Allah mesut etsin inşallaah :))3 yıldır sevgiliyiz ,bunun 1 buçuk yılı nişanlılıkla geçti. ailevi sorunlar çıkmaya başlayınca artık dedik bizim şu evlilik işini öne alalım.temmuzda izne geldiğinde de gittik işlemleri başlattık . vee tanışma yıldönümümüzde de evlendiik
veeeeeeeeMUTLU SON
aminnn çok teşekkür ederiiizAllah mesut etsin inşallaah :))
ev açtınız mı gelince mi açılacak?
yaa açıkçası bence de 1 ayı bulabilir. mobilyalar geldi, gitti, ev bulamadın falan derken..aminnn çok teşekkür ederiiizmayısta terhis olucak Allah ın izniyle.bende mart - nisan da evimizi tutucam.çeyizlerimi götürücem ama mobilyalarımızı eşimin geldiği ilk hafta halledicez.
eşim geldikten 1 gün sonrada evimize gidicez artık ama tabi bu bizim planımız.
kayınvalidem e kalsa bizim kavuşmamız en erken 1 ay ı bulur. biz sadece aile arasında nikah istedik eşimle ,öylede oldu ama şimdi tutturdu düğün yapıcaz diye.
Mayıs ta bi çatışma yaşanıcak gibi yani
canım bende önceden çok istiyordum çok özenicem her ayrıntısına diyordum ama malesef şu ailevi sebepler beni soğuttu herşeydenyaa açıkçası bence de 1 ayı bulabilir. mobilyalar geldi, gitti, ev bulamadın falan derken..
bi' düğün iyi olur yaa. :)) biz de kaçarak evlendik. 4 ay sonra düğün yaptık. iyi ki de yapmışız
amin canımAllah kavuştursun arkadaşım
kocaman bi MAŞALLAH sizebugüüüün 122. günümüz şafağımız da 243
ve ayriyeten bugün benim doğum günüm aynı zamanda 5.5yılımız. o yüzden her ayın 5ini çok severim ay dönümü:) haziranda 6.yılımız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?