geçiyor Allah'ın izniyle canımÇoook sevindim, 7 perşembe nedir kiii o kadar beklemişsinn
Bendee istiyorumm bi suruuuu olsunn amaaa ucarsa sonraaa aglariimmm
Ayy aynen oyle vallaha ama bise olmazz onlar benim canim balonlarim olurrBalon uçsa sorun değil de bizi uçurmasınn
geçiyor Allah'ın izniyle canımhem senin bu renkli listeler de güldürüyor yüzümüzü
Ayy aynen oyle vallaha ama bise olmazz onlar benim canim balonlarim olurr
Yalniz guldugume bakmayin moralim fenalardaa
Sevdicegin orda patlama oldu gungun boyu hop kalp atisiyla mesajini bekledim co sukur onlarda hersey yolundaymis ama karsidaki dagda operasyonda olmus patlama gorduk patlamayi diyo bi tane sehit verdik moralimiz bozukk dedi cok sukur kogusa girebildim dedii oy bende bittim ama bugun 1 yas daha yaslandim
Ayy aynen oyle vallaha ama bise olmazz onlar benim canim balonlarim olurr
Sevdicegin orda patlama oldu gungun boyu hop kalp atisiyla mesajini bekledim co sukur onlarda hersey yolundaymis ama karsidaki dagda operasyonda olmus patlama gorduk patlamayi diyo bi tane sehit verdik moralimiz bozukk dedi cok sukur kogusa girebildim dedii oy bende bittim ama bugun 1 yas daha yaslandim
Aynen canim ben duydum bittim zatenOffff canım benim yaa askerlik değil böyle haberler bitiriyor insanı
Çok şükür iyiymiş..
Allah rahmet eylesin kim bilir kaç kişinin yüreği yandı duyunca
Evet canim oyle yapiyorum zaten yoksa ben biterimÇok şükür canım benim moralini bozma. Sen hep dersin iyi düşünelim iyi olsun diye...
Allaha emanet hepsi
Aynen canim ben duydum bittim zatenkendimide sakinlestirmem lazim cunku kendimi biliyorum cok fena oluyorum ve bu olaylardan dolayi panik atak baslangici oldu artikk
Rabbim mekanlarini cennet eylesin
Çok konusamadikta yorgum uyucam dedii bana uyku yok yine bu gece
Evet canim keske gelsee keskee gidebilsem been oraya iceri almasalarda gidebilsemm amaa mumkun degilDua et rahatla canım..
Elimizden başka birşey gelmiyor zaten
Allah o şehidimizin ailesine sabır versinAyy aynen oyle vallaha ama bise olmazz onlar benim canim balonlarim olurr
Amiin canım benimm amiinnAllah o şehidimizin ailesine sabır versinsana da sabır versin canım çok zor öylece beklemek, sabretmek.
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize
Evet canim oyle yapiyorum zaten yoksa ben biterimsevdigimin mesajini aldim iyiyim dedi oh cektim zateen
Amaa kolay degil istee beni cok iyi anliyosunuzdurr hep uyuken yuregim agzimdaa uyuyorum
Ah ah bilmez miyiz en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcımız olsun hepimizin hem askerlerimizin hem de bizim
Evet canim keske gelsee keskee gidebilsem been oraya iceri almasalarda gidebilsemm amaa mumkun degilgidebilsem o bitirene kadar beklerim vallaha amaa iste
Öylee evettKötü şeyler düşünme, şükür olsun her halimize, şu an iyi ya bu herşeye değer..
Moralini yüksek tutmaya çalış canım..
Ya bize kalsa gidip yakınlarında bir ev tutup orda yaşardık dimii
Amiin canım benimm amiinn
Neyse moral bozmicazz bugünümüze binlerce kezz şükürrr
Rabbim hepimize gönül rahatlığı versin insallah
Öylee evett
İyiyim iyiyi şuan toparladımmm düşüyoruzz sonrada kalkmasını biliyoruzz
O yüzdeenn uçaan balon istiyorum sevdiğime yazdım uçan balon istiyorum diyee sabah gördüğünde dicek yine çıldırmışş
Ayyy keşkeeee öyle bişe olsaaa
Hhhaha yaaaaValla benimki de alıştı olur olmaz zamanlarda garip, saçma sapan şeyler istememe
Bilmiyorum anlattım mıı..
Geçenlerde diyor ki akıllı insan askerde deli olur..
Ben de dedim, vah vah biz bir de seni deli olarak gönderdik şimdi zır deli olarak mı döneceksinn
Yani ona diyorum ama galiba bekleyenler daha çok deliriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?