Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ouyy o zaman daha çok teşekkür ederim minnoş kovserim benim

Bİ BEN CAHİLİM HERALDE HİÇ ANLAMIYORUM ŞU ŞEKİLLİ ŞEYLERİ :) ELLERİNE SAĞLIK :)

Öyle deme canım benimmm
Teşekkür ederimmm

moralim yerine geldi yine, çok tatlış olmuş canım

Hep iyi ol, yüzün daima gülsün canımmm

Canimsin ellerine saglik. Uu tektas en sevdigim

Sağol canım
Hangimiz sevmiyoruz kiiii

Kizlar haber alamıyorum öğleden beri. Bugün sonunda belli olmus işi saat sabah 6 dan 7 ye kadar geleni gideni karsilicakmis oglen ben komutana cay goturucem diyip kapatti. 7 de biticekti guya ariyorum acmiyo 50 tane mesaj attim ses yok

Kizlar haber alamıyorum öğleden beri. Bugün sonunda belli olmus işi saat sabah 6 dan 7 ye kadar geleni gideni karsilicakmis oglen ben komutana cay goturucem diyip kapatti. 7 de biticekti guya ariyorum acmiyo 50 tane mesaj attim ses yok
Yatak dosek hasta yatıyorum kafayi yicem hic boyle olmazdi
Canim benimm merak etmee hep zamininda ariyacak diye bisey yokki isleri vardir biseler cikmistir komutan vardir ariyamamistir. Benimde askeriminn coktan aramasi lazim ama aramadi kesin vardir bisey.
Gecte olsa mesaj atar canim kotu dusunme Allahinn iziniyle bisey olmaz biliyorum elinde degil ama boyle boylee aliscaksin istee guzelim.

Yatak dosek hasta yatıyorum kafayi yicem hic boyle olmazdi

Kuzum kötü düşünme bunlar olabilen şeyler 7de bitiyor ama hemen yaşamayabilir mıntıka oluyor, içtima oluyor görevi bitse bile başka şeyler çıkabiliyor. Sakin ol sen yazar sana merak etme...

Şafaklarınız yine minnoşum sayesinde renklendi. Böyle şafak saymaya can kurban! Çok şükür bugünlerimize

Canım benimmm
Ne şafağımız, ne de yüzümüz hiç solmasın, hep böyle renkli geçsin günlerimiz inşaAllah
Tek tek bitirip Doğan Güneşlerimizi yazmayı nasip etsin Rabbim

Canım benimmm
Ne şafağımız, ne de yüzümüz hiç solmasın, hep böyle renkli geçsin günlerimiz inşaAllah
Tek tek bitirip Doğan Güneşlerimizi yazmayı nasip etsin Rabbim

Seninde o minnoş yüzün hiç solmasın canım benim
Amin inşallah
Bir asker yarenine edilebilecek en güzel dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…