- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
ŞAKA GİBİ 218 YA 365 DEN HATTA 375 BİZİM 218 OLDU :) İNANAMIYORUM GEÇİYOR AMA DAHA ÇOK VAR BUGÜN İÇİM BURUK. CANIM SIKKIN SEBEBİNİ BİLMEDİĞİM Bİ İÇ ÜRPERTİM VAR . BELKİDE ÖZLEM KÖTÜ BİRŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.. BAZEN DİYORUM İNSANLARIN HAYATINDAN 1 YILINI ÇALIYORLAR BAZEN DİYORUM ASKERLERİMİZ POLİSLERİMİZ OLMASA NAPARDIK.. AMA KEŞKE DAHA DEĞİŞİK BİR ŞEKİLDE OLSAYDI KOMUTAN GİBİ OLSAYDI MESELA ONLARINDA NÖBETLERİNDE ORDA OLUP EVLERİNE GELSELERDİ KEŞKE.. GEÇECEK BİLİYORUM AMA İNANIN ZULÜM GİBİ GELİYOR 1 GÜN. BUGÜN DEPRESYONA GİRDİM SANIRIM:)
Kızlar Kayseri'de askeri olan var mı ? Allahım esirgesin hepsini
Amin.. Tek umutları çarşıları olan gencecik insanlar.. Benim sevgilim benle aynı şehirde asker. Yarın çıkacaktık bizde. İptal ettiler çarşıları tabiiBildiğim kadarıyla yok ama hepimizin içi yanıyor herkes olabilirdi allah hepsini korusun...
Hepimize sabır, dayanma gücü versin
Amin.. Tek umutları çarşıları olan gencecik insanlar.. Benim sevgilim benle aynı şehirde asker. Yarın çıkacaktık bizde. İptal ettiler çarşıları tabii
Böyle günler oluyor canım benim hepsini hissetmekte haklısın...
Keşke elimizden bir şey gelse ama bak herkes yaşıyor bu günleri ve hepsi geride bırakıyorlar biz de bitereceğiz inşallah...
Böyle sıkıldığın günlerde kendinş ya dışarıya at ya bir şeylerde oyala başka türlü olmuyor çünkü...
Sağol canım... Öyle içim yandı ki, ilk gönderdiğimiz günü hatırladım. Davulla zurnayla, neşeyle, gururla... O çemberi boynuma bağladığını hatırladım. Bu sabah şehit olan gencecik askerlerin yarenlerini düşündüm. Belki bilgisayar başında görüntülü konuşmayı beklediler çarşıya çıkıyo diye, anaları babaları telefon ellerinde bekledi çalar da duymam diye. Gururla gönderdiler kuzularını. Bu muydu ? Tek mutluluklarını ölüme çevirmek miydi karşılığı ? Allahım sabır ver, dayanma gücü ver. Yandı yürekleriNe kadar şanslısın canım benim maşallah
Evet iptal oldu bütün çarşılar iyi olsunlar güvende olsunlar sayılı gün çabuk geçsin de çarşılar hep olur...
