Şafak 53 Rize
sıkılmak yok kızlar atacak o şafaklar, akşama yeniden minnoş bir liste yapacak bizeDahlia_
Birşeyler yapmaya çalıştım biraz elime yüzüme bulaştırdımm
Ö ve İ nin noktaları olmadı idare edin artık
Vardı da istediğim yerde durduramadım bitürlü, inatçı çıktılar
Ayy resmen 135 olmuss ben halaa 136 da sayiyorum oysakiiMutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 135
yezdaasya - 52
daisy rain - 52
shuuuu - 72
Asker esi amine - 144
K KRALTAC - 238
Dahlia_ - 35
Gayet güzel olmuş vallaha fatimem ellerine sağlıkkkkkdoğan güneşi yazacağımız günlerde olsunnnnn
Ayy resmen 135 olmuss ben halaa 136 da sayiyorum oysakii
ay oyle gercekten senin gibi 35 olunca ben hala 100lerde kalicam heraldeSen kal 136-da 129 yazınca kendine gelirsinMotivasyonun artar
Ayy aglama deme bak ben hazirda bekliyorum ona goreeYa şimdi yazınca dank etti son 5 hafta, ağlamak istiyorummm, resmen hayal gibiydi bu günler
Darısı size canlarım
ay oyle gercekten senin gibi 35 olunca ben hala 100lerde kalicam heraldeCidden zaman gecmiyo diyen yalan soyler saka maka yazi bitirdik kisin ortasina geliyoruzzz ayyy baharda sevdicegim burda Adana cicekler acar artiikkk
Ayy aglama deme bak ben hazirda bekliyorum ona goree
Ay bende kesin oyle olucam bak kesiinŞaka değil gerçekten ben hala 100ler sanıyorum kendimi
Çıkamadım o psikolojiden, şimdiki rakamlara inanamıyorum
Gelince de daha gelmesine var derim artık
En güzel zamanda gelecek seninki inşaAllah
Bir de bize bak, noel baba olarak gelmeyi düşünüyor
Dur kız.. sen de benden beter sulugöz çıktın, mendili de hazır bak
Hemde ne sulu goz tahmin edemezsin kuzummDur kız.. sen de benden beter sulugöz çıktın, mendili de hazır bak
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 135
yezdaasya - 52
daisy rain - 52
shuuuu - 72
Asker esi amine - 144
K KRALTAC - 238
Dahlia_ - 35
Ay bende kesin oyle olucam bak kesiin
Noel baba sana en guzel hediyeyii getirceeekkkkkkBenimkide ne olarak gelir artik orasi bellisiz git gide zayifliyoo artik tek butun bulursam seviniceemm
Hemde ne sulu goz tahmin edemezsin kuzumm
yine çok uğraşmışsın çok güzel canım :))
Bizde de aynii diyoo ya off cok guclendim kas yaptim falan filan dedii izinde bi baktiimm nasil zayiflamiss 6 gunde 5 kilo aldirdim ozellikle tartiya cikardimmGelsinler de nasıl gelirlerse olur yani özel istek yok
Al benimki de öyle, zaten zayıftı, deri kemik gitti, biraz kilo aldı verdi öyle aynı şekilde kalmıyor işte..
Yine birazcık almış, geçen haftaki resimlerden anladığım kadarıyla artık
Geçenlerde diyor ki kaslarım var artık bilmem ne, gören de 10-15 kilo kas yapmış sanacak
Aslında onlar normalde de böyle kilo alıp veriyorlardı kesin ama bize pek belli olmuyordu gözümüzün önündeler diye, şimdi üzerlerine titriyoruz ya gram zayıflasalar hemen hissediyoruz
Bizde de aynii diyoo ya off cok guclendim kas yaptim falan filan dedii izinde bi baktiimm nasil zayiflamiss 6 gunde 5 kilo aldirdim ozellikle tartiya cikardimmbide duzgun beslenemiyolar benimkinin basinda beklemesen imkani yok yiyo canim istemiyo diyo dedim hay senin yicegin yemege artik dayadim yemegii ama geri gitti geri vermis bende morali bozulmasin diye hiimm evet kaslara baksana falan diyorumm
Yaaa alemsiinnnn
Hepsi aynı deseneee
Gelsin ben de görücem kaslarını amann kemikleriniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?