Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak 282 ♥ sensiz geçen bir doğum günüydü sevdiğimmm sıradan bir gündü sensiz anlamı yok hic birşeyin seni çok özledimm

Doğum günün kutlu olsun :)
Daha çok günümüz var bizim ama sabretmekten başka çare yok.. Ne güzel sen 200lere gelmişsin bile, Rabbim sabrını daha da artırsın..

Hafta olarak hesap yaparsak zaman az kalmış gibi görünüyo
Şafak 83 haftaya vurursam 83/7=11,85 hafta
Ben de bazen öyle düşünüyorum :)) 52 hafta sadece diyorum şimdi de 4. haftadayız 48.5 gibi birşey kalmış
Teselliye bakkk

❤ ❤ ❤ Şafak - 340 ❤ ❤ ❤

Bitsin artık şu 300-lerrr

❤ ❤ ❤ Şafak - 340 ❤ ❤ ❤

Bitsin artık şu 300-lerrr

Teşekkür ederim canım. Allah sabrini veriyor bir şekilde ama özel günlerde çok zorluyor. Çok şükür geldik ikiyuzlere yemin torenini atlattiktan sonra bir şekilde geçiyor günler bazen cok zorluyor bazen anlamiyorsun yogunsan o gün geçiyor ama izi kaliyor illaki. Rabbim sana da sabır versin canım. Nerde askerin şimdi

Amin canım.. Aynen benim de günlerim dediğin gibi geçiyor, daha yeni gitti sayılır ama aylar geçmiş gibi geliyor bana.. Özel günler de ayrı bir zor geçiyor..

Ben azeriyim canım, nerde olduğunu söylemem anlamsız olur :)
Daha yemin töreni bile olmadı.. hiç konuşmadık da, böyle beklemek daha zor ya hiç değilse sesini duysamm..

12 aylık mıı gitti askerin?

Allah kavuştursun tektar canım. Evet 12 aylik gitti askerim. Görememek zaten zor sesini duyunca az da olsa rahatliyorsun benim askerim uc aylik oldu ama hala aksamlari on dk ancak duyuyorum sesini bu da yetiyoe bir zaman aonra buna da şükür diyorsun Allah da bir şekilde sabrini veriyor.

Amin canım, cümlemizi :)
ben de sabırsızlıkla bekliyorum konuşmayıı, inşaAllah haftasonu konuşabilicez daha belli değil tam..
Haklısın, Biraz daha artırsın sabrımızı inşaAllah :)

Allah kavuştursun :)
Amin canım
Amin canım benim Rabbim tez zamanda kavustrsn sizi :*
Amin canım
tez zamanda bitirirsin canım inşallah o haftaları. çok bişey kalmamış seninde
Amin canım inşallah
amin canım bekleyince günler ay oluyor aylar yıl sanki
Tüylerim ürperdi Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun ay ben neden önce keşfetmemişim burayı

Amin canım, cümlemizi :)
ben de sabırsızlıkla bekliyorum konuşmayıı, inşaAllah haftasonu konuşabilicez daha belli değil tam..
Haklısın, Biraz daha artırsın sabrımızı inşaAllah :)

o konuşabilme ihtimali bile nasıl mutlu ediyor insanı. İnşallah konuşursunuz canım da alırsın haberlerini sevdiceğinin

Şafak 81 Düzce
canım eşim ben yine çok özledim seni
yalnızlık çok zormuş sensiz yarımım sensiz eksiğim
hiçbirşeyin tadını alamıyorum
Allahtan kızım var yoksa kafayı yerdim o tesellim oluyor ama seni hiç düşünemiyorum
Üzülüyorsun diye sana seni özledim bile diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…