Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birşeyler yapmaya çalıştım biraz elime yüzüme bulaştırdımm
Ö ve İ nin noktaları olmadı idare edin artık
Vardı da istediğim yerde durduramadım bitürlü, inatçı çıktılar

Birşeyler yapmaya çalıştım biraz elime yüzüme bulaştırdımm
Ö ve İ nin noktaları olmadı idare edin artık
Vardı da istediğim yerde durduramadım bitürlü, inatçı çıktılar

Gayet güzel olmuş vallaha fatimem ellerine sağlıkkkkk doğan güneşi yazacağımız günlerde olsunnnnn

Sen kal 136-da 129 yazınca kendine gelirsin Motivasyonun artar
ay oyle gercekten senin gibi 35 olunca ben hala 100lerde kalicam heralde Cidden zaman gecmiyo diyen yalan soyler saka maka yazi bitirdik kisin ortasina geliyoruzzz ayyy baharda sevdicegim burda Adana cicekler acar artiikkk

ay oyle gercekten senin gibi 35 olunca ben hala 100lerde kalicam heralde Cidden zaman gecmiyo diyen yalan soyler saka maka yazi bitirdik kisin ortasina geliyoruzzz ayyy baharda sevdicegim burda Adana cicekler acar artiikkk

Şaka değil gerçekten ben hala 100ler sanıyorum kendimi
Çıkamadım o psikolojiden, şimdiki rakamlara inanamıyorum
Gelince de daha gelmesine var derim artık
En güzel zamanda gelecek seninki inşaAllah
Bir de bize bak, noel baba olarak gelmeyi düşünüyor

Ayy aglama deme bak ben hazirda bekliyorum ona goree

Dur kız.. sen de benden beter sulugöz çıktın, mendili de hazır bak

Ay bende kesin oyle olucam bak kesiin
Noel baba sana en guzel hediyeyii getirceeekkkkkk Benimkide ne olarak gelir artik orasi bellisiz git gide zayifliyoo artik tek butun bulursam seviniceemm

Ay bende kesin oyle olucam bak kesiin
Noel baba sana en guzel hediyeyii getirceeekkkkkk Benimkide ne olarak gelir artik orasi bellisiz git gide zayifliyoo artik tek butun bulursam seviniceemm

Gelsinler de nasıl gelirlerse olur yani özel istek yok
Al benimki de öyle, zaten zayıftı, deri kemik gitti, biraz kilo aldı verdi öyle aynı şekilde kalmıyor işte..
Yine birazcık almış, geçen haftaki resimlerden anladığım kadarıyla artık
Geçenlerde diyor ki kaslarım var artık bilmem ne, gören de 10-15 kilo kas yapmış sanacak
Aslında onlar normalde de böyle kilo alıp veriyorlardı kesin ama bize pek belli olmuyordu gözümüzün önündeler diye, şimdi üzerlerine titriyoruz ya gram zayıflasalar hemen hissediyoruz

Hemde ne sulu goz tahmin edemezsin kuzumm

Dur valla ağlamıyorum bakk

yine çok uğraşmışsın çok güzel canım :))

Ne demek canım benimmm

Bizde de aynii diyoo ya off cok guclendim kas yaptim falan filan dedii izinde bi baktiimm nasil zayiflamiss 6 gunde 5 kilo aldirdim ozellikle tartiya cikardimm bide duzgun beslenemiyolar benimkinin basinda beklemesen imkani yok yiyo canim istemiyo diyo dedim hay senin yicegin yemege artik dayadim yemegii ama geri gitti geri vermis bende morali bozulmasin diye hiimm evet kaslara baksana falan diyorumm

Hepsi aynı deseneee
Gelsin ben de görücem kaslarını amann kemikleriniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…