Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah mesut etsin inşallaah :))
ev açtınız mı gelince mi açılacak?

Allah mesut etsin inşallaah :))
ev açtınız mı gelince mi açılacak?
aminnn çok teşekkür ederiiiz mayısta terhis olucak Allah ın izniyle.bende mart - nisan da evimizi tutucam.çeyizlerimi götürücem ama mobilyalarımızı eşimin geldiği ilk hafta halledicez.
eşim geldikten 1 gün sonrada evimize gidicez artık ama tabi bu bizim planımız.
kayınvalidem e kalsa bizim kavuşmamız en erken 1 ay ı bulur. biz sadece aile arasında nikah istedik eşimle ,öylede oldu ama şimdi tutturdu düğün yapıcaz diye.
Mayıs ta bi çatışma yaşanıcak gibi yani

Ne Koyun, Ne At ŞAFAK 60 TOKAT
son iki ayy :) :)

yaa açıkçası bence de 1 ayı bulabilir. mobilyalar geldi, gitti, ev bulamadın falan derken..
bi' düğün iyi olur yaa. :)) biz de kaçarak evlendik. 4 ay sonra düğün yaptık. iyi ki de yapmışız

yaa açıkçası bence de 1 ayı bulabilir. mobilyalar geldi, gitti, ev bulamadın falan derken..
bi' düğün iyi olur yaa. :)) biz de kaçarak evlendik. 4 ay sonra düğün yaptık. iyi ki de yapmışız
canım bende önceden çok istiyordum çok özenicem her ayrıntısına diyordum ama malesef şu ailevi sebepler beni soğuttu herşeyden o yüzden istemiyorum artık.bi tek gelinlik giymezsem içimde kalır.onu da biz eşimle anlaştık 1 yıl sonra gelinlik damatlık alıp fotoğraf çekimi yapıcaz sadece.

eşim geldiğinde ev tutulmuş ve çeyizler içinde olucak sadece yerleştirmesi kalıcak.yatak odamız gelinceye kadar da şişme yatak alıp onda yatıcaz 3 yılımız ( eşim geldiğinde 3 buçuk olucak :) ) hep birbirmizden ayrı geçti ,mobilya falan hiç umrumda değil yeter ki kavuşalım artık .

Yarim gitti askere
Heyecanla bekleriz teskere,
Şafağımız bugün Sinop'ta gezmekte
Şafak 57 Sinop

bugüüüün 122. günümüz şafağımız da 243

ve ayriyeten bugün benim doğum günüm aynı zamanda 5.5yılımız. o yüzden her ayın 5ini çok severim ay dönümü:) haziranda 6.yılımız inşallah :)

Veeee şafak doğan güneşşş allahım inanamıyorum resmen bitti yaa , 1 senedir hayalini kurdugumuz o gune geldik meger ne kadar gucluymusum ben meger ne kadar sabırlıymısım cok sukur gucu de sabrıda veren Rabbime yarın bu saatlerde yarime, sevdigime kavusmus olucam allahın izniyle, darısı önce kardesimin sonra tum askerlerimizin basına kızlar , Allah hepinizi kavustursun
Birde bugun bizim 6. Yılımız nasıl guzel bi tevafuk oldu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…