Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba hanımlar benimde eşim askerde şafak 113 bugün inşaallah mayıs ayında evlendik ama kasımda askere yolladım baya zorlandım nasıl alıştınız?

Merhaba hanımlar benimde eşim askerde şafak 113 bugün inşaallah mayıs ayında evlendik ama kasımda askere yolladım baya zorlandım nasıl alıştınız?
Allah kavuştursun canım bende mayısta gönderdim eşimi o zaman nişanlıydıkkasım da izne geldi veee evlendikama sadece evlendik yani ben hala annemin evindeyim eşya falan almadık. inan artık daha da çok zor geçiyor sanki daha 7-8 ay varmış gibi geliyor ve çok özledim onu

ayy inşAllah kuzuum ama ben dayanamıyorum ki bi an önce kavuşalım artııık
Ben helee ayyy dahaa 220 gunumuz varr hayirlisiyla bitirip gelsinlerde kuzum artik ya kavusalim. Allahim tum askerlerimizi korusun zorlarini kolaylastirsin ins. Ocak sonu izne gelecek 7 guncuk bekle bekle zaman gecmiyo

Ben helee ayyy dahaa 220 gunumuz varr hayirlisiyla bitirip gelsinlerde kuzum artik ya kavusalim. Allahim tum askerlerimizi korusun zorlarini kolaylastirsin ins. Ocak sonu izne gelecek 7 guncuk bekle bekle zaman gecmiyo
şafak saymayı bırak canım o zaman sen ,mehtap saymaya başla .öyle daha hızlı geçer belki. sanki bu ara zaman durdu da günler hiç geçmiyor gibi geliyor kuzum sanada öyle oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…