Darısı bize
tez zamanda bitirirsin canım inşallah o haftaları. çok bişey kalmamış senindeHafta olarak hesap yaparsak zaman az kalmış gibi görünüyo
Şafak 83 haftaya vurursam 83/7=11,85 hafta
Şafak 282 ♥ sensiz geçen bir doğum günüydü sevdiğimmm sıradan bir gündü sensiz anlamı yok hic birşeyin seni çok özledimm
Ben de bazen öyle düşünüyorum :)) 52 hafta sadece diyorumHafta olarak hesap yaparsak zaman az kalmış gibi görünüyo
Şafak 83 haftaya vurursam 83/7=11,85 hafta
❤ ❤ ❤ Şafak - 340 ❤ ❤ ❤
Bitsin artık şu 300-lerrr
Teşekkür ederim canım. Allah sabrini veriyor bir şekilde ama özel günlerde çok zorluyor. Çok şükür geldik ikiyuzlere yemin torenini atlattiktan sonra bir şekilde geçiyor günler bazen cok zorluyor bazen anlamiyorsun yogunsan o gün geçiyor ama izi kaliyor illaki. Rabbim sana da sabır versin canım. Nerde askerin şimdi
Amin canım.. Aynen benim de günlerim dediğin gibi geçiyor, daha yeni gitti sayılır ama aylar geçmiş gibi geliyor bana.. Özel günler de ayrı bir zor geçiyor..
Ben azeriyim canım, nerde olduğunu söylemem anlamsız olur :)
Daha yemin töreni bile olmadı.. hiç konuşmadık da, böyle beklemek daha zor ya hiç değilse sesini duysamm..
12 aylık mıı gitti askerin?
Allah kavuştursun tektar canım. Evet 12 aylik gitti askerim. Görememek zaten zor sesini duyunca az da olsa rahatliyorsun benim askerim uc aylik oldu ama hala aksamlari on dk ancak duyuyorum sesini bu da yetiyoe bir zaman aonra buna da şükür diyorsun Allah da bir şekilde sabrini veriyor.
Amin canımAllah kavuştursun :)
Amin canımAmin canım benim Rabbim tez zamanda kavustrsn sizi :*
Amin canım inşallahtez zamanda bitirirsin canım inşallah o haftaları. çok bişey kalmamış seninde
amin canım bekleyince günler ay oluyor aylar yıl sankiDoğum günün kutlu olsun :)
Daha çok günümüz var bizim ama sabretmekten başka çare yok.. Ne güzel sen 200lere gelmişsin bile, Rabbim sabrını daha da artırsın..
Ben de bazen öyle düşünüyorum :)) 52 hafta sadece diyorumşimdi de 4. haftadayız 48.5 gibi birşey kalmış
Teselliye bakkk
Tüylerim ürperdi Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun ay ben neden önce keşfetmemişim burayıTeşekkür ederim canım. Allah sabrini veriyor bir şekilde ama özel günlerde çok zorluyor. Çok şükür geldik ikiyuzlere yemin torenini atlattiktan sonra bir şekilde geçiyor günler bazen cok zorluyor bazen anlamiyorsun yogunsan o gün geçiyor ama izi kaliyor illaki. Rabbim sana da sabır versin canım. Nerde askerin şimdi
Amin canım, cümlemizi :)
ben de sabırsızlıkla bekliyorum konuşmayıı, inşaAllah haftasonu konuşabilicez daha belli değil tam..
Haklısın, Biraz daha artırsın sabrımızı inşaAllah :)
o konuşabilme ihtimali bile nasıl mutlu ediyor insanı. İnşallah konuşursunuz canım da alırsın haberlerini sevdiceğinin
benimdedaha ilk defa gördüm ne güzel sayfaymış benimde eşim askerde
şafak 84
kısa dönemmi eşiniz97
Son 14 haftamız kaldı Kocacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?