttt 1 gün daha yaklaştık offf 364 gün

sağol tatlım

çok yoğun demekki canım.alt devreler gelince yoğunluk oluyormuş.inşallah yarın çıkarda görüşürsünüz tatlım.evet 1 ay görüşcez çok heyecanlıyım nisan ayı çabucak geçer görüşünce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…