Bir asker için çarşı tek kaçışken o kaçışta canlarına kıyılması çok kötü... söyleyecek söz bulamıyorum
Canım vatan borcu bu sonuçta, gurur duyman lazım sevdiğinle. Ayrı kalıyoruz, özlüyoruz, bunlar çok çok zor ama böyle düşünerek telkin ver kendine. Rabbim verir sabrını. İnşallah su gibi geçer günlerin.ŞAKA GİBİ 218 YA 365 DEN HATTA 375 BİZİM 218 OLDU :) İNANAMIYORUM GEÇİYOR AMA DAHA ÇOK VAR BUGÜN İÇİM BURUK. CANIM SIKKIN SEBEBİNİ BİLMEDİĞİM Bİ İÇ ÜRPERTİM VAR . BELKİDE ÖZLEM KÖTÜ BİRŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.. BAZEN DİYORUM İNSANLARIN HAYATINDAN 1 YILINI ÇALIYORLAR BAZEN DİYORUM ASKERLERİMİZ POLİSLERİMİZ OLMASA NAPARDIK.. AMA KEŞKE DAHA DEĞİŞİK BİR ŞEKİLDE OLSAYDI KOMUTAN GİBİ OLSAYDI MESELA ONLARINDA NÖBETLERİNDE ORDA OLUP EVLERİNE GELSELERDİ KEŞKE.. GEÇECEK BİLİYORUM AMA İNANIN ZULÜM GİBİ GELİYOR 1 GÜN. BUGÜN DEPRESYONA GİRDİM SANIRIM:)
Dayanamıyorum artık. Hele de sevdiğimi gönderdikten sonra öyle hassasım ki. Ne yapacağız, nasıl dayanacağız..115
Zalimlereee gecit yookkk yiyolarsaa gitsinler doguyaa hadi burda silahsiz askerleree masum askerlere bu yapilmaz adi kopeklersinizz hepiniz !
Dayanacagizz guzelim yapacak bisey yok askerlerimiz bizden guc aliyolar o yuzdeenn bizim saglam durmamiz lazimmm.Dayanamıyorum artık. Hele de sevdiğimi gönderdikten sonra öyle hassasım ki. Ne yapacağız, nasıl dayanacağız..
Şafağınız çok azalmış canım. Gerçi bizim bile 229 oldu. Nasıl geçti izninizDayanacagizz guzelim yapacak bisey yok askerlerimiz bizden guc aliyolar o yuzdeenn bizim saglam durmamiz lazimmm.
Cok sukur zaman geciyoo
Dayanacagizz guzelim yapacak bisey yok askerlerimiz bizden guc aliyolar o yuzdeenn bizim saglam durmamiz lazimmm.Dayanamıyorum artık. Hele de sevdiğimi gönderdikten sonra öyle hassasım ki. Ne yapacağız, nasıl dayanacağız..
Cok sukur canim azaldi yaaa.Şafağınız çok azalmış canım. Gerçi bizim bile 229 oldu. Nasıl geçti izniniz
Allah bir ömür ayırmasın canım benimCok sukur canim azaldi yaaa.
Cok guzeldii yaaa ozlemisiz vallahi iyi oldu izine gelmesiii
Allaaah sizide sag saglim kuvustursun insallaah az kalmis baksana ben senin 365 saydigini biliyorum baksana 200ler bitmis bileeeAllah bir ömür ayırmasın canım benim
haklısın canım yapacak birşey yok keşke bi uyusak ve uyandığımızda yanımızda olsalar :)
yine çok beğendim ki
ellerine sağlık canım
ŞAKA GİBİ 218 YA 365 DEN HATTA 375 BİZİM 218 OLDU :) İNANAMIYORUM GEÇİYOR AMA DAHA ÇOK VAR BUGÜN İÇİM BURUK. CANIM SIKKIN SEBEBİNİ BİLMEDİĞİM Bİ İÇ ÜRPERTİM VAR . BELKİDE ÖZLEM KÖTÜ BİRŞEY DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.. BAZEN DİYORUM İNSANLARIN HAYATINDAN 1 YILINI ÇALIYORLAR BAZEN DİYORUM ASKERLERİMİZ POLİSLERİMİZ OLMASA NAPARDIK.. AMA KEŞKE DAHA DEĞİŞİK BİR ŞEKİLDE OLSAYDI KOMUTAN GİBİ OLSAYDI MESELA ONLARINDA NÖBETLERİNDE ORDA OLUP EVLERİNE GELSELERDİ KEŞKE.. GEÇECEK BİLİYORUM AMA İNANIN ZULÜM GİBİ GELİYOR 1 GÜN. BUGÜN DEPRESYONA GİRDİM SANIRIM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?