Şafak Doğan güneeeeş :)
En güzel bekleyişimin en güzel heycanı. :)) çok zordu ama bu sürecide Allah ın izniyle atlattık. Güneş bizim için doğacak yarın ve ben bu şehirde yeniden nefes alıcam.Allah bekleyen herkesi sağsalim kavuştursun insallah
uzun dönemdi canım. inşallah kuzum zaman su gibi geçsin. Doğan güneş demek nasip olsunCanım yaa, gözün aydın, nasıl güzel hisstir kim bilir..
Hepimize Şafak Doğan Güneş yazmak nasip olsun inşaAllah
Uzun dönem miydi canım ?
Ben bu gün gittiğinden beri ilk kez sesini duydum, ilk gittiği gün gibi dağılmış vaziyetteyim..
uzun dönemdi canım. inşallah kuzum zaman su gibi geçsin. Doğan güneş demek nasip olsun
Tüylerim diken diken oldu canım yaaa amin canım inşallahŞafak Doğan güneeeeş :)
En güzel bekleyişimin en güzel heycanı. :)) çok zordu ama bu sürecide Allah ın izniyle atlattık. Güneş bizim için doğacak yarın ve ben bu şehirde yeniden nefes alıcam.Allah bekleyen herkesi sağsalim kavuştursun insallah
Canım yaa, gözün aydın, nasıl güzel hisstir kim bilir..
Hepimize Şafak Doğan Güneş yazmak nasip olsun inşaAllah
Uzun dönem miydi canım ?
Ben bu gün gittiğinden beri ilk kez sesini duydum, ilk gittiği gün gibi dağılmış vaziyetteyim..
Akşam olunca sende yazarsın şafak doğan güneş....Darısı bizlereŞafak 1 Adana[/QUOTE
Şafak Doğan güneeeeş :)
Amin canım benimNe güzel gözün aydın canım ne mutlu sana bu süreci atlatmayı nasip etti Rabbim. Darısı hepimizin başına
Akşam olunca sende yazarsın şafak doğan güneş....Darısı bizlere
Tüylerim diken diken oldu canım yaaa amin canım inşallah
Canım telefon serbest ama yaa nerde asker eşin
Şafak 276çok özledimmm
Sen gitme bir yere beraber sayarız biz
canım beniiimmm bidaha hiç ayrılmayın inşAllah bian önce kavuşun evlenin bebişleriniz olsunŞafak Doğan güneeeeş :)
amiiiin inşAllaaahhhh bian önce mayıs gelsin❤ ❤ ❤ Şafak - 334 ❤ ❤ ❤
Çabuk bitsin Şubattt
nerelerdesinnnnnn:) inşallah cnm
Allah kolaylık versin canımBen Azerbaycanda yaşıyorum canım :))
Bizde biraz sıkıntılı telefon işi, hele askere yeni gittiysen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?