- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- 103
Allah kavuştursun arkadaşımAtarsa 103
azıcık kalmışŞafak 46
azıcık kalmış
yaa aslında birkaç gün saymayınca geçiyor sanki. 49 oldu ama 54'ten beri düşünmemek için zorladığım için mesela mesajı yazarken saydım kaç kaldı diye. dene istersenŞafak azaldıkça geçmiyor gibi geliyor ama
Yakınmış şafaklarımızyaa aslında birkaç gün saymayınca geçiyor sanki. 49 oldu ama 54'ten beri düşünmemek için zorladığım için mesela mesajı yazarken saydım kaç kaldı diye. dene istersen
evet ama 46'yı görünce de 3 gün 3 gündür dedim yaa.Yakınmış şafaklarımız
Yok ben saymasam kırılır benimki
evet ama 46'yı görünce de 3 gün 3 gündür dedim yaa.
mevzu açıldığı zaman askerliğini yapmış olan bazı bilmiş adamlar 'yaa yine olsun yine giderim' falan deyince, diyorum ki dilekçe yaz da sen git benimki gelsin. öff herkese ne kolay geliyo asker beklemek.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. bırak o saysın zaten arkadaşları sayıyor, hatta şafak sayar mı ne program varmış
senin de mi varHıı benim askere gitmeyen arkadaşlarım da atıp tutuyor kolayca bol keseden.
Benim var şafak sayarım ordan bakıyorum
Saymadan duramam zaten heyecan basıyor
Seninde Allah yardımcın olsun arkadaşım çoğu gitti azıcık kaldı
senin de mi var
kısa dönemdi benim adam. seninkisi?
canım benim, dua edicem sana hep kolay geçsin diye son günler.Var tabi
Uzun dönem bizimki hemde Şırnak'ta.
canım benim, dua edicem sana hep kolay geçsin diye son günler.
inşaaalllaaaahh. daha 2 hafta önce geldim yanından ama.. yıllaaar yıllar önceydi sanki.Çok sağol canım benim, inşallah hemencik geçer de kavuşuruz sevdiceklerimize
inşaaalllaaaahh. daha 2 hafta önce geldim yanından ama.. yıllaaar yıllar önceydi sanki.
bekarken beklemesi daha kolay tabii.Biz 4 aydır ayrıyız bu son ayrılık inşallah
3 yıldır sevgiliyiz ,bunun 1 buçuk yılı nişanlılıkla geçti. ailevi sorunlar çıkmaya başlayınca artık dedik bizim şu evlilik işini öne alalım.temmuzda izne geldiğinde de gittik işlemleri başlattık . vee tanışma yıldönümümüzde de evlendiikilk defa böyle bir olay duyuyorumnasıl verdiler seni askere :))
oo 250 den de düşmüşsünüz canım maşAllahh247.. ne cok var yahu dahaönce bu kış geçecek
118 gün oldu ama buna da inanamıyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?