benim izin düşmüş hali ama belki erken terhis alırsak dahada düşeriz du bakalım tezkereler asılsın akla kara belli olur
Kızlar ben cıktım
Hepinize iyi gecelerr
Öpüldünüz
biz bütün izinleri kullandık..bakalım erken terhis varmı? ay tezkereler asılmadı gitti deli olcam..
ii geceler cnm
Kimse kimseyee kızamazz canımm
Onlarda bu duygularıı yasıcakkk sonuçtaaa
Hadi bb canım
İyiyim canım değişiklik yok
Hoşbulduk tatlım. Nasılsın dünden beri?
Kızlar ben cıktım
Hepinize iyi gecelerr
Öpüldünüz
öyle canım kolay değil.bende nisanda gidicem belli oldu.1 ay kalcam orada.1 ay boyunca her hafta sonu görüşcez insallah kedimlesen ne zaman gidicen canım
kızlarrrrr 11 ay 3 hafta 6 gün oldummmm oleyyyyyyyyy
ayyy düşünemiyorum halimii..
Ama ben en çok askerlikten sonrasını düşünüyorumm..
4 yıldan sonra araya giren 15 ay..
ve yine evliliğe aynı evden devam.aşkım değişmez umarım.
hadi bundan sonra kısa dönemsiniz
Eki Görüntüle 354185
veee 460 değiiiiiiiiiil360 değiiiiiiiiil 260 değiiiiiiill 160 hiiç değil hele hele 100 hiç mi hiç değil
sade ve sadece 81
plakalar sevdiceğim geldi
gidecek üzülüyorum ama olsun bitsin bitsin kurtulsun ordan
kocişim martın ortası dio ama bakalım kuzum hayırlısı erken tezkere almanız güç gibi fazla ümitlenme bende öleyapıorum
valla bnm hiç ümidim yok zaten..tezkere listesimi martın ortasına asılıo cnm?benimki bu hafta belki demişti ma asmadılar..
maşallahhhh
bende öyle diyorum kendimi ii hisssetmem için falan ama ne çare 15 ayın yolcusuyum ben
maşallahhhh
öyle canım kolay değil.bende nisanda gidicem belli oldu.1 ay kalcam orada.1 ay boyunca her hafta sonu görüşcez insallah kedimlesen ne zaman gidicen canım
İyiyim canım değişiklik yok
Sen nasılsın?
Eki Görüntüle 354185
veee 460 değiiiiiiiiiil360 değiiiiiiiiil 260 değiiiiiiill 160 hiiç değil hele hele 100 hiç mi hiç değil
sade ve sadece 81
ağlancak halimize gülüyoruz resmen yaaYıldan düşmenin hazzzı paha biçilemezz
ömürden ömür gidiyo resmen yaaa
tam tarih net değil canım.6 martta mahmememiz.CEza durumuna göre artık.Belki o hafta sonu.Belki daha sonraki..
Ne güzel yaa çarşılarda beraber gezersinizz..ohh 1 ayy maşallahh iyice hasret giderirsinizz
devam devammmm sabredin yarenlerrr asklara 1 gün daha yaklastık
maşallahhhh
Eki Görüntüle 354185
sade ve sadece 81
İyiyim kuzucan. Yok görüşemedik yaBugün sadece alo mavişim dedi kapandı :2: galiba sarjı bitti yarın çarşıya çıkarsa görüşürüz artık hemşom ya.. Ne 1 aymıı görüşceksiniz oh maşallah maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?