Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten izin vermişler niye böyle zorlaştırıyorlar anlamıyorum
nasıl üzüldüm anlatamam canım o kadar hasta ki bide üstüne başka cezalar vermiş. kar temizletmek gibi içim gidiyor elimden bişey gelmiyor. nasıl bu kadar merhametsiz olabiliyolar anlamıyorum

hııı özür dilerim canım saflığım tuttu benim rabbim ayrı geçirdiğiniz son günlerinizide çok çabuk geçirsin inşAllah
İnşallah canım. Rabbim hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.

nasıl üzüldüm anlatamam canım o kadar hasta ki bide üstüne başka cezalar vermiş. kar temizletmek gibi içim gidiyor elimden bişey gelmiyor. nasıl bu kadar merhametsiz olabiliyolar anlamıyorum
hiç mi vicdanı yok diyecem ama bizim de başımızda var öyle bi komutan.o yüzden nasıl biri olduğunu az çok tahmin ediyorum.Allahtan 1 buçuk ayınız kalmış ,kurtuluyorsunuz.bidaha uğraşmaz inşAllah

hiç mi vicdanı yok diyecem ama bizim de başımızda var öyle bi komutan.o yüzden nasıl biri olduğunu az çok tahmin ediyorum.Allahtan 1 buçuk ayınız kalmış ,kurtuluyorsunuz.bidaha uğraşmaz inşAllah
İnşallah kuzum şu askerlik başlı başına bi sorun zaten o da bende çok bunaldık artık 6 aydır görmüyoruz birbirimizi bide böyle sorunlar çıkınca gercekten çok zor oluyor Zaman geçsede hepimiz biran önce kavuşsak keşke canım

amiin canımm inşAllah son günleriniz de su gibi geçsin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…