- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
Bende de durum aynı vallahi dünün devamı her geçen gün ...çok şükür kuzum bir ay bir hafta diyeceğiz artık
İyiyim ikizim hafta sonu daha rahat konuşuyoruz bende mutlu oluyorum da dün ki patlama dolayısıyla moraller bozuk
sen nasılsın canım? neler yapıyorsun?
azalıyor kuzum yarın yeni bir haftaBende de durum aynı vallahi dünün devamı her geçen gün ...
Patlama gerçekten çok üzdü
Çok şükür bu hafta da bitti mi geldin 20'ler ayyy şaka gibiazalıyor kuzum yarın yeni bir hafta
askerin nasıl canım iyileşti mi?
Allah şifa versin canım benimÇok şükür bu hafta da bitti mi geldin 20'ler ayyy şaka gibi
Daha iyi canım sağol hatırladığın için. Yine boğazları ağrıyor ama eskisine göre daha iyi...
Aminnn allah herkese versin inşallah canım benimAllah şifa versin canım benim
Şafağımız 37 - Kastamonu oldu...
Hala inanamıyorum bazen.
Haftaya 20'lere başlayacağız inanamıyorum
Bugünler benim işin hep hayaldi...
Zor olsa da bitireceğiz bu şafağımızı
Binlerce kez şükürler olsun hemde kovserimTabii bitecek kuzucummmmm, hayal olan günlerimizi yaşıyoruz, çok şükür Rabbime
Şafak 37 Kastamonukavuşmamıza az kaldı sevdiğim
iyiyim canım çok şükürNasılsın canımmm ? Konuşamadık ne zamandırr..
iyiyim canım çok şükürgünleri birbirine ekliyorum. sen nasılsın kuzum? haber alabiliyor musun askerinden?
Çok şükür, sevindim canım iyi olmana :)
Birşey kalmadı artıkk az daha sabırrrr
İyiyim ben de, şafak biraz sıkıştırıyor, saniyeler bile geçmiyor gibi bugün
Çok sık olmasa da ara sıra arayıp haber veriyor.. O da benim gibi kendisi iyi ama günlerle arası hiç iyi değil
bitecek Allah'ın izniyle kuzumazaldıkça geçmiyor sanki tuhaflık var bu işte ya da bizde bilemiyorum ben hayırlısıyla kavuşalım artık hepimiz sevdiklerimize
bitecek Allah'ın izniyle kuzumazaldıkça geçmiyor sanki tuhaflık var bu işte ya da bizde bilemiyorum ben hayırlısıyla kavuşalım artık hepimiz sevdiklerimize
Mutluluğa Şafak Sayıyoruz
Huzurkokulu - 119
yezdaasya - 36
daisy rain - 36
shuuuu - 56
Asker esi amine - 134
nazlihilton - 130
@alwayswish - 282
Dahlia_ - 19
Bizim şafaklar yine renklendiiiii
Eline koluna sağlık miniğim benim
Haklısın canım benim düşünmen yeterSağol canım benimmm
2 gün yapamadım, yorgundum ondan...
Dün yapacaktım da olaylar malum, kaç eve ateş düştü düşüncesiyle hiç içimden gelmedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?