Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balon uçsa sorun değil de bizi uçurmasınn
Ayy aynen oyle vallaha ama bise olmazz onlar benim canim balonlarim olurr
Yalniz guldugume bakmayin moralim fenalardaa
Sevdicegin orda patlama oldu gun gun boyu hop kalp atisiyla mesajini bekledim co sukur onlarda hersey yolundaymis ama karsidaki dagda operasyonda olmus patlama gorduk patlamayi diyo bi tane sehit verdik moralimiz bozukk dedi cok sukur kogusa girebildim dedii oy bende bittim ama bugun 1 yas daha yaslandim

Offff canım benim yaa askerlik değil böyle haberler bitiriyor insanı
Çok şükür iyiymiş..
Allah rahmet eylesin kim bilir kaç kişinin yüreği yandı duyunca

Çok şükür canım benim moralini bozma. Sen hep dersin iyi düşünelim iyi olsun diye...
Allaha emanet hepsi

Offff canım benim yaa askerlik değil böyle haberler bitiriyor insanı
Çok şükür iyiymiş..
Allah rahmet eylesin kim bilir kaç kişinin yüreği yandı duyunca
Aynen canim ben duydum bittim zaten kendimide sakinlestirmem lazim cunku kendimi biliyorum cok fena oluyorum ve bu olaylardan dolayi panik atak baslangici oldu artikk
Rabbim mekanlarini cennet eylesin
Çok konusamadikta yorgum uyucam dedii bana uyku yok yine bu gece

Çok şükür canım benim moralini bozma. Sen hep dersin iyi düşünelim iyi olsun diye...
Allaha emanet hepsi
Evet canim oyle yapiyorum zaten yoksa ben biterim sevdigimin mesajini aldim iyiyim dedi oh cektim zateen
Amaa kolay degil istee beni cok iyi anliyosunuzdurr hep uyuken yuregim agzimdaa uyuyorum

Dua et rahatla canım..
Elimizden başka birşey gelmiyor zaten

Allah o şehidimizin ailesine sabır versin sana da sabır versin canım çok zor öylece beklemek, sabretmek.
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize

Allah o şehidimizin ailesine sabır versin sana da sabır versin canım çok zor öylece beklemek, sabretmek.
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize
Amiin canım benimm amiinn
Zor evet ama başarıcaz zoru Rabbimin iziniylee
Allahım hepimizin sevdiğini bizleree bağışlasın inşallaah. Tez zamanda kavuşalım
Rabbim kötülere fırsat vermesin.

Evet canim oyle yapiyorum zaten yoksa ben biterim sevdigimin mesajini aldim iyiyim dedi oh cektim zateen
Amaa kolay degil istee beni cok iyi anliyosunuzdurr hep uyuken yuregim agzimdaa uyuyorum

Ah ah bilmez miyiz en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcımız olsun hepimizin hem askerlerimizin hem de bizim

Evet canim keske gelsee keskee gidebilsem been oraya iceri almasalarda gidebilsemm amaa mumkun degil gidebilsem o bitirene kadar beklerim vallaha amaa iste

Kötü şeyler düşünme, şükür olsun her halimize, şu an iyi ya bu herşeye değer..
Moralini yüksek tutmaya çalış canım..
Ya bize kalsa gidip yakınlarında bir ev tutup orda yaşardık dimii

Kötü şeyler düşünme, şükür olsun her halimize, şu an iyi ya bu herşeye değer..
Moralini yüksek tutmaya çalış canım..
Ya bize kalsa gidip yakınlarında bir ev tutup orda yaşardık dimii
Öylee evett
İyiyim iyiyi şuan toparladımmm düşüyoruzz sonrada kalkmasını biliyoruzz
O yüzdeenn uçaan balon istiyorum sevdiğime yazdım uçan balon istiyorum diyee sabah gördüğünde dicek yine çıldırmışş
Ayyy keşkeeee öyle bişe olsaaa

Valla benimki de alıştı olur olmaz zamanlarda garip, saçma sapan şeyler istememe

Bilmiyorum anlattım mıı..
Geçenlerde diyor ki akıllı insan askerde deli olur..
Ben de dedim, vah vah biz bir de seni deli olarak gönderdik şimdi zır deli olarak mı döneceksinn

Yani ona diyorum ama galiba bekleyenler daha çok deliriyor

Hhhaha yaaaa
Zaten diyorum su askerlikten sonra ikimiz bi tedavi falan gorelim gidisat iyi degil diyorumm bana diyo ozellikle sen gor diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…