"özlem" kelimesinden canım :)ama ben hangisinden nefret ettiğini anlamadım
hııı özür dilerim canım saflığım tuttu benim"özlem" kelimesinden canım :)
zaten izin vermişler niye böyle zorlaştırıyorlar anlamıyorumhastaydı canım alaya inecekti normalde izin almış kamutanından, ama inerken haber vermeyi unutmuş ondan
nasıl üzüldüm anlatamam canım o kadar hasta ki bide üstüne başka cezalar vermiş. kar temizletmek gibizaten izin vermişler niye böyle zorlaştırıyorlar anlamıyorum
İnşallah canım. Rabbim hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.hııı özür dilerim canım saflığım tuttu benimrabbim ayrı geçirdiğiniz son günlerinizide çok çabuk geçirsin inşAllah
zaten izin vermişler niye böyle zorlaştırıyorlar anlamıyorum
ay yok canım hareketli gif oAy ne zamandır sorcam soramıyorum avatardaki kişiler eşin ve sen misin
hiç mi vicdanı yok diyecem ama bizim de başımızda var öyle bi komutannasıl üzüldüm anlatamam canım o kadar hasta ki bide üstüne başka cezalar vermiş. kar temizletmek gibiiçim gidiyor elimden bişey gelmiyor. nasıl bu kadar merhametsiz olabiliyolar anlamıyorum
ay yok canım hareketli gif oama çok beğendim avatar yaptım bende
Moreller bozuk .. Atarsa 83
İnşallah kuzum şu askerlik başlı başına bi sorun zaten o da bende çok bunaldık artık 6 aydır görmüyoruz birbirimizi bide böyle sorunlar çıkınca gercekten çok zor oluyorhiç mi vicdanı yok diyecem ama bizim de başımızda var öyle bi komutan.o yüzden nasıl biri olduğunu az çok tahmin ediyorum.Allahtan 1 buçuk ayınız kalmış ,kurtuluyorsunuz.bidaha uğraşmaz inşAllah
Evet canimda biraz sorunlar yaşadık ondan dolayı yani .. Aynen yaklaştı yaNeden bozuk moreller ne güzel plakalar yakın?
amiin canımm inşAllah son günleriniz de su gibi geçsin gitsinİnşallah kuzum şu askerlik başlı başına bi sorun zaten o da bende çok bunaldık artık 6 aydır görmüyoruz birbirimizi bide böyle sorunlar çıkınca gercekten çok zor oluyorZaman geçsede hepimiz biran önce kavuşsak keşke canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?